Etusivu » Monikäyttöinen neulemekko – niinmundesign

Monikäyttöinen neulemekko – niinmundesign

Heippa kaikille! Upean kesän jälkeen olemme saaneet ihan mielettömän kauniin ja värikkään syksyn. Harvoin lokakuussa voit ottaa asukuvia ilman takkia eikä sinun tarvitse värjötellä. Tänään mennään housutytön mukavuusalueen ulkopuolelle yhdessä niinmun’desiginin neulemekon kanssa.

Mekot ja hameet ovat olleet minulle aina vähän sellaisia epätyypillisia vaatekappaleita. Kymmenen vuotta sitten käytin paljon mekkoja leggingshuumassa. Nyt viime vuosina mekot ovat jääneet vähemmälle käytölle. Tänä kesänä hankin pitkästä aikaa kukkamekon, joka olikin raikas piristysruiske vaatekaappiini. Odotankin innolla lomaani jolloin saan taas käyttää kukkamekkoani.


Olen aina ollut ihastunut täysin mustanväriseen neulemekkolookiin paksuilla sukkahousuilla. Tämä ajaton tyyli toimii vain vuodesta toiseen. Aikaisemmin käytin mustia nilkkureita tässä kokonaisuudessa. Nyt silmääni viehättävät täysin eriväriset kengät, kuten nämä vaaleat Nude of Scandinavian nilkkurit. Punaiset nilkkurit olisivat myös todella päheet tähän kokonaisuuteen.

Tämän kauniin ja yksinkertaisen Näset poolomekon olen saanut jo keväällä yhteistyön merkeissä niinmun’designiltä. Neulemekko on ajaton vaihtoehto niin arkeen kuin juhlaankin. Poolomekon materiaali on ohutta ja laadukasta kauniisti laskeutuvaa merinovillaa. Tälläiset monikäyttöiset vaatekappaleet ovat jokanaisen vaatekaapin kulmakiviä. Samoin matkavaatteena rypistymätön neulemekko on mitä mainoin. Eri asusteilla mekko taipuu moneen tilaisuuteen esimerkiksi työmatkoilla.


”niinmun´ design on suomalainen,
 ajaton ja klassinen kaunis vaatemallisto luonnonmateriaaleista.
 Vaatteissamme on saariston luonto vahvasti läsnä
 ja värimaailma syntyykin meren, rantakallioiden ja kaislikon eri sävyistä.”

Virpi (niinmun´design)

Tutustuimme Virpin kanssa I Love Me messuilla vuosi sitten. Ihastelin hänen mallistonsa kauniita yksinkertaisia ja ajattomia linjoja. Materiaalit ovat tarkkaan harkittuja, laadukkaita ja puhtaita luonnonmateriaaleja. Näitä asioita arvostan korkealle pukeutumisessa ja ylellinen tunne syntyy siitä, kun voit pukea yllesi kotimaassa valmistetun tuotteen.

Mallisto koostuu erilaisista mekoista, tunikoista, paidoista ja topeista. Mukana on myös pieni mallisto kodintekstiilejä. niinmun´designin malliston filosofia on ajattomuus, jolloin vaatteita voidaan pitää sesongista toiseen. Inspiraation vaatteisiin Virpi ammentaa saariston karusta ja kauniista luonnosta. Turun Saaristo ja Korppoo ovat designin keskiössä. 


Aurinkoisia syyspäiviä kaikille!


-tuulanneli

// neulemekko saatu blogin kautta //

Lisäinfoa niinmundesign täältä (klik).12 Comments

 1. Jasu
  Kirjoittaja
  17.10.2018 / 12:15

  Kaunis asu. Ihanan yksinkertainen, mutta tyylikäs ❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.10.2018 / 18:22

   Kiitos Jasu 🙂

   Yksinkertainen on aina ajaton ja toimii vuodesta toiseen!

 2. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  17.10.2018 / 18:35

  Mekko, jollainen olisi hyvä löytyä kaikkien kaapista. Voin hyvin kuvitella tuon lentomatkoillekin ja leggingsit tai jeggingsit vain alle.
  Kaunis ja ajaton asu.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.10.2018 / 18:24

   Olet niin oikeassa! Yksinkertainen neulemekko kuuluu kyllä jokaisen vaatekaappiin. Asusteilla se on helppo päivittää sesonkiin!

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  17.10.2018 / 18:43

  Onpa aivan ihana mekko nyt sinulla. Itse voisin ottaa mekon mustana tai sitten harmaana. No niin, nyt sitten haluan neulemekon 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.10.2018 / 18:30

   Neulemekko on aina käytännöllinen vaate 🙂

 4. Katta
  Kirjoittaja
  18.10.2018 / 20:16

  Niin mun näköinen mekko! Kesä meni shortseissa, narutopeissa ja röyhelöpaidoissa. Nyt syksyn tullen olen alkanut käyttää taas mekkoja ja muhkeita neuletakkeja. Pitääpä käydä tutustumassa tähän uuteen merkkiin. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.10.2018 / 18:37

   niinmundesignilla on kivoja yksinkertaisia neuleita, mekkoja ja pellavavaatteia. Kannattaa käydä tutustumassa!

 5. Tia
  Kirjoittaja
  21.10.2018 / 19:56

  Tosi kivan näköinen tuo mekko ja takin ihana väri pisti myös silmään!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.10.2018 / 18:38

   Kiitos, lohenpunainen takki tuo kivasti väriä asuun kun asuun!

 6. Ida
  Kirjoittaja
  21.10.2018 / 19:56

  Voi tä on niin makee! Mä olen ihan neulosmekkohen suurkuluttaja ja fani. Melkein yhtä hyvä mitä tunikoiden kanssa ??

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.10.2018 / 18:39

   Kiitos Ida 🙂 mekot ja tunikat ovat kyllä ihania ja monikäyttöisiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?