Etusivu » kiitos syyskuu – synttärikriisi ohitettu turvallisesti!

kiitos syyskuu – synttärikriisi ohitettu turvallisesti!

Syyskuu toi tullessaan meille jo henkäyksen viilenevistä ja tummenevista illoista. Syksy yllättää usein positiivisesti, kun emme aseta sille mitään suuria ennakko-odotuksia. Annamme syksyn tulla sellaisenaan kuin se on. Ei se syksy niin paha ole, vai mitä?

Syyskuun kolme suosituinta postausta


Kaunista biomuovia ja ketoilijan omenaherkku oli lukijoiden syyskuun suosikki. Jälleen muistutus itselleni siitä, että leivonta- ja ruokapostaukset kiinnostavat lukijoita. Leivonta on aina ollut minulle rentouttavaa ja mieluisaa. Nyt tutkistelen into piukassa uusia ohjeita ketoilun ympärille. Postauksen löydät täältä (klik).

Elokuun lopussa ystäväni Carola lanseerasi pitkän harkinnan jälkeen Find your Karisma -online shopin. Verkkokaupan perustaminen ei ollut itsestäänselvyys hänelle. Carola on ollut vankkumaton kivijalkamyymälän puolestapuhuja. Yhdessä mainostoimiston kanssa hän löysi toimivan konseptin verkkokaupalle, joka on tyylikäs jatkumo ja näyteikkuna Karisma liikkeelle. Postauksen tyylikkäilla asukokonaisuuksilla löydät täältä (klik)
Olen superonnellinen, että synttäripostaus jatketuilla lauseilla kiinnosti teitä lukijoita. Synttärit ovat minulle se vuoden ainut kriiseilyn aihe. Se on aina ollut näin. Synttäreiden aikaan koen aikamoista ikäkriisiä. Sitten seuraavana päivänä se helpottaa. Tänä vuonna asetin facebookin synttäripäivän julkiseksi ensimmäisen kerran neljään vuoteen. Illalla luin silmät kyynelissä onnitteluita ja ihmettelin miksi en ollut pitänyt synttäripäivää julkisena. Postauksen voit lukea täältä (klik).

Omat suosikit


Syyskuun alussa muistelin vielä mennyttä kesää Minun kesäni 2019  –postauksessa. Kesä oli meille todella ikimuistoinen. Ensimmäisen lapsenlapsen syntymä on iso merkkipaalu elämänpolulla. Kesään mahtui myös kivoja reissuja. Ylhäällä oleva kuva on muisto yhdeltä todella supermukavalta naisten reissulta.

Syyskuun alussa starttasivat meidän Muotia ja Brunssia -tapahtumat. Toteutin nyt toisen kerran yhteistyössä vaasalaisen Avocas -liikkeen kanssa postauksen näytöksestä. Avocas keskittyy valikoimissaan pääosin kotimaisiin brändeihin. Tykästyin postauksen raikkaaseen ilmeeseen. Nämä asukokonaisuudet ovat ajattomia ja ovat ajankohtaisia vuodesta toiseen. Postauksen löydät täältä (klik).

Tervetuloa tapahtumien lokakuu 


Lokakuun kalenterista löytyy monta kivaa tapahtumaa. Lokakuussa ehdin jo toivottavasti enemmän paneutua tämän rakkaan harrastuksen maailmaan niin blogin kuin instan kautta. Uusi kuukausi on aina uuden alku. Nautitaan elämästä!
tuulanneli

9 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  1.10.2019 / 17:00

  Syyskuu ei ollut kyllä meidän kuukausi ihan sen vuoksi, koska ison osan siitä saimme sairastaa 🙁

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2019 / 20:18

   Voi harmi, toivottavasti lokakuu olisi parempi kuukausi 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  1.10.2019 / 19:00

  Syyskuussa oli paljon kivaa ja nyt vaan odotellaa, että mitä se lokakuu tuo tullessaan.
  Kivaa viikkoa sinulle Tuula <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2019 / 20:25

   Kiitos Outi 🙂

   Lokakuussa tapahtuu kaikkea kivaa! Mukavaa lokakuun alkua sinulle myös 🙂

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  1.10.2019 / 19:01

  Sinun syyskuusi oli oikein tapahtumarikas ja mielenkiintoinen. Turha synttäreitä on kipuilla kun ikähän on vain numero 😀 Turha niitä vuosia on miettiä koska se miltä itsestä tuntuu on tärkeintä. Ja eikös me täytetä aina "25-vuotta" vuodesta toiseen. Näytät niin levollisen onnelliselta tuossa Oodin valokuvassa siellä Pallo-tuolissa.
  Onneksi me myös näemme kohta…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2019 / 20:36

   Kiitos Marjo 🙂

   Minulla tämä ikäkriiseily todellakin liittyy vain synttäreihin ja seuraavana päivänä se on ohi! Tänä vuonna synttärit olivat superihanat, kun Elli oli meillä viikonlopun. Paras synttäri pitkään aikaan!

   Mukavaa viikkoa sinulle 🙂

 4. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  3.10.2019 / 08:16

  Ihanaa lokakuuta! Tässä kuussa riittää minullakin menoa ja vilskettä. Oletko tulossa I Love Me -messuille? 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.10.2019 / 20:37

   Lokakuussa on paljon kivoja juttuja tulossa ja tietenkin on I Love me -messut! Kyllä olen tulossa silloin Hesaan!

 5. hannamaria
  Kirjoittaja
  5.10.2019 / 19:11

  Lokakuussa saan itse taasen hiukan hengähtää, sillä reissuja ei ole liiemmin vaan voin keskittyä syksyjuttuihin, oppariin, töihin ja parisuhteeseen 🙂

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi


Looking for Something?