Etusivu » minä 6x maaliskuussa – asuja vuosien varrelta

minä 6x maaliskuussa – asuja vuosien varrelta

Heippa kaikille ja tervetuloa blogini aikamatkalle. Näitä kuvia katsellessa tajusin kuinka nopeasti se aika todellisuudessa hujahtaa ohi. Monen kuvan kohdalla tuli tunne siitä, että ihan justiinsa nämä asukuvat otettiin. Tämä antaa toivoa ajan nopeasti kulumisesta juuri nyt.

//Maaliskuu 2015//

Blogin alkumetreillä tyyliin kuului ehdottomasti farkut ja suosin yhdistelmiä yhdessä mustan värin kanssa. Maaliskuussa 2015 bloggaustahti oli uskomaton, koska olin tehnyt postauksia joka päivä. Täytyy myöntää, että aikamoinen into on ollut bloggaamiseen viisi vuotta sitten. Kuvamateriaalia oli todella runsaasti, joten pieni valinnanvaikeus oli kuvien suhteen.


maaliskuu 2016

Maaliskuussa 2016 blogi täyttyi tapahtumapostauksista ja joukosta löytyi ihan muutama asupostaus. Olin kirjoittanut kuukausikoosteeseen aika osuvasti; ”Maaliskuu oli tyylin ja muodin kuukausi näytösten ja tapahtumien muodossa. Itse bloggari oli tällä kertaa sivuosassa.”  Tein yhden DIY -tuunauspostauksen ja tarkoitus oli tehdä näitä useampi mutta sitten ne jäivät tekemättä työ- ja opiskelukiireiden vuoksi. Nämä tuunatut/lyhennetyt farkut olivat ensimmäiset vaajamittaiset leveälahkeiset farkkuni. Ne jäivät vähälle käytölle, kun en ymmärtänyt tuolloin tämän olevan se paras malli leveille reisilleni.  


maaliskuu 2017

Voi tuota meidän rakasta karvapalloa, kuinka pieni pentu voi olla!!! Maaliskuussa 2017 asukuvissa oli mukana tottakai meidän pieni koiranpentu. Silloin Hans oli kiltisti mukana kaikissa asukuvissa. Näissä asukuvista näkee myös kevään oikukkuuden. Ensimmäinen kuva on alkukuukaudelta ja toinen kuva on kuukauden vaihteesta. Näissä asukuvissa on farkut jo haudattu kaapin perukoille ja mustat pöksyt olivat ehdottamasti ne ”must”. 


maaliskuu 2018

Vastuullisuus ja kotimaisuus nousivat esille blogissani enenevissä määrin vuonna 2018. Maaliskuussa toteutin yhteistyön kotimaisen niinmundesignin kanssa. Nämä asukuvat ovat parin vuoden takaa ja edelleenkin musta neulemekko ja iso harmaa kashmirhuivi ovat käytössä ja ajankohtaiset. Samoin Day Birger et Mikkelsenin lohenpunainen villakangastakki oli mukana parin viikon takaisessa postauksessa. Ajattomat ja laadukkaat vaatteet toimivat vuodesta toiseen!


maaliskuu 2019

Viime vuonna lunta oli todella paljon vielä maaliskuussa, joten sain vihdoinkin asukuvia kaislikossa, joka on ollut yksi niistä paikoista, joissa olen halunnut kuvata. Viime vuonna otin asukuvani pääosin ulkona, koska näin saan asukuviin rennomman fiiliksen. Tottakai tämä asettaa omat vaatimuksensa asukuvaamiselle, koska tarvitsen siihen mukaan aina hovikuvaajani. Onneksi hänellä on loistava kuvaussilmä ja tilannetaju. Yhteistyömme sujuu saumattoman nopeasti. Eipä me näiden asukuvien napsimisen kanssa kauan nuhjata!  


maaliskuu 2020

Tämä kuukausi tulee jäämään muistoihin monessa mielessä. Oma matkani koronakuukautena on ollut kuoppainen mutta opettavainen. Olen vahvasti sitä mieltä, että luonto yrittää kertoa meille jotain ja toivottavasti muistamme tämän luonnon opetuksen. Meillä jokaisella on uusia asioita ja tapoja nyt opittavana. Elämä kantaa ja selviämme tästä yhdessä toisiamme tukien. Kipuilin maaliskuun loppupuolella asupostauksien kanssa. Koko blogimaailma tuntui merkityksettömältä mutta nyt olen löytänyt inspiraation takaisin virtuaalimaailmaan. Ylhäällä olevissa kolmessa asukuvassa tiivistyy maaliskuun suosikkityylit. Nyt katseet kohti huhtikuuta ja nautitaan näistä päivistä luonnon herätessä talven syleilystä!Tsemppiä kaikille ja mukavaa loppuviikkoa!

-tuulanneli

14 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  2.4.2020 / 12:45

  Oi kuinka suloinen napero tuolla kuvissa näkyy, tulee niin elävästi mieleen exän kanssa hankittu koira (joka jäi erossa hänelle) <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.4.2020 / 19:26

   En itsekään muistanut kuinka pieni Hans on ollut joskus 🙂

 2. Suvi Cederberg -blogi
  Kirjoittaja
  3.4.2020 / 06:12

  Aivan ihana tuo korallinvärinen villakangastakki!

  Olen itse vahvasti neutraalien värien ystävä, sellaiseksi itseni olen ainakin tähän asti luokitellut, mutta aina keväisin jokin väri nousee sisustuksessa ja vaatetuksessa enemmän esille.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.4.2020 / 19:35

   Kiitos Suvi 🙂

   Lohenvärinen villakangastakki on ollut minulle todellinen löytö ja luottotakki jo parin talven ajan. Minulla muuten vaatekaappi noudattalee aika harmonista linjaa!

 3. Nimetön
  Kirjoittaja
  3.4.2020 / 07:34

  Taas napakymppi postaus. Vaikka aika rientää, mutta jos on hankkinnut ajattomia, hyvälaatuisia vaatteita ja hoitanut niitä vielä hyvin, niin niitä voi käyttää vielä vuosienkin päästä. Stailaa vaan ne asusteilla uuteen aikaan ja se on siinä.

  Napero koira on kasvanut vuosien varrella ja itse blogin pitäjä kaunistunut ja tullut kypsän, aikuisen naisen näköiseksi. Ikä on vain numeroita, sisäinen kauneus ja tyytyväisyys elämään saa sinut hehkumaan. Olet oikea ihanainen.

  Kiitos postauksesta jälleen ja se sai minutkin muistamaan vaatteiden uudelleen käyttöön ottamisesta. Vaatekaapin perukoilta voi todellakin löytyä ajatonta, iätöntä ja tyylikästä päälle pantavaa. Aina ei tartte olla ostamassa uutta.

  Totta joka sana kuin sanoit luonnon antavan meille muistutuksen. Jokaisen tämä korona pysäytti ja yhdessä me selvitään. Suomalaisella sisulla, taidolla, taistelutahdolla sekä yhtä köyttä vetämällä.

  Ihanaa päivää ja parempia jatkoa toivotellen,
  Blogisi innokas lukija

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.4.2020 / 19:27

   Heippa ja kiitos jälleen kannustavasta kommentistasi 🙂

   Omassa vaatekaapissa shoppailu on ihan kivaa ja sieltä voi tehdä todellisia löytöjä. Varsinkin nyt minusta se tuntuu eettisemmelta oikealta.

   Laadukkaiden vaatteiden ostaminen kirpaisee aina ostohetkellä mutta ajan kanssa ne maksavat itsensä takaisin. Olen itsekin sortunut ostamaan pikamuotia, joka on sitten päätynyt melkein kiertoon nopeasti käyttämättömyyden takia.

   Onneksi kevät on tulossa! Kyllä elämä kantaa ja me selvitään yhdessä tästä! Aurinkoista viikonlopun jatkoa sinulle 🙂

 4. JonnaH.
  Kirjoittaja
  3.4.2020 / 08:22

  Ihana tb! Mutta mihin ihmeeseen tämä aika menee, onko siitä muka kohta neljä vuotta, kun Hans oli pieni?!? En tajua, ajattelin, että tosta olisi max. 2 vuotta aikaa. 😮

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.4.2020 / 19:29

   Kiitos Jonna 🙂

   Eikö olekin uskomatonta tämä ajan kulku ja juuri se antaa toivoa myös tässä tilanteessa. Aika kuluu nopeasti ja kohta olemme kesässä!

 5. Marianne
  Kirjoittaja
  3.4.2020 / 15:29

  Tyylikkäitä asuja ja ihana nostalginen postausidea. Hyvää viikonloppua! ☺️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.4.2020 / 20:38

   Kiitos Marianne 🙂

   Näitä muisteloja on kiva tehdä kuukausittain ja samalla näkee kuinka se oma tyyli on muuttunut vuosien saatossa. Samalla huomaa myös sen, kuinka ajattomat vaatteet toimivat vuodesta toiseen!

 6. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  3.4.2020 / 16:34

  Ei ihan tämä määrä vuosia riitä siihen, että kuvista selkeästi näkyisi, että muoti on jotenkin muuttunut – kaikki asusi kävisivät kait edelleen ihan yhtä hyvin kuin aikoinaan. Tosin noita alimittaisia kuitenkin leveitä farkkuja vierastaisin 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.4.2020 / 20:40

   Olen laittanut myös osan noista vaatteista jo kiertoon! Väriä on tullut mukaan pukeutumiseen vuosien saatossa!

 7. Marjo
  Kirjoittaja
  4.4.2020 / 09:31

  Kiva asupostaus! En muistanutkaan, että olet aiemmin käyttänyt mustaa noin paljon. Tuota aprikoosin väristä takkia ihailin jo kun tuli blogiin ensimmäisen kerran ja ihailen edelleen. Hyvä väri ja sopii sinulle. Itse vierastan vajaamittaisia farkkuja eivätkä sovi minulle mutta sinun päälläsi näyttävät hyviltä.

  Voi tuota Hans palleroista! Miten sitä aina pentuaikojen kuvia katsoessa miettii kuinka nopeasti tuo kasvu tapahtuu. Olen itse miettinyt miten Minnie oli pitkään sellainen "pitkä rimppakinttu" kunnes sai vihdoin lihakset vuoden ikäisenä. Ihan Hans <3

 8. tuulanneli
  Kirjoittaja
  4.4.2020 / 20:46

  Kiitos Marjo 🙂

  Musta on ollut minulle todella tärkeä väri pukeutumisessa. Nyt olen ottanut vaaleat värit pukeutumiseen viimeisten vuosien aikana.

  Olen nyt pitänyt jälleen enemmän sitä "the blogitakkia" ja aina saan kyselyjä siitä, että mistä olen ostanut sen 😉 Se on todella rakas myös minulle itselle!

  En edes itse muistanut kuinka pieni Hans on ollut joskus. Aika kuuluu niin nopeasti. Nämä muistelopostauksia on aina kiva tehdä.

  Mukavaa viikonloppua sinulle ja Minnielle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?