Etusivu » Luonnonmukainen kauneusöljy Aubrey Organicsilta

Luonnonmukainen kauneusöljy Aubrey Organicsilta

Moni meistä on löytänyt öljyistä kuivan talvi-ihon pelastajan. Olen itsekin ihan vasta hiljattain oppinut käyttämään näitä erilaisia kauneusöljyjä niin vartalon kuin hiusten ja ihon hoitoon. Nämä nykyajan uudet öljyt eivät todellakaan jätä ihoa tahmeiksi tai öljyiseksi. Tuotteet imeytyvät loistavasti ja jättävät iholle pehmeän hehkun. 

Sain testattavaksi yhdysvaltaisen luonnomukaisen kauneudenhoidon pioneerin Aubrey Organicsin kauneusöljyn. Jo 50-vuotista taivaltaan juhlistavan Aubrey Organics käyttää tuotteissaan laadukkaimpia luonnonmukaisia raaka-aineita. He hankkivat raaka-aineessa ympäri maailmaa reilun kaupan periaatteita noudattaen ja tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä laadun takaamiseksi. Öljyt on jopa pakattu violettiin lasiin säilyvyyden parantamiseksi. Violetti lasi estää valon läpäisevyyden lähes täysin.

Minulla oli testattavana ruusunmarjasiemenöljy, joka sisältää paljon antioksidantteja. Aluksi tämä öljy aiheutti minulle pikkasen punaista näppyisyyttä. Lopetin vähäksi aikaa käytön, koska en ollut varma, että johtuiko reaktio flunssasta. Tauon jälkeen ihoni tottui tähän tehokkaaseen luonnontuotteeseen. Nämä Aubreyn kauneusöljyt ovat täysin luonnollisia ja minimaalisesti käsiteltyjä, joten tuotteissa on paljon ravintoaineita. Öljy tasoittaa kauniisti ihon sävyjä ja kosteuttaa ihan muutamalla tipalla. Oletko sinä jo tutustunut kauneusöljyihin?


-tuulanneli// tuote saatu lehdistönäytteenä pr-toimistolta //


14 Comments

 1. Marjo
  Kirjoittaja
  6.2.2017 / 19:31

  Kauneusöljyt ovat minulle vieraita joten pitäisi varmaan kyllä tutustua niihin 🙂
  Moni on kehunut öljy vaikka tämä merkki on minulle uusi.
  Mukavaa alkanutta viikkoa ihanuus 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2017 / 08:04

   Heippa Marjo 🙂

   Minäkin olen opetellut pikku hiljaa näiden öljyjen kanssa. Esimerkiksi hiuksille on olemassa aivan loistavia öljyhoitoja ja olen saanut kuivat latvat pois niiden avulla!

   Kivaa viikkoa sinulle ihanuus 🙂

 2. Anu T - Arjen timantteja
  Kirjoittaja
  6.2.2017 / 20:05

  Olen aivan hurahtanut aivan perusarganöljyyn, jonka löysin syksyllä. Ihoni ei ole mitenkään erityisen kuiva, mutta syys- ja talvisäät ovat laittaneet senkin kaipaamaan ekstrakosteutta. Tämäkin öljy kuulostaa mielenkiintoiselta ja iso plussa luonnonmukaisuudesta. Täytyykin googlailla mistä täältä meidän suunnalta voisi löytyä tätä. Mukavaa viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2017 / 08:19

   Heippa Anu 🙂

   Olen itse kanssa kokeillut arganöljyä jossain vaiheessa ja siitä minun kiinnostus näihin öljyihin lähti. Näitä on saatavissa ainakin waku-organics.fi ja hyvinvointi.fi nettikaupoista.

   Kivaa viikkoa sinulle!

 3. JonnaH.
  Kirjoittaja
  6.2.2017 / 20:26

  Ruusuöljyt on ihan parhaita ikääntyvälle iholle, en voisi olla enää ilman. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2017 / 08:19

   Ruusuöljy hoitaa varttunutta ihoa parhaiten 🙂

 4. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  6.2.2017 / 20:51

  Öljyjä käytän talvisin, koska ihoni on pintakuiva ja nämä todella toimivat. Öljyt ovat ohania myös kesällä, kun aurinko on vähän nipistellyt liikaa poskipäitä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2017 / 08:22

   Heippa Outi 🙂

   Kiitos vinkistä, en olekaan kokeillut öljyjä kesällä. Tuo kuulostaa hyvältä vinkiltä, jos on ollut auringossa koko päivän kentällä.

   Kivaa viikon jatkoa sinulle 🙂

 5. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  6.2.2017 / 21:54

  Näin talvella käytän öljyjä yövoiteen sijaan ja usein lisään tipan päivävoiteen joukkoonkin. Sattumoisin juuri tuota samaa ihanaa öljyä on nyt käytössä

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2017 / 08:29

   Heippa Tuuli 🙂

   Ihastuin kanssa tähän öljyyn heti ja olen myös kokeillut laittaa muutaman kerran tipan mukaan kosteusvoiteen kanssa. Mielenkiinnolla odotan sinun kokemuksista tämän öljyn kanssa!

 6. Titti
  Kirjoittaja
  7.2.2017 / 12:12

  Kiitos vinkistä, tuota täytyisikin kokeilla.
  Varsinaisia kauneus-öljyjä en ole käyttänyt, -mitä nyt joskus oliivi- ja kookosöljyä.?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2017 / 08:30

   Heippa Titti 🙂

   Näitä ekologisia öljyjä kannattaa kokeilla. Olin itsekin yllättynyt kuinka tehokas kosteuttaja pari tippaa voi olla.

   Kivaa viikkoa sinulle 🙂

 7. Tuula / Tuula's life
  Kirjoittaja
  10.2.2017 / 09:42

  Minä löysin aikoinaan öljyni kansanedustaja Päivi Räsäsen kautta. Hän kertoi jossakin lehdessä kauneusvinkeistään. Ja siinä hän mainitsi apteekkituotteen – kuivan ihon öljyn Ceridal-nimisen. Kävin sitä sitten apteekista ostamassa ja nyt on menossa toinen pullo.
  Mukavaa viikonloppua Tuulanneli <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.2.2017 / 08:50

   Heippa Tuula 🙂

   Olen itsekin aikaisemmin vierastanut näitä öljyjä mutta nehän ovat supertehokkaita. Varsinkin ikääntyvälle iholle ne antavat hyvää boostia ja luonnolista kosteutta.

   Oikein suloista ja rentouttavaa viikonloppua sinulle Tuula 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?