Etusivu » monday mood

monday mood

Heippa kaikille ja heinäkuun viimeistä viikkoa viedään. Omat ajatukseni pukeutumisessa alkavat suuntautua jo tummempiin sävyihin eli turvaväreihin palataan. Uuden sesongin alkaminen on aina kiva juttu ja innolla alan tutkimaan suosikkimallistojen nettisivuja. Tässä vaiheessa en enää paljon innostu alennusmyynneistä paitsi jos eteeni tulee ajatonta ja laadukasta mustaa todella edullisesti. Olen onneksi sitä kokoa, että saatan löytää parin viikon päästä poistoaleista todellisia laatulöytöjä. Ikuisuusprojekti täydellisestä mustasta jakusta on edelleenkin käynnissä. Näihinkin inspiskuviin eksyi jälleen yksi kuva jakusta. Joko sinun ajatukset ovat siirtyneet uuteen sesonkiin?

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

                           -tuulanneli


kuvakollaasit tehty Pinterest kuvista


seuraa tuulanneli blogia instagramissa, facebookissabloglovinissa

12 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  27.7.2015 / 08:44

  Yläkuvien jättineule on ihana <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.7.2015 / 20:33

   Eikö olekin makee Outi 🙂

 2. Sara S.
  Kirjoittaja
  27.7.2015 / 11:20

  Kyllä mun ajatukset on jo syksyssä, baikken ole kesävaatteita juuri käyttänyt 😀
  Mulla etsinnässä valkoinen peruspaitis, muutama löytyy toki kaapistani, mutta se täydellinen yksilö puuttuu. Samoin olen pitkään etsinyt täydellistä mustaa kotelomekkoa. No, tulevat varmasti eteen joskus.

  Kivaa viikkoa !

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.7.2015 / 20:37

   Eikö olekin jännä kuinka ajatukset karkaavat jo syksyn juttuihin 🙂

   En ole mikään himoshoppaaja aleissa // kaipaan jo jotain uutta ja tämä sesonki on jo nähty 😉 olen itse kanssa samanlainen, ettäse mitä alesta etsin on aina jotain klassista ja ajatonta. Muutaman kerran olenkin onnistunut tekemään huippulöytöjä ja ostokset ovat palvelleet monta vuotta 🙂

   kivaa viikkoa myös sinulle ihanuus <3

 3. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  27.7.2015 / 13:12

  Hui ei, mä vielä odotan elokuun helteitä ja kesävaatteiden käyttöä! 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.7.2015 / 20:44

   toivotaan, että se lämpö tulisi vielä hetkeksi meidän seuraksi mutta siitä huolimatta olen edellisenä vuosina vaihtanut mustiin jo elokuussa.

   kyllä minulla kymmeniä vuosia muodin kanssa työnskennelleenä alkaa kiinnostus kohdistua jo uusiin mallistoihin // valitettavasti 😉

   kivaa viikkoa sinulle energiapakkaus <3

 4. Minttu
  Kirjoittaja
  27.7.2015 / 13:37

  Apua – ei kai vielä ole syksy alkanut!? Tosi monissa blogeissa on juuri tänään fiilistelty syksyä ja tunnettu vuodenajan jo selvästi vaihtuneen… Mutta eikös elokuu ole vielä kesäkuukausi?? Minä en ainakaan suostu vielä antamaan periksi!

  Tosi ihania nuo molemmat yläkuvien neuleet tosin… Kelpaisi kyllä tänne oikein hyvin! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.7.2015 / 20:54

   Tämä kesä jotenkin on vauhdittanut minulla ainakin siirtymistä vähän syksyisempiin lookeihin. Olen tehnyt kymmeniä vuosia töitä muodin parissa ja tottunut elämään jo uutta sesonkia puoli vuotta etukäteen / siksi sitä siirtyy niin nopeasti uusiin. Hyppään usein alesesongin täysin yli ja odotan vain niitä vaatteita kauppaan joihin olen jo törmännyt puoli vuotta aikaisemmin.

   Nuo yläkuvan neuleet iskivät minunkin silmiin heti ja varmasti menevät minulla hankintalistalle.

   Kivaa ja aurinkoista viikkoa sinulle Minttu <3

   ps. toivotaan sitä aurinkoa edes vähän, että saisi laittaa edes kerran vielä maksimekon päälle 😉

 5. Anne Salovaara-Kero
  Kirjoittaja
  27.7.2015 / 14:48

  Kyllä näillä keleillä ajatus jo siirtyy kohti syksyä, vaikka varmasti kesäpäiviä vielä on jäljellä. Löysin muuten blogisi doppin blogin kautta ja on ollut mukava piipahdella täällä. Itsekin kirjoittelen silloin tällöin blogia mutta täysin erilaista, ehkä siksi nautinkin lukea sinun blogia, täällä kun tulee hyvälle mielelle 🙂 Osa kauniista kuvistasi taitaa muuten olla kuvattuna meidän naapurista. Mukavaa kesän jatkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.7.2015 / 21:06

   Heippa Anne ja kiva kun olet löytänyt tänne blogiini. Todella kiva kuulla, että löydät inspiraatiota täältä. Olenkin käynyt blogissasi aikaisemmin ja sinä kirjoitat hienosti tärkeistä ja vaikeista asioista.

   Olemme näköjään varmaan melkein naapureita koska tämä minun rakas kuvauspaikka sijaitsee ihan naapurissa. Tuossa kirkolla on niin nopea käydä napsimassa kuvia. Itse tykkään todella paljon vaaleista pinnoista ja niillä saa rauhalliset taustat kuviin.

   Kivaa kesää sinulle myös ja voimia arjen pyörittämiseen 🙂

   ps. varmasti törmäämme joskus, jos samoilla kulmilla ollaan // vedä vaikka hihasta jos vastaan tullaan enkä heti tunnista 😉

 6. Nimetön
  Kirjoittaja
  27.7.2015 / 19:29

  Voi, vein just Tuula Suvikirppikselle mustan jakun joka on samannäköinen kuin tuo kuvassa. On Tigerin musta krouvipellava-viskoosi sekoite. Mallia boyfriend! Ollut mun kestosuosikki muuta nyt ajattelin siitä luopua. Vois olla sun kokoakin. Käy katsomassa jos ehdit. Paikka no. 10. Vielä pe saakka. Hyvää viikon alkua! 🙂 Kram, Carola

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.7.2015 / 21:11

   Heippa kamu 🙂 kiitos vinkistä, jos ehdin täytyypä käydä vilkaisemassa. Olen haaveillut FilippaK:n jakusta. Minulla on se Filippan luonnonvalkoinen jakku ja se on mitoituksiltaan perfect!

   Kivaa viikkoa sinulle ja hyviä ostoja 🙂 Kiva kuulla sitten mitä kaikkea kivaa on tulossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?