Etusivu » perjantain lista kuluneesta viikosta – pitääkö olla huolissaan?

perjantain lista kuluneesta viikosta – pitääkö olla huolissaan?

Mikä oli viikon paras juttu? – Tällä kertaa jouduin miettimään tätä kysymystä pitkään. Kaikesta huolimatta olemme matkalla kohti kevättä ja meillä pilkahteli tänään aurinko.


Mikä oli viikon huonoin juttu? – Suhtauduin rauhallisesti koronaan alkuviikon mutta torstaina tämä korona jysähti täydellisesti arkeeni. Todellisuus konkretisoitui perjantaina niin isojen kuin pienien tapahtumien peruuttamisena. Joka tapauksessa nyt on tärkeintä mennä meidän terveys edellä ja olen ollut tyytyväinen päivän mittaan tulleisiin viesteihin tapahtumien siirtämisestä eteenpäin myöhemmin keväälle.

Mikä yllätti kuluneella viikolla? – Kävimme torstaina illalla ruokakaupassa ja olin totaalisesti yllättynyt kaupan tyhjistä hyllyistä. Nyt ei pieni ihminen ymmärrä tätä wc-paperihysteriaa! Ollaanko me tosiaankin näin laumaihmisiä? 


Arvosana kuluneelle viikolle?– Tälle vuoristorataviikolle annan arvosanan 6+.

Viikon asu? – Tänään mennään perussetillä ja tilanteeseen sopivilla väreillä. Asukuvat on otettu pari viikkoa sitten reissun päällä ja nämä mallaavat täydellisesti tämän päivän fiilikseen. Valkoinen samettipaitis on todellinen heräteostos, jonka nappasin muutaman sekunnin harkinta-ajalla Zaran viimeisten kappaleiden rekistä syksyllä. Olin nopeasti pyörähtämässä liikkeessä ja minulla oli jo tulipalokiire junalle. Nopeasti kassalle ja junassa sitten tutkin rauhassa mitä olin oikein shoppaillut.


Joskus ne parhaimmat löydöt tekee ihan vahingossa. Ainut asia mikä harmitti aluksi oli se, että tuotteessa ei ollut alea vaikka se oli viimeinen kappale. No tällä hetkellä se on yksi käytetyimmistä paitiksistä. Helppo pestä ja pitää. Täydellinen työvaate myös nyt keväällä!Viimeisin ostos? – Tässä kohtaan arkirealismia eli eiliset perusruokaostokset. Emme hamstranneet mitään ihmeellistä paitsi, että taisimme ostaa kaksi pakettia näkkileipää yhden sijasta mutta jauhelihat jäi ostamatta tyhjien hyllyjen takia. 

Miten olet voinut? – Kiitos ihan hyvin lukuunottamatta pientä alakuloa tämän koronan johdosta. Huomaan mielialani kohentuneen tämä kirjoittamisen myötä. Minulla toimii positiivisesti tämä asioita kirjoittaminen. Yritän näin päästä tilanteiden yläpuolelle. Meillä on joka tapauksessa hyvä terveydenhuolto. Olen vain huolissani isäni puolesta, koska hän kuuluu riskiryhmään. Onneksi hän on hyvässä hoidossa hoitokodissa mutta siltikin koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. 

Millä fiiliksellä seuraavaan viikkoon? – Tulevat viikot tulevat olemaan poikkeukselliset ja meillä on edessä mielenkiintoiset  ajat. Entisenä yrittäjänä seuraan huolestuneena myös talouden tilannetta. Ei ole mitenkään helpot ajat niin pienillä kuin isommilla yrittäjillä. Ymmärrän, että kaikki pitää laittaa nyt säppiin ainakin parin viikon ajaksi mutta toivon, että tämä tulojen menetys huomioidaan yrittäjille sidosryhmien toimesta. Nyt meillä on aikaa hiljentymiseen ja rauhoittumiseen tulevien päivien aikana. Keskitytään yhdessäoloon läheisten kanssa, kun ei tarvitse suhata edestakaisin.
Rauhallista ja rentoa viikonloppua kaikille ? 
pidetään hyvää huolta läheisistämme ja itsestämme?


-tuulanneli

8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  14.3.2020 / 15:48

  Täällä suunnalla koronaa ei ole vielä todettu kuin yhdellä, mutta ei varmasti mene kauaa kun sairastuneita on laajalti. Oman tai neidinkään terveyden kannalta ei niinkään mietitytä (sen kun ei perusterveelle pitäisi olla välttämättä perusflunssaa kummoisempi), mutta riskiryhmät (joita omassakin lähipiirissä on) huolettavat. Toivottavasti ihmiset ottavat homman tosissaan ettei tämä räjähdä käsiin!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.3.2020 / 10:36

   Tämä coronatilanne on todella kriittinen tällä hetkellä ja toivotaan, että ihmiset ymmärtävät tilanteen vakavuuden juuri riskiryhmien kohdalla.

 2. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  15.3.2020 / 09:21

  On kyllä ollut mielenkiintoinen viikko kaikinpuolin. Itse en omasta puolesta ole huolissani, mutta lähipiirissä riskiryhmäläisiä. Tällä hetkellä mietityttää ihmisten hamstraaminen ja se, riittääkö omalle vauvalle korviketta kun sitäkin toiset varastoivat :(.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.3.2020 / 10:38

   Tilanteet muuttuvat todella nopeaan tahtiin ja kun on saanut blogikirjoituksen julkaistua niin tilanne muuttuu jälleen!

   Ihmisten hamstraamista en ymmärrä! Toivotaan tilanteiden rauhoittumsista!

 3. Jasmin♥
  Kirjoittaja
  15.3.2020 / 12:50

  Mielenkiintoinen postaus! Ja korona sen vakavuudesta huolimatta alkaa tulla pikkuhiljaa korvista koska kukaan ei mistään muusta puhukkaan 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.3.2020 / 10:39

   Tämä korona tilanne ei ole mikään helppo ja pahinta on ihmisten välipitämmättömyys, koska näin voin tuoda viruksen riskiryhmille!

 4. Minna M
  Kirjoittaja
  17.3.2020 / 18:51

  Kauniit kuvat! Asu tulee hyvin esiin.
  Eilisen seurasin tiiviisti korona-uutisia. Tänään olen jättänyt uutisten seuraamisen. On vain eletty tätä uudenlaista arkea kolmen kotikoululaisen ja yhden kotona olevan eskarilaisen kanssa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.3.2020 / 10:41

   Kiitos Minna 🙂

   Itse olen vähän jumiutunut liikaa näiden uutisten seuraamiseen! Pitäsi osata höllätä juuri nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?