Etusivu » parasta juuri nyt

parasta juuri nyt

¤ tervetuloa elokuu ja arjen rutiinit – se on todella jännää kuinka sitä odottaa jo kesän jälkeen tiettyä arkirutiinia elämään. Kesällä en osaisi missään tapauksessa miettiä mitään to do – listoja mutta nyt syksyn kynnyksellä on kiva listailla tehtäviä asioita ja aikatauluttaa arkea. Tietty säännöllinen elämänrytmi tuo turvallisuutta ja stressittömyyttä. Arjen rutiinit ovat parasta juuri nyt!

¤ elokuun pimenevät illat – ihan kohta saamme sytyttää kynttilät tuoman tunnelmaan elokuun lämpimiin iltoihin.


¤ perheviikonloppu Tampereella – vietimme todella sporttisen viikonvaihteen Mansessa. Yhteiset hetket ovat perheen kesken vaan niin harvinaista, että tälläinen viikonloppu on todella luksusta. Kävimme muuten syömässä Stefanin Steakhousessa, joka oli mielenkiintoinen paikka. Nämä kuvat onkin napsittu Kehräsaaren sillalla ennen lauantain sateita ja ukkosia. Nyt odotankin innolla minkälaisen konseptin Restamax ja Stefan tuovat Vaasaan syksyllä. 

¤ Hans on parasta seuraa  – olen onnellinen koiran omistaja. Töistä tultaessa sinua tervehtii iloinen karvapallo. Koira ottaa sinut vastaan aina lämpimästi oli päivä ollut sitten hyvä tai huono. Olen kuullut koiran omistajien sanovan, että koira laskee stressitasoa ja nyt allekirjoitan sen täysin. Koiran lämpö ja läsnäolo vaikuttavat ihmisen toimintaa positiivisesti. Mikä tärkeintä Hans on lisännyt perheemme arkiliikuntaa. Hans vie sananmukaisesti meitä ulos kävelylenkille!


¤ syksyn pukeutuminen – vaikka olenkin kevään lapsi niin inspiroidun syksyn tyyleistä ja pukeutumisesta. Syksyn näytökset ovat aina näyttäviä. Rakastan kerrospukeutumista ja sitä, että saa taas pukeutua neuleisiin, huiveihin ja jakkuihin. Tänä kesän ostin peräti kaksi vähän kevyempää puseroa, jotka molemmat ovat olleet vain muutaman kerran päällä. Oma tyylini on kesäisin todella sporttinen ja hellehepeneissä en viihdy, joten nyt odotan innolla vähän viileämpiä kelejä. 

¤ kotimaiset kasvikset ja marjat ovat juuri nyt parhaimmillaan – tähän vuodenaikaan kotiruoka maistuu ja varsinkin erilaiset vegevaihtoehdot ovat herkullisia. Huomenna ajattelin leipoa mustikkapiirakan. Kyllä ainakin yksi kunnon sokeripommi pitää tehdä tuoreista supermarjoista.
Aurinkoista viikkoa kaikille!

-tuulanneli
8 Comments

 1. Belladonna
  Kirjoittaja
  15.8.2017 / 21:23

  Kivoja kesäisiä juttuja, ja silti allekirjoitan täysin kaipuun syksyisen pukeutumiseen. Aivan ihana tuo kuvien paitasi! Oikein hyvää viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.8.2017 / 05:05

   Kiitos Belladonna;

   Loppukesästä pitää nauttia vielä täysillä! Valkoinen paitis on Uterqüen mallistosta ja kesän paras ostos!

   Aurinkoista loppuviikkoa sinulle ihanuus 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  16.8.2017 / 05:41

  Ihana kooste!
  Mukavaa loppukuuta ❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.8.2017 / 16:37

   Kiitos ihana Outi 🙂

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  16.8.2017 / 07:42

  Minä jouduin jo viime lauatain sähkökatkon aikana sytyttelemään vähän enemmänkin kynttilöitä. Onneksi katkos kesti sitten vain kolmisen tuntia kun vajaan 10 km päässä asuvat kärsivät 23h sähköttömyydestä.
  Koira on kyllä hyvä liikkuttaja kolmasti päivässä säässä kuin säässä 🙂 Ihana Hans – rapsuja hänelle.
  Mukavaa viikkoa Tuula ihanuus 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.8.2017 / 16:43

   Viime viikonlopun ukonilma oli todella raju mutta onneksi se ei ihan ulottunut Tampereelle asti.

   Hans on kyllä todellinen ikiliikkuja ja aina valmis lenkille. Me käydään vuoronperään lenkillä sen kanssa riippuen työvuoroista.

   Kivaa viikonloppua sinulle ihanuus 🙂

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  16.8.2017 / 15:40

  Ihan vielä en ole valmis syksyyn, mutta kaipa se sieltä väkisinkin tulee… Aurinkoista viikkoa sinulle ja Hansille!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.8.2017 / 16:45

   Pakko syksyyn on vaan asennoitua vaikka kesää on vielä jäljellä. Entisessä elämässäni minulla syksy alkoi heti elokuun alussa nyt kun en juokse sesonkien perässä, niin kyllä todellinen syksyn aloitu venyy melein lokakuulle 🙂

   Aurinkoista viikonloppua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?