Etusivu » Madaran BOOST -tehoampullit aikuiselle iholle!

Madaran BOOST -tehoampullit aikuiselle iholle!

Syksyllä on tullut paljon kivoja kosmeuutuuksia ja erityisesti aikuisen naisen iholle. Näitä upeita uutuuksia on tullut myös runsaasti luonnonkosmetiikkasarjoihin. 

Sain testattavaksi Madara Cosmeticsin syksyllä lanseeraamat BOOST-tehoampullit, jotka on suunniteltu täydentämään ihonhoitoruutineja ja parantamaan ihon kuntoa erilaisissa olosuhteissa. Nämä hurjan määrän tehoaineita sisältävät ampullit täydentävät hyvin Madaran suosittuja tuotelinjoja. 

BOOST -tehoampulleissa on valittava kolme vaihtoehtoa riippuen siitä kaipaako ihosi erityisesti kosteutta, kirkastusta vai kiinteytystä. Valitsin itselleni tällä kertaa Amino-Fill 3D Lifting BOOST -ampullit, jotka ovat erityisesti tarkoitettu ihon ikääntymismuutoksiin sekä silloin, kun ihon toivotaan näyttävän erityisen hyvältä. Tuotteen luvataan tekevän ihosta täyteläisemmän kiinteyttävien lipopeptidien ja kasvijohdettujen biopolymeerien avulla.

Ampullien sisältämä voide olikin todella riittoisa ja nopeasti imeytyvä.  Avatun ampullin sisältö tulee käyttää 24 tunnin kuluessa, joten siitä riittää hyvin sekä ilta- että aamukäyttöön. Riittoisa ampulli riitti hyvin sekä kasvoille että decolteen alueelle. Ampulleja suositellaan käytettäväksi 10 päivän tehokuuriina. Iholleni tämä oli hyvä startti ja napakoitti ihoa syksyn tuuliin ja viimoihin. Tuotteen ainut miinuspuoli oli pikkasen erilainen tuoksu, joka ei ihan ollut minun makuuni.
Lopuksi vielä ihan loistava naamio vinkki aikuiselle iholle tuomaan syksyyn tasaisempaa ihon väriä. Time Miracle-linjaa täydentää RE:GENE -naamio. Tuote sisältää runsaasti ravintoaineita sisältävää pohjoisen koivumahlaa, kasvipohjaisia aminohappolipopeptidejä sekä Madaran patetoiman Cell Repair Bio Complex -yhdisteen, joka sisältää seitsemää voimakasta kasviuutetta. 

Tätä naamiota olen käyttänyt jopa muutama aamunakin tuomaan hehkua iholle. Ihon väri tasoittuu ja kevyt meikkivoide riittää hyvin päivämeikkiin. Naamio ”jumppaa” kevyesti iholla vaikutuksen aikana ja muodostaa ohuen kalvon, joka lähtee helposti vedellä pois. Tehonaamio nimensä mukaisesti. 
-tuulanneli


Lisäinfoa //Time Miracle-linjan RE:GENE -naamiosta löydät täältä (klik).

Lisäinfoa // BOOST -ampulleista löydät täältä (klik).

// tuotteet saatu pr-näytteenä //


5 Comments

 1. Mia / Beauty Highlights
  Kirjoittaja
  6.10.2018 / 09:38

  Täälläkin odottaa Mádaran tehoampullit testausvuoroaan ja odotan kyllä näiltä paljon! 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  7.10.2018 / 06:37

  Itse meinasin Madaralta tehoampullit tilata 24h-alen aikana, mutta en sitten ehtinytkään nettishoppailla ja ne jäivät hankkimatta..

 3. Jasu
  Kirjoittaja
  7.10.2018 / 08:24

  Madaran tuotteet ovat ihania! Ampullit ovatkin uusin ihastukseni.

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  7.10.2018 / 10:38

  Jotenkin juuri tällä hetkellä ihoni kaipaisi jotain lisäboostia joten Mádaran tehoampulleja voisin hyvinkin testailla saadakseni hehkua taas ihooni. Kun valo vähenee kesän jälkeen ja aamuisin on pimeää herätessä voisi kasvoja hyvinkin "jumpata" aamulla ampulleilla.

  Ihanaa sunnutaita Tuulanneli ja rapsuja Hansille <3

 5. MINNA N / Sukat hukassa
  Kirjoittaja
  7.10.2018 / 16:33

  Tässä onkin jo kommenteissa kehuttu Madaraa ja yhdyn kyllä kuoroon 😉 vaikuttavat kyllä hyviltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?