Etusivu » Next Beauty Vaasa – upeaa naisyrittäjyyttä

Next Beauty Vaasa – upeaa naisyrittäjyyttä

Kuva // Next Beauty Vaasa

Viime viikolla piipahdin tutustumassa uuteen tulokkaaseen kosmetiikkamyymälä Next Beauty Vaasaan. Liikkeen takana hääräävät meille vaasalaisille tutut kosmetiikka-alan huippuammattilaiset; Riikka, Nadja ja Tina. 


Nostan maljan upealle naisyrittäjyydelle!
On aika harvinaista tänä päivänä osallistua yksityisen kosmetiikkaliikkeen avajaisiin. 

Heidän valikoimistaan löytyvät sulassa sovussa niin selektiivinen kosmetiikka (mm. Lancome, YSL, Guerlain) kuin luonnonkosmetiikka. Lisäksi heiltä on saatavissa meikkauspalvelu, kuten arki- ja juhlameikit sekä meikkausopastukset. He kertoivat myös järjestävänsä mielellään kivoja asiakasiltoja tai vaikkapa aamiaistreffejä kosmetiikan parissa. 


Illassa saimme tutustua lähemmin Guerlainin maailmaan yhdessä yrityksen edustajan Ainura Kiviniemen kanssa. Guerlainissa yhdistyvät upea tuoksujen luksusmaailma sekä mieletön historia sen takana. Guerlain on jo vuodesta 1825 alkaen kehittänyt ja innovoinut tuotteita ja tavoitellut täydellisyyttä tuoksuissa, ihonhoidossa ja meikeissä. 

Guerlainin tuotteet ovat minulle todella tuttuja ajalta, jolloin käytin vielä selektiivistä kosmetiikkaa. Heidän kultahippuvoide oli päivämeikkini perusta ja sillä sai nimensä mukaisesti todella kauniin ja hehkeän meikkipohjan. Tällä hetkellä meikkipussistani löytyy Guerlainin Kisskiss huulipunan kauniissa punaisessa sävyssä. Luksusta huulille! I love it ?

Guerlain on tunnettu tuoksuistaan. Guerlainin omassa lippulaivamyymälässä Pariisissa voit jopa valmistuttaa itsellesi oman tuoksun. Tämä heidän lippulaivamyymälänsä Avenue des Champs-Élyséesilla on vierailun arvoinen kohde upeine tuoksuhuoneineen ja ravintoloineen. Ainakin meidän ensi syksyn Pariisin reissulle tuli uusi kohde listalle.

Next Beauty Vaasa sijaitsee Ylätorilla. Putiikkiin on helppo piipahtaa tuoksuttelemaan ihania tuoksuja tai hemmotelemaan itseään uudella huulipunalla!Kiitos aivan upeasta illasta Next Beautyn tiimille! 

-tuulanneli


2 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  27.4.2017 / 09:30

  Nykyään tuoksupullotkin on kuin koruja. Ihanan näköinen liike!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.4.2017 / 09:28

   Nämä kauniit hajuvesipullot ovat kylpyhuoneen koruja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?