Etusivu » messuhumua GoExpossa

messuhumua GoExpossa

Viikonlopulla pyörähdimme GoExpo -messuilla. Tästä on muodostunut meille jokavuotinen startti golfkauteen. Messuilla päästään fiilistelemään alkavaa kautta ja tapailemaan pelikavereita ympäri Suomea. Messuilla on esillä kattavasti kaikkea kivaa uutta golfvarastukseen. Jokainen golfari tietää sen, että kaikki on aina kiinni siitä mailasta 😉 Meidänkin perheessä alkaa olemaan jo aika kattava mailakokoelma. Tässä kohtaan pieni sivuhuomautus; itselläni on vasta toinen mailasetti menossa kymmenen vuotisen urani aikana. 

Rakastan värikkäitä golfvaatteita. Golf on iloinen ja energinen harrastus. Olen  viime vuosina vähän kritisoinut tylsiä golfvaatteita mutta onneksi nyt alkaa löytymään kivoja vaatteita kentälle. Golfvaatteissa on tärkeää laatu, hyvä istuvuus ja värien kestävyys auringossa. Materiaalin täytyy sisältää elastaania muuten pelaamisesta ei tule mitään ja kaikki huomio kiinnittyy vain epämukavaan oloon. Näistä laatuvaatimuksista usein johtuu vähän korkeampi hintataso. Itse olen onnistunut löytämään hyviä vaihtoehtoja myös normaalimallistoista mutta usein olen pettynyt laadun kanssa. 


Tottakai yksi lasillinen skumppaa piti käydä kilistelemässä Golfpisteen VIP loungessa. Kiitos tästä kuuluu Anna Golfille.  Hei, golfaava lukijani, oletko jo jäsen tässä kivassa facebook ryhmässä? Anna Golfin puuhanaiset perustivat keväällä todella aktiivisen faceryhmän. Siellä on jo esimerkiksi ensimmäinen yhteinen golfmatkakin järjestetty ja suosio oli suuri, joten varmasti matkoja on tulossa lisää. Kesällä starttaa perinteinen Anna Golfkiertue. Viime kesänä en ehtinyt osallistua mutta tänä vuonna en jää rannalle.

Muru painatti minulle omat nimipallot. Katsotaan kuinka nopeasti sitten uitan nämä pallot ensi kesänä. Taitaa olla parempi pitää vesiväylillä nämä logopallot bagissä. No ainakin kotikentällä kaikki tunnistavat pallon omistajan 😉 Viimeisessä kuvassa vielä räväkkä pantterikuosi. En ole koskaan ollut näiden eläinkuosien ystävä. Onkohan ikää jo kertynyt sen verran, että jokin tässä nyt viehättää. Varsinkin tuon yläosan hyväksyisin heti mustan hameen tai housujen kanssa kentälle. Valkoinen olisi kanssa todella raikas yhdistelmä.

Kesän viheriöitä odotellessa!

-tuulanneli

10 Comments

 1. Belladonna
  Kirjoittaja
  9.3.2016 / 18:32

  Kivoja ja pirteitä vaatteita. Tuo leopardikuvio voisi olla aika makee viheriöllä. Kivaa viikon jatkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2016 / 17:00

   Kiitos Belladonna 🙂 jotenkin urheiluun kuuluvat aina värit! niin ja tuo leopardi voisi olla aika pähee!

 2. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  9.3.2016 / 18:38

  Tuo golfpallo! Olipahan vauhtiviikonloppu, mutta saimmepa nähtyä, vaikka kiireen keskellä, niin kuten kirjoitit "pääasia, että nähdään". Muiskuja <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2016 / 17:03

   Heippa Tiia 🙂 oli perjantaina todellakin vähän haipakkaa! pikkasen juoksin päivän aikana kaupungilla ja lauantaina olin ihan naatti!

   Ja nuo golfpallot ovat todella makeita 🙂

   Kivaa loppuviikkoa sinulle myös ihanuus <3

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  9.3.2016 / 19:46

  Ihanaa saada rakkaaseen harrastukseen pallot omalla nimellä. Aika kiva muru sulla 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2016 / 17:04

   Kyllä näin on Outi 🙂 toisaalta kaikki tunnistavat nuo pallot kotikentällä!

 4. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  10.3.2016 / 08:32

  Golf ei ole mitenkään tämän rouvan juttu, mutta tuo golfpallo on aika <3. Päheä :)!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.3.2016 / 17:07

   Eikö olekin ihanat pallot!!! tämä on tätä meidän golfareiden inside huumoria!

 5. Pauliina/PauMau
  Kirjoittaja
  11.3.2016 / 11:34

  Hauskaa miten erilaiset messut meillä olivat! Rikkautta, kun asioita käsittelee eri kantilta. Pallo on upea, raaskitko ottaa käyttöön ;)?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.3.2016 / 15:58

   Heippa Pauliina 🙂 Noilla messuilla oli todella paljon tarjontaa ja me keskityttiin meille tärkeään asiaan!

   Minulla on noita palloja tusina, joten pelaan niillä ensi kesänä mutta en vesiväylillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?