Etusivu » kiitos tammikuu!

kiitos tammikuu!

Tammikuun viimeistä viedään! Kuukausi meni loppujen lopuksi nopeasti ohi ja hyvä näin! Eilisessä postauksessa jo sivusinkin kuluneen kuukauden vastoinkäymisiä. Onneksi ne ovat nyt jääneet taakse. Tammikuu on minulle ollut yleensä energinen kuukausi juuri siksi, että se on alkavan vuoden ensimmäinen kuukausi. Tammikuun top 3 suosituinta postaustaOlen pari vuotta sitten tehnyt postauksen aiheesta minä ja päärynävartalo. Tämä postaus on yksi kautta aikojen luetuimpia ja siihen tulee vieläkin klikkauksia päivittäin. Eipä ollut kovin suuri yllätys, että päärynävartalo shoppailee oli kuukauden suosituin postaus. Meille suomalaisille naisille oma vartalo on usein se eniten murheita aiheuttava. Joka tapauksessa meidän pitäisi pikku hiljaa oppia rakastamaan kroppaamme kaikkine muhkuroineen. Tottakai on helpompi rakastaa vähän sorjempaa vartaloa kuin pyöreämpää yksilöä.

Oli todella kiva huomata, että kiinnostus chiapuuroihin lisääntyy koko ajan. Viisi vinkkiä chiapuuroihin lunasti itse oikeutetusti kakkossijan. Minulle nämä tuorepuurot toimivat muuten hyvänä hätävaranakin, kun tulee kotiin super nälkäisenä. Näin pysyy ruokavalio kunnossa ja ei tule niitä repsahduksia niin helposti.

Olen tässä kuussa ylittänyt itseni ja tehnyt useamman asupostauksen. Aikuisopiskelijan look oli hyvä otsikko perusasupostaukselle. Toimiva otsikko kiinnittää aina huomiota. Jatkossa haluan kehittää omaa rohkeuttani tehdä vähän raflaavampia otsikoita. Opettelen myös tällä hetkellä SEO-kurssilla kirjoittelemaan tekstiä, josta googlekin voisi tykätä enemmän.


Kuukauden omat suosikitSydämeni sykkii blogihaasteille ja erilaisille kysymyspatteristoille. Tässä kuussa taisinkin tehdä peräti kaksi haastetta. Kolme hyvää asiaa – postaus oli ehdottamasti oma suosikkini. Postauksen lämminhenkisyys sai paljon kiitosta. 

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat aiheita, joista ei koskaan puhuta liikaa. Mistä tekstiilimme tulevat? – postaus oli oma suosikkini mutta onko aihe vielä jotenkin kaukainen lukijoilleni? Tämän kysymyksen kanssa olen pähkäillyt viime päivinä. Ymmärrän asian olevan myös paljon rahakysymys mutta tässä ei olekaan kysymys pelkästään kotimaisuudesta. Voimme edistää vastuullisuutta valitsemalla yrityksiä, jotka haluvat edistää sitä. Nämä brändit voivat olla ulkomaisia tai kotimaisia. Aika moni isoista kansainvälistä toimijoista on tällä hetkelläkin suurennuslasin alla, joten heidän toimintansa on menossa oikeaan suuntaan.


Tervetuloa mielenkiintoinen helmikuuHuomenna otamme askeleen kohti lähemmäs kevättä. Helmikuu on minulle monella tapaa todella rakas ja ihania muistoja täynnä oleva kuukausi. Hans on ilahduttanut meitä vuoden ja murun kanssa olen taivaltaneet yhdessä vähän usemman vuoden, taitaapa olla peräti 37 vuotta. Meillä on myös yhdet kakun arvoiset juhlat, kun juhlimme perheen juniorin synttäreitä. Taitaapa mamman sokerittomuus olla silloin kortilla! Kivaa alkavaa kuukautta kaikille!

-tuulanneli
16 Comments

 1. Taru
  Kirjoittaja
  31.1.2018 / 18:45

  Päärynävartalpostaus oli aivan mainio. Kiitos siitä ja ihanaa alkavaa helmikuuta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2018 / 16:18

   Kiitos Taru 🙂

   Jatkossa on varmasti luvassa lisää vastaavia postauksia! Kivaa viikonloppua myös sinulle 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  31.1.2018 / 20:12

  Minä tykkäsin opiskelijan lookista ja kolme hyvää asiaa olivat minun suosikkejani 🙂
  Ihanaa helmikuuta sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2018 / 16:20

   Kiitos Outi 🙂

   Aikuisopiskelija look oli ihanan rento ja sitä kivaa arkipukeutumista 🙂

   Kivaa viikonloppua sinulle Outi 🙂

 3. Merikapteenin vaimo
  Kirjoittaja
  31.1.2018 / 20:41

  Ihanaa helmikuuta <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2018 / 16:21

   Samoin teille mukavaa helmikuuta 🙂

 4. Mama Lina / Liinakoo
  Kirjoittaja
  1.2.2018 / 19:23

  Pidin todella paljon Chiapuuro postauksesta 🙂
  Vautsi, nykyään kyllä noin pitkä liitto taitaa olla harvinaisuus. Onnittelut teille ja ihanaa helmikuuta 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2018 / 16:23

   Heippa Mama Lina ja kaunis kiitos 🙂

   Chiapuurot ovat loistavia aaamupaloja ja niissä on niin paljon eri variaatioita!

   Meidän liitto vain parenee niin kuin vanha viini 🙂

   Mukavaa helmikuuta myös sinulle 🙂

 5. Melissa
  Kirjoittaja
  2.2.2018 / 05:11

  Tämä kuukausi meni kyllä todella nopeasti. Koko kevät voi mennä nopeasti niin kesä tulisi pian 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2018 / 16:24

   Nyt ollaan taas lähempänä kevättä ja onneksi helmikuu on niin lyhyt!

 6. Maij
  Kirjoittaja
  2.2.2018 / 07:10

  Hyvä idea tehdä listaa suosituista teksteistä joten nekin keiltä menneet aiemmin ohi ne niin voi helposti löytää nämä postaukset. Onnea teille jo etukäteen helmikuun juhliin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2018 / 16:26

   Heippa Maij 🙂

   Teen aina kuukauden lopussa tämän kuukausikatsauksen, saa kivan yhteenvedon kuukaudesta!

   Kiitos ja kivaa helmikuuta myös sinulle 🙂

 7. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  2.2.2018 / 18:43

  Kiva idea nuo suosituimmat postaukset lyhyemmällä jänteellä, taidan varastaa idean ellet pahastu 🙂 Hauskaa miten eri lailla me suhtaudumme vuoden kiertoon ja kuukausiin – mulle tammikuu on sellainen välikuukausi, kun odotan vain sitä hetkeä, että pääsen nauttimaan päivien pitenemisestä ja matka kevään alkuun lyhenee.
  Sanon nyt vielä kertaalleen, että sinulla on aivan mielettömän ihana blogi – kirjoitat hyvin ja kiinnostavista aiheista, kuvasi ovat nautinnollista katseltavaa, laitat itsesi peliin… Luen tätä aktiivisesti, vaikkei aina ole aikaa kommentointiin.

  Ihanaa viikonloppua sinulle! -Maarit

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2018 / 20:57

   Heippa Maarit ja kaunis kiitos ihanasta kommentistasi 🙂

   Ilman muuta teet tämän koosteen, olen itsekin saanut aikoinaan idean tähän jostain toisen blogista tai olikohan se joku kuukausihaaste, johon sai oman bloginsa linkittää. Minusta on aina kiva koota kuukauden huiput samaan postaukseen ja vähän analysoida niitä.

   Olen kevään lapsi ja odotan innolla päivien pidentymistä.

   Samoin voin sanoa blogistasi, käyn lukemassa sen joka kerran mutta aina en ehdi kommentoimaan. Sinulla on ihana blogi, josta huokuu ammattimaisuus ja rakkaus kirjoittamiin aiheisiin.

   Mukavaa viikonloppua Maarit 🙂

 8. HENNA
  Kirjoittaja
  2.2.2018 / 22:13

  Kivasti toteutettu postaus! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.2.2018 / 14:59

   Kiitos Henna 🙂

   Kuukausikollaasit ovat kivoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?