Etusivu » muotia kevätbrunssilla

muotia kevätbrunssilla
Tervetuloa mukaan kevään ensimmäiselle Muotia ja Brunssia tapahtumaan. Upea aurinkoinen sää oli houkutellut ihmiset shoppailemaan. Mikä mahtavinta, molemmat brunssikattaukset olivat täynnä. Olen iloinen, että vaasalaiset ovat löytäneet tämän tapahtuman. (Muistakaa muuten seuraavalla kerralla tehdä pöytävaraukset ajoissa!)

Tähän postaukseen keräsin upeita yksityiskohtia Karisman osuudesta. Kauniita linjoja, mukana myös räväköitä yksityiskohtia laadukkailta skandibrändeiltä; Day Birger et Mikkelsen, By Malene Birger, Tiger of Sweden ja Busnel.Oma suosikkini näytöksessä oli yläkuvan kokonaisuus. By Malene Birgerin nahkaiset culottehousut sulattivat tämän bloggarin täydellisesti. Taasen oli kyseessä vajaamittainen ja leveälahkeinen malli. Kyllä se silmä alkaa tottua pikku hiljaa. Ulkoilutin muuten eilen ensimmäisen kerran omia leveälahkeisia housujani. Asujuttua tulossa myöhemmin. 

Olen todella iloinen, kun tänä keväänä näkee paljon sinistä mallistoissa. Aivan loistava väri meille suomalaisille mustan sijaan kevääksi ja kesäksi. Ihastuin viimeisten kuvien Maleenen naiselliseen siniseen ja tottakai Busnel on aina  hyvä klassinen vaihtoehto. 

muotibrunssiterveisin!

-tuulanneli


16 Comments

 1. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  20.3.2016 / 16:21

  Tuo nahkatakki <3 Suu oikein loksahti auki kun sen näin 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.3.2016 / 20:30

   Moikka Marina 🙂

   Tuo Day et Birger Mikkelsen nahkatakki on kyllä mielettömän makee!!!

 2. Karisma
  Kirjoittaja
  20.3.2016 / 16:29

  Kiitos Tuula, upeat kuvat jälleen ❤

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.3.2016 / 20:31

   Kiitos Carola 🙂

   Näitä on vaan niin ihana kuvata!

 3. sundaymoodblog
  Kirjoittaja
  20.3.2016 / 16:34

  Ihanalta näyttää myös noiden culottesien kanssa tuo valkoinen takki. Ja niin samaa mieltä sinisestä. Olen vasta löytänyt sen. Ostin vuosi sitten tummansinisen villakangastakin ja huomasin siitä, miten hyvä väri se onkaan. Nyt minulla on jopa siniset silmälasien pokat ja niistäkin tykkään. Vaikutelma ei ole lainkaan niin kova, kuin mustissa pokissa. Silmään on nyt pistänyt myös kodintekstiilipuolella ihanan raikkaita sinivalkoisia juttuja. Odotan innolla culottespostausta 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.3.2016 / 20:37

   Moikka 🙂

   Pikku hiljaa alkavat silmät tottua culottes-housuihin ja tottakai ne näyttävät todella makeilta korkeiden korkkareiden kanssa. Minullahan oli muutama vuosi sitten sininen buumi mutta se kaatui siihen, ettei löytynyt sinisiä vaatteita mutta nyt on tarjolla todella paljon!

   Culottes-postaus tulee kun saan nämä läppäriasiat kuntoon!

 4. Belladonna
  Kirjoittaja
  20.3.2016 / 17:18

  Olen aivan yhtä ihastunut sinisen värin yleistymisestä. Muutama vuosi sitten oli lähes mahdoton löytää sinisenä kuin farkut. Upeita kuvia ja asuja!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.3.2016 / 20:41

   Moikka 🙂

   Muistan kanssa tuon tuskan, kun sinisiä vaatteita ei löytynyt. Sininen on värinä todella kaunis näin kesällä ja niin hyvä vaihtoehto ainaiselle mustalle!

 5. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  20.3.2016 / 19:10

  Kauniita vaatteita ja ihanan pehmeitä sävyjä. Upea tuo vajaamittaisten housujen kaverina oleva takki <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.3.2016 / 20:47

   Näin keväällä vaaleat värit ovat niin ihania 🙂 kauniin ylellisiä !!!

 6. Business Woman
  Kirjoittaja
  20.3.2016 / 19:33

  Ja onhan tuo Day Birger et Mikkelsenin nahkahapsuhamekin aika magee:) Ihanan aktiivista toimintaa teillä siellä Vaasassa, ei voi kuin olla iloinen ja ylpeä teidän vaasalaisten puolesta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.3.2016 / 20:52

   Moikka 🙂

   Olen nyt tutustunut Day et Birgerin juttuihin paremmin ja niissä on todella jänniä yksityiskohtia ja naisellista räväkkyyttä.

   Vaasa on kiva, vireä kaupunki, jossa aina tapuhtuu! Nyt taas on ihanaa, kun tulee kevät ja merenrantakaupunki puhkeaa kukkaan!

 7. Marjo
  Kirjoittaja
  21.3.2016 / 18:39

  Kiva tuo viittamainen takki 🙂 ja ihanaa, että sinistä tulee nyt keväällä. Brunettekin pitää sinisestä vaikka usein sen sanotaan sopivan vain blondeille. Tuo nahkahapsuhame on myös jännä!
  Ihanan keväisiä kuvia Tuulanneli 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.3.2016 / 20:57

   Moikka Marjo 🙂

   Viitat ovat myös minun heikkous ja niissä on jotain kivaa! Otin tänään Balmuurin viitan taas käyttöön, nyt laitoin sen vielä talvitakin alle mutta myöhemmin keväällä on sitten kiva heittää viitta vaikka nahkatakin päälle!

   Sininen väri sopii todella loistavasti myös brunetelle! Sen huomasin Karisman stailausillassa, kun eräs tuttuni sovitteli juuri noita Malenen sinisiä paitiksiä.

   Aurinkoista viikkoa sinulle <3

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  Kirjoittaja
  23.3.2016 / 09:11

  Samaa mieltä Pian kanssa, että te vaasalaiset, sekä yrittäjät että bloggaajat, olette huippuaktiivista porukkaa! No, toisaalta, olettehan eteläpohjalaisia…?…kuten minäkin.

  Mä olen ollut Dayn fani jo kauan, merkki todella tekee tuloaan meillekin.

 9. Jenna / Classy & Cozy
  Kirjoittaja
  23.3.2016 / 09:31

  Toinen toistaan upeampia luomuksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?