Etusivu » perjantain viisi poimintaa – muotia, kohtaamisia, hemmottelua

perjantain viisi poimintaa – muotia, kohtaamisia, hemmottelua

viikon muoti-inspis

Aluksi tämä sandaalin nauhojen kiertäminen housunlahkeidn ympäri tuntui vähän oudolta.  Nyt silmä alkaa tottumaan tähän inspiraatioon. Nirunarusandaalien pukeminen ei aina ole helppoa ja itse vierastan niiden käyttöä kesällä rusketusraitojen takia. Kiva seurata iskeekö tämä tyyli meillä täällä pohjolan perukoilla läpi vai jääkö se vain näytöslookiksi. 

viikon tapahtuma

Keskiviikkona osallistuin Menu & Wine Tasting -tapahtumaan. Ilta oli täynnä herkullisia makuja Brasserie Bar & Fondiksen uudesta menusta ja lämpimiä kohtaamisia niin uusien kuin vanhojen tuttujen kanssa. Fondis on paikallisuuteen satsaava, pitkät perinteet omaava perheyritys Vaasan ydinkeskustassa. Meille monelle vaasalaiselle tuttu paikka kuin se oma olohuone. Blogini kautta Fondis on tullut teille tutuksi näiden kuuden vuoden aikana muotia ja brunssia tapahtumien kautta. Kiitos vielä Fondikselle ja Somessa.com -tiimille upean illan järjestämisestä ja kutsusta tulla tutustumaan uusien ruokamakujen ja viinien maailmaan.

viikon herkkuhetki

Tässä tämän viikon herkut. Pakkohan näitä oli maistaa. 

viikon hemmottelutuote

//saatu pr-näyte//

Yksi intohimoistani on voidella käsiäni ja näin pitää hyvää huolta samalla kynsinauhoistani. Arjen pieni hemmotteluhetki. Käsivoiteen tärkeitä ominaisuuksia minulle on ainakin miellyttävä tuoksu ja ripeä imeytyminen, joka takaa nopean kuivumisen. Madaran Repairing Multi-Layer hand cream täyttää kaikki nämä vaatimukset. Käsivoiteen ensikosketus on ylellinen ja sen koostumus takaa iholle pitkäkestoisen pehmeyden ja kosteuden. Käsivoide kulkee mukani tiivisti arjessa. Käsivoiteen tuoksu on jännän energisoiva ja mieltä kohentava. Pientä arjen luksusta!

viikon parhaat hetket

Olemme viettäneet tämän karvapalleron kanssa rennon lomaviikon nauttien lumesta ja helmikuun auringon säteistä. Helmikuulla on minulle aina erityinen merkitys. Meidän esikoinen on syntynyt helmikuussa. Muistan aina ne hetket, kun olin jäänyt äitiyslomalle ja minulla oli aikaa päivisin ulkoilla kauniissa auringonpaisteessa ilman mitään stressinhäivää. Siihen asti nuoren ihmisen uraputki oli ollut vain täynnä työtä vuorokauden ympäri. Aikoinaan tämä ensimmäinen pysähtyminen oli niin merkittävä, että muistot pulpahtavat mieleen aina helmikuussa. Nyt elämä on vienyt eteenpäin monta kymmentä vuotta ja olen onnellinen edelleen näistä helmikuun hetkistä ja muistoista.


Kiva, kun piipahdit hetken täällä kanssani ? halit kaikille!

-tuulanneli

10 Comments

 1. Kristiina Kortelahti
  Kirjoittaja
  7.2.2020 / 10:34

  Pakko myöntää että hiukan oudolta tuntuu tuo sandaalien nauhojen kieputtaminen housujen lahkeiden ympäri! Vaikka noin saisi lahkeet helposti lyhennettyä jos ovat liian pitkät 🙂
  Voi mitä herkkuja olette syöneet!
  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2020 / 09:11

   Heippa Kristiina 🙂

   Samoin ajattelin, kun ensikerran näin tuon sandaalilookin. Aina pitää keksiä uusia stailausvinkkejä. Toisaalta uskon tämän olenvan suosittu näytöslook mutta näkeekö niitä kaduilla on sitten aivan eri juttu.

   Oikein mukavaa ja aurinkoista viinkonloppua myös sinulle 🙂

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  8.2.2020 / 06:32

  Madara on ihan paras <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2020 / 09:12

   Madara on hyvä luottotuote!

 3. Maisa80
  Kirjoittaja
  8.2.2020 / 08:32

  Huomasin jonkin kuvan tuosta uudesta sandaalimuodista. Ei kyllä iske minuun, koska en käytä yleensäkään sandaaleja. Olen enimmäkseen tennari/kävelykenkä tyyppiä. Täällä lounaisessa Suomessa on ollut varsin vähän lunta, joten aurinko on enemmän kuin tervetullut piristys "ikuisuudelta tuntuvaan marraskuun säähän"!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2020 / 09:14

   Heippa Maisa 🙂

   Sandaalimuoti vaatii vähän sulattelua. Pikku hiljaa siihen alkaa tottua. Nyt on useana vuonna jo käytetty paljon sandaaleja housupukujenkin kanssa.

   Meillä on ollut nyt pari viikkoa lunta ja hyvä näin!

   Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle 🙂

  • Riitta reissaa
   Kirjoittaja
   8.2.2020 / 09:23

   Kiitos käsivoidevinkistä! Menee kokeiluun ehdottomasti! Ja olipa mukava nähdä kuva raikkaan lumisesta talvesta. Meillä ei ole lunta ollenkaan!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2020 / 15:22

   Heippa Riitta 🙂

   Madaran käsivoide on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote! Niin kivan tuoksuinen ja nopeasti imeytyvä eikä tahraa!

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  8.2.2020 / 17:17

  Tuo pysähtäminen on itsellänikin ollut mielessä kun tuntuu työelämän jatkuvasti vaativan työntekijöiltään enemmän ja enemmän. Itsehän teen tällä hetkellä lyhennettyä työaikaa eli saan nauttia yhdesta extra vapaasta viikossa, mutta pohdin kyllä voisiko tätä vapaata vielä tästäkin lisätä..

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2020 / 15:24

   Työelämä on aina ollut vaativa. Itse aikoinaan havahduin siihen kiireeseen, kun jäin aikoinaan äitiyslomalle. Se oli vaan huikeaa, kun ei ollut mitään stressattavaa vaan sain työnnellä lastenvaunuja kauniissa talvisäässä!

   No palasin kyllä aikoinaan heti äitiysloman jälkeen töihin!


Looking for Something?