Etusivu » parasta juuri nyt

parasta juuri nyt

Parasta juuri nyt

# olen nauttinut valoisuudesta täysin siemauksin ja tällä jaksan seuraavat kuukaudet. Minulle oli juuri nyt tärkeintä saada tämä pieni valohoitoprojekti. 

# olen viettänyt ihanaa laatuaikaa oman murun kanssa. Emme olekaan olleet pitkään aikaan näin pitkällä lomalla kahdestaan. Tämä on ollut kyllä superia. 

# Espanja on yllättänyt minut positiivisesti. Ihmiset ovat ystävällisiä ja lomailu täällä on kohtuuhintaista. Lämpöä riittää vielä näin marraskuussakin ja minulle se on ollut ihan riittävä. Täällä Aurinkorannalla löytyy paljon kivoja paikkoja ja tekemistä. Tällä kertaa jätimme rakkaan harrastuksemme golfin pois suunnitelmista mutta seuraavalla lomalla se on ehdottamasti mukana.


# olen ylittänyt itseni ja tehnyt melkein 10 km vaelluksen vuoristossa. Caminito Del Rey oli kertakaikkiaan upea kokemus. Palaan tottakai myöhemmin vaellukseen kuvien kera. Instagramissa löytyy jo kuvia!# seesteinen ja rauhallinen mieli, olen levännyt ruhtinaallisesti ja ladannut akkuni. Terassin lepolassit ovat olleet ahkerassa käytössä. 

# tänään lähdemme kotia kohti. Ihana palata takaisin arjen kivaan rytmiin. Rakastan omia pikku rutiinejani kotioloissa. Pikkuisen irtioton jälkeen sitä taas huomaa kuinka kivaa on olla kotonakin. Aamulla laitoin jo instakuvan yhteyteen tekstin, että kaipaan kaurapuuroa! Espanjalaiset aamiaiset ovat aika yksinkertaisia verrattuna meidän hotelliaamiaisiin. 


# nyt voi aloittaa uuden matkan suunnittelun! Eikös näin? Meillä on tapana odottaa tai kaivata jotain. Hetkessä elämisen taito unohtuu ja ei osaa arvostaa sitä mitä on. Allekirjoittaneella ainakin on tätä taipumusta. Seuraavat viikot arvostan jälleen peruskotielämää ja sitten se kaukokaipuu iskee taas. 


Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

-tuulanneli
10 Comments

 1. Marjo
  Kirjoittaja
  19.11.2017 / 10:41

  Loma on tehnyt tehtävänsä kun tuntee levänneensä ja on valmis palaamaan kotiin? ihania aurinkokuvia!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.11.2017 / 16:18

   Kiitos Marjo 🙂

   Olet niin oikeassa. Tämä valohoitoprojekti on onnistunut 100 %:sti ja nyt on taas kiva olla kotona sekä aloittaa jouluvalmistelut! Niin ja kohta minä pääsen rapsuttamaan Hansia!

   Kivaa alkavaa viikkoa sinulle ihanuus 🙂

 2. Marre
  Kirjoittaja
  19.11.2017 / 16:56

  Mukava että viihdyit täälläpäin.. 🙂 Valon määrä on huimaava ja aurinkokin lämmittää vielä, siitä saa energiaa! Meillä on täälläpäinkin aamiaisella usein puuroa, suomikaupoista saa vaikka mitä.
  Tuota patikointia Caminito Del Reyllä en ole vielä tehnyt koten odotan mielenkiinnolla postausta siitä. Mukavaa joulun odotusta! Jouluksi minäkin Suomeen.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.11.2017 / 19:43

   Olen aina viihtynyt Espanjassa, olemme olleet paljon pelaamassa golfia Aurinkorannalla. Tällä kertaa jätimme golfin väliin mutta seuraavalla reissulla viihdytään varmasti enemmän viheriöillä.

   Caminito Del Ray suosittelen, todella kiva ja helppo vaellus ja mitkä maisemat!

   Aurinkoisia viikkoja sinulle sinne 🙂

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  19.11.2017 / 19:15

  Ihanan kuuloinen loma teillä on ollut. Sitä lämpöä ja valoa kaipaan minäkin.
  Ihanaa paluuta arkeen <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.11.2017 / 19:47

   Kiitos Outi 🙂

   Marraskuinen Espanja oli minulle just passeli ja todellakin tuo valo oli parasta!

   Kivaa viikkoa sinulle myös 🙂

 4. Tuula
  Kirjoittaja
  20.11.2017 / 07:45

  Valohoito juuri tähän vuodenaikaan onkin tarpeen! Itse istua nökötän kirkasvalolampun äärellä aina kun mahdollista. Tosin kun ulkona vihmoo jäätävää räntää, niin se lamppu ei auta kovin pitkälle 😀
  Hyvää kotiinpaluuta ja toivottavasti saat palan aurinkoa mukaasi Suomeen <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.11.2017 / 19:49

   Heippa Tuula 🙂

   Täällä toinen kirkasvalofani kotioloissa! Minullakin on se ahkerassa käytössä näin pimeän aikaan.

   Nyt olen jo kotona ja huomenaamulla keitän aivan intopiukassa kaurapuuroa itselleni!

   Rentoa viikkoa sinulle myös 🙂

 5. Tuuli x Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  20.11.2017 / 07:59

  Irtiotot ovat aina paikallaan. Täällä Prahassa on ollut aika kylmä, mutta breiķki on silti tehnyt hyvää. Ja seuraava lomakin on suunnitelmissa, tosin vasta kesäksi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.11.2017 / 19:52

   Praha on minunkin matkalistalla, en ole käynyt siellä mutta olen kuullut paljon positiivista.

   Irtiotot ovat todellakin parasta ja sitä ihanaa laatuaikaa puolison kanssa!

   Rentoa viikkoa sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?