Etusivu » kiitos syyskuu

kiitos syyskuu

Moikka kaikille! Sinne se hurahti aurinkoinen ja kaunis syyskuu. Työrintamalla kuukauteni oli intensiivinen, joten en ehtinyt oikeastaan surra kesän loppumista. Hyvä näin! Syyskuu todellakin helli meitä kauniilla luonnonsävyillä ja nyt on ihana kaivaa kaapista esille jo paksumpaa neuletta ja pipoa.  

syyskuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA

Elämäni numeroina kera okrankeltaisen paidan oli vähän erilainen postaus. Siinä peilattiin itselle tärkeitä asioita numeroiden valossa. Postausta aloittaessa minulla oli vähän vaikea löytää asioille numeroita. Lopuksi niitä olisi ollut vaikka toisen postauksen verran. 

Syyskuun yksi ikimuistoisimmista kuvaussessioista oli kuvaushässäkkä viljapellossa. Valkoinen paitis meni suoraan pesukoneeseen reissun jälkeen. Hansilla oli hauskaa siellä multapellossa ja tottakai se suututti kun ei päässyt vapaasti juoksemaan siellä. Kaikki tämä turhautuminen purettiin mammalle hyppimällä!

Meille jokaisella bloggarilla on lempiaiheita ja tiettyjä vakio-otsikoita, joita käytämme säännöllisesti. Minulle on näitä kaksi eli ”parasta juuri nyt” ja ”viisi viikon varrelta”. Näiden alle on helppo kerätä juuri nyt pinnalla olevia asioita randomina. Samoin postausaiheet ovat juuri sopivan kevyitä kirjoittaa työn haukatessa suurimman osan ajastani.

KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT


Tähän haluan nostaa elokuun lopussa tekemäni postauksen valkoisista rusettilenkkareista. Nämä Pavement -tossut ovat olleet tämän syksyn käytetyimmät kenkäni. Vaahtosin koko kesän värikkäiden kenkien puolesta ja sitten syksyn tullessa hankin itselleni valkoiset lenkkarit. Ne vaan istuivat hyvin minun alkusyksyn asukokonaisuuksiin. Yläkuvissa oleva ruosteenvärinen jakku on ollut luottovaatteeni moneen tilaisuuteen. Tänä syksynä olen löytänyt jälleen ruskean eri sävyt vaatekaappiini.


TERVETULOA Tapahtumien lokakuu


Minulle lokakuu tulee olemaan tapahtumien kuukausi. Tässä kuussa ehdin toivottavasti paneutua enemmän tämän rakkaan harrastuksen maailmaan. Uusi kuukausi on aina jonkin uuden alku. Rakastan näitä uusia alkuja sekä puhtaita sivuja. Toivottavasti lokakuu kohtelee minua ja sinua hellästi. Nautitaan elämästä!-tuulanneli


10 Comments

 1. KastehelmiB
  Kirjoittaja
  3.10.2018 / 10:21

  Syksy on jännä vuodenaika, jotenkin kaipaa uudistusta ja toisaalta rauhoittuu. Hieman ristiriitainen ainakin omalla kohdallani. Toivotaan, että lokakuu tuo paljon kivoja päiviä tullessaan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2018 / 20:05

   Syksy on todellakin jännä vuodenaika. Toisaalta minulle syksy merkitsee juuri rauhoittumista ja toisaalta tulee halu uudistua sekä luoda jotain uutta!

 2. Essi
  Kirjoittaja
  3.10.2018 / 17:04

  Ihana tyyli sinulla!

  Kesä oli niin pitkä ja ihana, kerrankin sitä on ollut valmis ottamaan syksyn vastaan 🙂 Ja sama fiilis täällä, syksy on musta aina uudistumisen aikaa, jopa enemmän kuin Uusi vuosi!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2018 / 20:09

   Kiitos Essi 🙂

   Kesällä otamme vaan niin rennosti, että syksyn tullen aikatauluttaminen ja tiukat rutiinit ovat aina tervetulleita 🙂

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  3.10.2018 / 17:05

  Oli kyllä ihana syyskuu <3 Mukavaa ja kaunista lokakuuta sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.10.2018 / 19:06

   Syyskuu oli todella kaunis ja värikylläinen!

   Kivaa lokakuuta myös sinulle Outi <3

 4. Inspiration, Viltsumari
  Kirjoittaja
  3.10.2018 / 17:15

  Rakastan syksyä sen värien ja kynttilöiden sekä tähtitaivaan vuoksi. Ilo katsella sinun syystunnelmiasi.
  Kivaa iltaa sinulle

 5. Rakkaudella Henna
  Kirjoittaja
  4.10.2018 / 05:26

  Vau! Kivat nuo kengät!

 6. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  4.10.2018 / 08:17

  Syyskuu vierähti nopeasti ja syksyn saapumista helpotti se, että ilmat olivat valoisat vaikkakin jo viileät – kuten jo kuuluukin. Nyt vähän hirvittää tämä iltapimeyden laskeutuminen…
  Mainitsemasi suosikkiaiheet täytyy ottaa itsekin taas aktiivisemmin käyttöön (olen vähän unohtanut), kun välillä on tyhjän ruudun syndrooma. Niitä on aina kiva lukea, kun kertovat arjen kuululmisia.
  Kivaa lokakuuta sinulle ja ehkäpä nähdään nyt vihdoinkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?