Etusivu » kiitos helmikuu

kiitos helmikuu

Helmikuu oli meidän perheelle mukava kuukausi, koska me saatiin meidän koiravauveli kotiin. Täytyy myöntää, etten ymmärtänyt kuinka ison muutoksen pieni pentu voi tuoda perheen normaalirytmiin. Hans on lunastunut täydellisesti oman paikkansa meidän perheenjäsenä. Jatkossa tulen varmasti kyllästymiseen asti päivittämään Hansin kuulumisia. Vintiömäinen pentuaika on loppujen lopuksi todella lyhyt aika.

Mitäs muuta blogin puolella tapahtui? Kuukauden suosituin postaus oli muistelot omasta tyylistäni eri vuosikymmenillä. (postauksen voit lukea täältä (klik)) Aihe oli allekirjoittaneelle myös mielenkiintoinen ja paljon kivoja muistoja nousi pintaan. 

Blogihaasteet ja erilaiset listaukset ovat olleet omia suosikkejani koko blogihistorian ajan. 25 satunnaista faktaa minusta – postaus sai hyvän vastaanoton ja mikä ilahduttavinta niin moni blogikamu nappasi haasteen eteenpäin. Kaikki palaute niin positiivinen kuin negatiivinenkin ovat bloggarille tärkeitä. 

Olen vannoutunut juustokakkujen ystävä. Helmikuussa täällä blogin puolella herkuteltiin vaniljajuustokakulla ja mangojuustokakulla. Nämä ilman uunia tehtävät kakut ovat helppoja ja nopeita tehdä. 

Kiitos vielä ihana helmikuu ja tervetuloa mielenkiintoinen maaliskuu. Kirjoittelen tätä postausta matkalla isolle kirkolle. Paljon kivaa tiedossa tälle päivälle ja illalla yritän vielä ehtiä piipahtamaan Helsinki DOPPin avajaisissa. Kivaa maaliskuun ensimmäistä päivää kaikille!

-tuulanneli


12 Comments

 1. Teija
  Kirjoittaja
  1.3.2017 / 07:54

  Oikein mukavaa maaliskuuta sinulle myös♡ Blogihaasteet ovat kivoja, niissä pääsee usein pintaa syvemmälle. Mutta henkkoht usein ajanpuute saa sitten kuitenkin skippaamaan ne.. pitää ryhdistäytyä! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2017 / 16:51

   Heippa Teija 🙂

   Tykkään lukea toisten blogeista näitä haastepostauksia ja samoin niitä on kiva tehdä. Tottakai näiden henkilökohtaisten postauksien kanssa kuluu aikaa mutta aina on välillä kiva vähän tuulettaa myös omaa pääkoppaansa.

   Kivaa loppuviikkoa 🙂

 2. Anu
  Kirjoittaja
  1.3.2017 / 08:46

  Ihana Hans❤, en ihmettele, että on vienyt sydämenne! Ja tuo 25 faktaa-postaus oli tosi kiva, joten kiitos ideasta! Kauniita kuvia ja aurinkoa! Ihanaa alkanutta maaliskuuta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2017 / 16:55

   Moikka Anu 🙂

   Hans vie tätä vanhaa paria ihan miten tahtoo. 25 faktaa -postaus oli kiva postaus ja oli superonnellinen, kun niin moni bloggari lähti mukaan.

   Kivaa alkanutta maaliskuuta!

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  1.3.2017 / 08:57

  Hans on sydänten murskaaja ♥♥♥ Pentuaika on välillä haastavaa ja hermoja koettelevaakin mutta johdonmukaisuudella ja rakkaudella siitä selviää. Onko Hans jo melkein sisäsiisti? Muistan itse kuinka ihan ensimmäiset kuukaudet Minnien kanssa olin huolissani siitä osaanko, pystynkö, jaksanko kasvattaa pennusta tasapainoisen koiran mutta mielestäni olen onnistunut oikein hyvin.

  Mukavaa päivää ihanuus ♥

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2017 / 17:08

   Heippa Marjo 🙂

   Hans tekee asiansa paperille, että se on kyllä hanskassa ainakin tässä vaiheessa. Nyt on parin päivän aikana tullut halu päästä ulos ja ollaan heti oven välissä menossa kanssa muiden kanssa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on syntyy iltaisin, kun mennään tuhat ja sataa!

   Kivaa maaliskuun alkua sinulle 🙂

 4. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  1.3.2017 / 15:27

  Ehdottomasti haluan kuulla Hansin kuulumisia täällä blogissa. Ihanaa maaliskuuta, olkoon se ainakin yhtä ihana kuin helmikuu <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2017 / 17:12

   Heippa Outi 🙂

   kyllä Hansista tulee juttua. Tänään käytiin Mustissa ja Mirrissä Hansin kanssa. Siellä tämä meidän hurmuri oli kaikkien kaveri ja rapsuttajia oli jonoon asti.

   Kivaa maaliskuun alkua sinulle 🙂

 5. JonnaH.
  Kirjoittaja
  1.3.2017 / 17:20

  Rentoa maaliskuun alkua, tässä vaiheessa yleensä alkaa se todellinen kevään odotus. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2017 / 17:15

   Maaliskuu on ensimmäinen virallinen kevätkuukausi, joten eiköhän nyt ole kevät alkanut virallisesti!

 6. Taru
  Kirjoittaja
  1.3.2017 / 18:48

  Ihana Hans, kyllä pienestä koirasta on vain yllättävän SUURI ilo.

  Mahtavaa maaliskuuta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2017 / 17:22

   Heippa Elisa 🙂

   Olet kyllä niin oikeassa. Koira on todellakin ihmisen paras ystävä. Paljon iloa jokaiseen päivään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?