Etusivu » kiitos elokuu

kiitos elokuu

Kylläpäs elokuu hurahti nopeasti ohi. Kuukausi sujui sporttisissa merkeissä ja niitä golfkierroksiakin kertyi vielä kiitettävästi ainakin alkukuukaudesta. Nyt ovat mailat olleet jo viikon verran varastossa. Hans huolehtii täysipainoisesti perheen liikunnasta, joten allekirjoittanut saa liikuntaa. 


Elokuussa suosituimmassa postauksessa herkuteltiin vadelmajuustokakulla. Vadelmasta tulikin tämän kuukauden marja niin leivonnassa kuin kosmetiikassa. Aivan upeaa, että nämä kakkujutut kiinnostavat, koska ne ovat niin helppoja valmistaa. Kakuilla saa kivaa vaihtelua blogiin.


Syksyn värileikkejä ihasteltiin Vaasan taiteiden yössä. Vaasa Art´s Night Fashion näytös tarjoili ensimmäiset soinnut syksyn trendeihin. Syksyn luottovaatteet – postauksessa mietiskelin tätä syksyn väriloistoa. Olen todella varuillaan näiden lukuisten kuosivaihtoehtojen ja kirkkaiden värien kanssa. Nyt on pakko vähän mutustella näitä uusia trendejä ja tutkia ensin mitä se oma vaatekaappi sisältää. 


Instaseuraajat huomasivatkin, että yhden hankinnan olen tehnyt. Löysin täydellisen ja minimalistisen kauniin punaisen puseron. Olen saanut paljon huomiota tästä uudesta kaunokaisesta, jonka väri on hurmaavan täyteläinen punainen. Nyt on väriä allekirjoittaneen kaapissa! Ehkä tämä yksi väriläiskä on riittävä minulle. 

Nyt sanotaan heipparallaa elokuulle ja toivotetaan syyskuu tervetulleeksi! Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?


-tuulanneli
2 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  1.9.2017 / 10:54

  Kaunis punainen sävy! Oppisinpa käyttämään punaista. Tiedän kyllä sen sopivan minulle. Silti rapujuhliinkin vaihdoin viime tingassa koko punaisen paidan sijaan punavalkoraidallisen.

  Mukavaa viikonloppua.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.9.2017 / 07:24

   Kiitos Tuuli ; Ihastuin heti tuohon punaiseen neuleeseen. Nyt olen pitänyt sitä yllä melkein joka päivä. Se tuo pirteyttä tähän syksyyn!

   Rentoa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?