Etusivu » kiitos heinäkuu – nyt mentiin kylmyydestä helteeseen!

kiitos heinäkuu – nyt mentiin kylmyydestä helteeseen!

Olipas mielenkiintoinen heinäkuu! Kuukauden aikana mentiin sään suhteen laidasta laitaan. Golfasin pipo päässä täristen kylmyydestä ja viikon päästä tästä hikoilin yli 30 asteen helteessä. Suomen kesää ei ainakaan voi syyttää tylsäksi.

HEINÄKUUN TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTAVärikkäät täytetyt paprikat ja ajatuksia ruokaremontista kiinnosti teitä lukijoita eniten. Uskon, että sana ruokaremontti kerää aina kiinnostuneita lukijoita. Tänä aamuna napsahti maagiset 10 kiloa pudotettua elopainoa kolmessa kuukaudessa. Olen viimeksi neljä vuotta sitten ollut näissä lukemissa. Palaan tulevan syksyn aikana useasti tähän ruokavaliooni mutta ensin opettelen elämään normaalisti ketoruokavaliolla. Aiheesta voit lukea lisää täältä (klik)

10 pientä asiaa, jotka saavat hymyn huulille -postaus syntyi kotimatkalla Tampereelta Vaasaan. Takana oli aivan ihana viikonloppu Ellin kanssa. Koko maailma hymyili ja itselläni oli niin rauhallinen olo vietettyäni aikaani lapsenlapseni kanssa. Hyvänmielen postauksen voit lukea täältä (klik).

Viikon kuulumiset ja eläköön perusarki – otsikko kertoo yksiselitteisesti, mistä postauksessa oli kyse. Hehkutin arjen loistokkuutta niin, että eräs ystäväni oli jopa lukenut otsikon väärin. Sen jälkeen luin itsekin useasti otsikon; eläköön peruukki! Aika mielenkiintoinen mielleyhtymä! Postauksen voit lukea täältä (klik)
OMAT SUOSIKIT
Omasta suosikistani ei ole epäillystäkään. Julkaisin postauksen vasta pari päivää sitten. Idea postaukseen syntyi ihan lennossa, kun selailin viime kesän asupostauskuvia. Alunperin minulla oli otsikkona ihan jotain muuta. Asukuvia selatessa minulle tuli seuraava kysymys mieleen: miksi pitää aina ostaa uutta? Mikä ihmeen vimma meillä naisilla on ostaa jatkuvasti uutta, vaikka se vaatekaappi ihan pullistelee jo valmiiksi vaatteita. Kaiken lisäksi nämä vaatteet ovat usein vielä epäsopivia keskenään. Ostolakkoon minusta ei ole mutta järkevää kuluttamista olen jo opetellut muutaman vuoden. Paljon keskustelua herättäneen postauksen voit lukea täältä (klik).

Toisessa suosikissa asukuvat onnistuivat ylihyvin. Kävimme pitkästä aikaa kuvaamassa Vanhan Vaasan raunioilla. Kuvauspaikka herätti huomiota ja kyselyjä. Nämä rauniot sijaitsevat meidän kotihoodeilla ihan lähellä. Näen joka päivä nämä rauniot ja siksi ne ovat minulle vähän liian tutut. Tähän pätee sanonta, että niin lähellä mutta siltikin kaukana. Kolme henkilöhtaista asiaa postauksen voit lukea täältä (klik).

TERVETULOA uuden sesongin eLOKUU

Minulle elokuu on sadonkorjuu aikaa mutta ennen kaikkea se merkitsee uuden alkua monessa asiassa. Yhden ison tälle vuodelle asetutun tavoitteen olen saavuttanut ruokaremontin myötä. Nyt on aika tarttua seuraavaan haasteseen opintojen parissa. Ollaan kuulolla!


Mukavaa alkavaa elokuuta kaikille!-tuulanneli

8 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  1.8.2019 / 04:35

  Totta, heinäkuu oli mielenkiintoinen kuukausi. Ja nyt tuli elokuu ja kohta alkaa arki…EEEEEIIIIIIH 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.8.2019 / 06:32

   Älä muuta sanokaan, nyt on taas syyarki edessä!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  1.8.2019 / 09:24

  Heinäkuu petti kyllä hieman säidensä suhteen; käsittämätöntä kuin vähän lämpimiä kesäpäiviä heinäkuu sisälsi 🙁

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.8.2019 / 06:33

   Heinäkuu oli kyllä poikkeuksellinen säiden suhteen. Jännä kuinka paljon eri elementtejä voi mahtua yhteen kuukauteen!

 3. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  1.8.2019 / 10:00

  Heinäkuuhun mahtui paljon. Pian alkaakin taas arki, mutta toisaalta on mukava pitkän loman jälkeen palata takaisin arkeen <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.8.2019 / 06:34

   Heinäkuu on joka tapauksessa heinäkuu ja valoisa kuukausi. Nyt on kiva palata takaisin ruotuun ja arkeen!

 4. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  3.8.2019 / 06:55

  Oli tosiaan mielenkiintoiset kelit heinäkuussa. Itse täytyy sanoa, että ne super helteet oli vähän liikaa, tää +20 sopii paremmin :D.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.8.2019 / 09:07

   Vähän samoilla linjoilla mennään. Minulle riittävät juuri nämä 20 asteen "helteet". Siksi viihdyn niin hyvin myös Espanjassa marraskuussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?