Etusivu » aina, joskus, ei koskaan

aina, joskus, ei koskaan

Viikonlopun kunniaksi asioita, joita teen aina, joskus ja en koskaan.

Aina

* juon aina aamupäivisin todella monta kuppia kahvia, kun aloittelen työpäivääni ja luen työsähköpostiani.
* varmistan aina kaksi kertaa aamuisin, että kaikki tarpeellinen päivää varten on laukussa. Varsinkin tarkistan vielä autossa kolmannen kerran, että silmälasit ovat kotelossa jos aurinkolasit ovat päässä. Samoin tarkistan aina moneen kertaan, että auto on lukossa. 

* vaihdan aina rennot kotivaatteet töistä tultaessa kotiin. Otan ehdottamasti heti ensimmäisenä rintsikat pois. Iltaisin mikään ei saa kiristää!

* olen aina somettaja suurella sydämellä  ja en montaa päivää pysty olemaan poissa täältä blogista tai instasta.

Joskus

* haaveilen muutosta ulkomaille. Varsinkin talven pimeinä ja kylminä hetkin mietin, että sitä voisi asua ikuisen auringon alla. Nyt täytyy vain rauhassa odottaa eläkepäiviään.

* erehdyn ostamaan niitä ”sitten kun” -vaatteita. Onneksi nykyään harvemmin mutta kyllä tätä tapahtuu vielä tänä päivänäkin. Sitä vain sokeutuu kaupan sovituskopissa ja näkee vaaleanpunaisia unelmia muutamaa kokoa pienemmästä vartalosta.

* hermostun totaalisesti meidän nelijalkaiselle karvapallolle. Hans rakastaa pehmeitä luonnonmateriaaleja. Gantin villapeitto on suuri rakkauden kohde. Sitä on kiva aina vähän repiä, kun mamman silmä välttää. 

* yltiöpäiväinen siivousvimma yllättää minut. Tätä tapahtuu ehkä muutaman kerran vuodessa ennen juhlapyhiä. 

* joskus jahkailen asioiden aloittamisen kanssa niin, että deadlinet paukkuu ja menee yliajalle. Joskus mietin, että onko silläkin jokin tarkoitus, että tiettyjen asioiden aloittamista siirtää vain eteenpäin.


En koskaan

* syö mereneläviä kuten ostereita, simpukoita tai jotain muuta vastaavaa. Olen joskus ensimmäisillä työmatkoillani Saksassa erehtynyt syömään alkuruokana keittoa, missä on ollut näitä mereneläviä. Seuraavan päivänä kasvoni olivat punaisten näppyjen vallassa. 

* mene nukkumaan meikeissä. Joskus nuorempana olen tehnyt tätä. Onneksi iän myötä olen viisastunut ja teen huolellisen puhdistuksen iltaisin. 

* vaihda sisustuksen värejä sesonkien mukaan. Olen todella laiska sisustaja. Luotan mieluummin ajattomiin ja harkittuihin hankintoihin. 

* poista ketään somekanavien seurantalistoilta. Jos olen lisännyt henkilön omalle kaverilistalleni en todellakaan poista ketään. Someprofiilien taakse kätkeytyy aina ihminen tunteineen ja vikoineen. Olen joskus muutaman kyyneleen tirauttunut, kun olen huomannut tutun ihmisen kadonneen. Sitä miettii mitä on tehnyt väärin. Muistetaan kunnioittaa myös toisiamme somemaailmassa!


Löytyykö sinulle tuttuja kohtia tästä randomina tekemästäni listauksestani?Aurinkoista viikonloppua ihanuudet!

-tuulanneli


7 Comments

 1. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  Kirjoittaja
  2.8.2019 / 19:34

  Tuo aamukahvin kittaaminen on tuttua minullekin. Samoin kaipuu asumaan ulkomaille ja lämpöön, onnekkkasti olen myös saanut toteuttaa unelmiani, jopa muuton Kiinaan (silti kaihoan uutta muuttoa ulkomaille jatkuvasti).

  Kauniisti ajateltu tuo kaikkien somekaverien säilyttäminen. Itse olen liian laiska liittymään mihinkään mutta tuskin osaisin ketään poistaakaan.

  Mukavaa elokuuta <3

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  3.8.2019 / 07:57

  Niin monta samaa asiaa, kuten muutto ulkomaille ja rintaliivit menee koppaan heti kun astun kotiovesta sisään 🙂 Ihana postaus.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  3.8.2019 / 09:12

  Useita asioita omallekin listalle tästä tulisi – ja ajattelinkin, että voisin kokeilla oman listaukseni tässä joskus tehdä 😀

 4. AnniK
  Kirjoittaja
  3.8.2019 / 17:09

  Juu, monta yhteneväisyyttä löytyi. Kiva postaus, tällaisen voisi toteuttaa itsekin. Mukavaa viikonloppua!

 5. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  4.8.2019 / 08:24

  Vaatteiden osalta(kin) matkalla nykyistä minimalistisempaan maailmaan osaan sentään jo nykyisin kaupassa pääosin olla ostamatta vaatteita, jotka eivät tulisi kuulumaan nykyiseen elämääni vaan johonkin toiseen – ja kotona tulee kyllä valittua yleensä vain niitä oikeasti mukavia 🙂

 6. Niina Juutilainen
  Kirjoittaja
  4.8.2019 / 11:12

  Ulkomaille muutosta haaveilu on täälläkin listalla =) Uskokaamme, että se jonain päivänä toteutuu meidän kohdallamme!

 7. Life with Satu
  Kirjoittaja
  7.8.2019 / 09:34

  Ulkomaille muutosta haaveilen joka ikinen syksy, siinä kohdassa kun loskaa tulee taivaan täydeltä se tuntuu parhaalta idealta muuttaa jonnekin kauas 😀

  Samanlainen sisustaja olen. Vaihdan kyllä jouluksi pari tyynynpäällistä ja nostan muutaman koristeen esille, mutta muutoin meillä on samat jutut läpi vuoden 🙂


Looking for Something?