Etusivu » Ketä sinä kehuit viimeksi?

Ketä sinä kehuit viimeksi?


Milloin viimeksi kehuit rakkaintasi, ystävääsi tai työtoveriasi? Koska itse sait viimeksi kehuja? Muistatko vielä miltä ne kehut tuntuivat. Tulviko lämmin henkäys läpi kehosi ja tunsitko saman mukavan tunteen, kun kehuit jotain toista?

Meistä jokainen on oma yksilönsä omalla upealla tavallaan. Olemme jokaisen kiitoksen ja kehun ansainneet. Kehumisen voimaa ei kannata aliarvioida. Olen mukana Doven ja Lifien kaupallisessa yhteistyökampanjassa, jonka tarkoitus on levittää hyvää mieltä ympärillemme ja jakaa kehuja. Olen ylpeä saadessani olla mukana tässä hyvän mielen kampanjassa.

Doven Real Beauty – filosofian tärkein viesti on ollut jo pitkään erilaisuuden hehkuttaminen. Dove on käyttänyt mainonnassaan erinäköisiä ja -kokoisia naisia, jotka ovat kaikki yhtä ihania omalla tavallaan. Erilaisuus ja persoonallisuus saavat näkyä ja on rikkautta olla erilainen oma itsensä. Tykkään siitä, että on upeaa nähdä Doven mainoksissa luonnollisia naisia kaikkine kurveineen. Dove lanseeraa myös pian uuden tuotesarjan, josta kuulette myöhemmin lisää.
Me suomalaiset olemme aika hitaita kehumaan toisiamme ja varsinkin niiden kehujen vastaanottaminen on joskus vaikeaa. Meille on tyypillisistä itsemme vähättely ja aliarvioiminen. Törmään usein täällä blogimaailmassakin jäätävään itsekriittisyyteen. Moni tuntuu unohtavan, että olemme jokainen omalla tavallamme upeita ja aitoja.  Jokaisella meillä on se oma juttu, joka tekee meistä ainutlaatuisia ja kehumisen arvoisia. Ei meidän tarvitse olla täydellisä saavuttaaksemme toisten hyväksynnän. Varsinkin epätäydellisyys koetaan juuri aitouden lähteeksi. Itse rakastan blogeja, joista huokuu se tavallinen arki ja kuvatkaan eivät aina ole täydellisiä. Joskus se asukuva, jossa hiukset lentävät voi olla se kuukauden paras! 


Kiitoksen tai kehun antaminen ei ole itseltä pois. Oletko huomannut kuinka hyvä olo tulee, kun kehuu toista. Vastaanotat toisen kauniin hymyn, joka koskettaa sydäntäsi ja hyvän mieli tulvahtaa läpi kehon. Tälläisiä fiiliksiä meidän kannattaisi jakaa ympärillemme. Mikä onkaan parasta oman hyvinvoinnin hoitoa kuin kiitoksen jakaminen toisille. Se on myös täysin ilmaista!Olen pyrkinyt pitämään blogini positiivisuuden tyyssijana ja harvoin olen innostunut kirjoittelemaan mistään negatiivisesta. Myönnän tehneeni muutaman tummemman sävyisen postauksen mutta luonnoksiin ovat jääneet. Onneksi olen myös välttynyt negatiivisilta anonyymeiltä. Muutaman arvostelevan kommentin olen joutunut poistamaan ja valitettavasti pikkasen ne ovat jääneet tuonne alitajuntaan kummittelemaan tietystä tuttavallisuudesta johtuen. 

Miksi haluamme arvostella toisia anonyymisti? Varsinkin täällä blogeissa se tuntuu olevan hyväksytty tapa. Olemme huolissamme koulukiusaamisesta. Tässä unohdamme kuinka tärkeässä roolissa aikuiset ovat esikuvina. Aikuisten maailma on täynnä yhtä lailla kiusaamista ja toisten arvostelua. Olisiko meidän aikuisten aika ryhdistäytyä ja huomioida ne meidän lähellä olevat henkilöt kasvotusten. Rakentavan palautteet voi antaa toiselle omilla kasvoillaan ja keskustella sivistyneesti. Aikuisella käyttäytymisellä annamme hyvän esimerkin nuorille. Dove haastoi meidät antamaan kehuja toisille bloggareille. Koska Doven filosofia korostaa aitoja naisia, halusimme Hansin kanssa antaa omat kehumme bloggareille, joista huokuu aitous. He ovat ylpeitä itsestään sellaisina kuin ovat. 
TuuliLumo Lifestyle – blogista, on tullut tutuksi nyt viimeisen vuoden aikana. Aluksi Tuuli oli vähän etäinen tai sitten itse pohjalaisena tarkastelin häntä pienellä varauksella. Tuuli on persoonana hyvin suora ja kertoo rehellisesti oman mielipiteensä. Arvostan rehtejä ihmisiä ja minulle on tärkeää aina luottamus ystävyyssuhteissa. Tuulin kanssa meillä on aina hauskaa, kun tapaamme ja tykkään hänen persoonastaan joka kerran vaan enemmän. Kiitos Tuuli, olet upea, arvoituksellinen, aikuinen nainen ?

MarjoMarjon matkassa – blogista, on hauska ja sydämellinen ihminen. Marjon kanssa meillä on synkannyt heti alusta lähtien. Kaksi pitkää, upeaa ja itsenäistä naista on vaarallinen yhdistelmä ja siinä helpostii kasvavat ne punaiset sarvetkin ;). Marjo on omalla hyvällä itsetunnollaan opettanut minuakin arvostamaan itseäni sellaisena kuin olen. Marjon kanssa aika menee siivellä ja aina jään odottamaan seuraavia treffejä. Kiitos Marjo, olet vaan niin upea itsenäinen aikuinen nainen ?

MariMarinsilmin – blogista, on nuori, energinen businessnainen. Meillä on ikäeroa yli 15 vuotta mutta nehän ovat vain numeroita. Olen aina viihtynyt nuorten kanssa, olen mentoroinut ja kouluttanut heitä entisessäni työssäni. Minusta on upeaa omistaa nuoria ystäviä. Mari tuulettaa sopivasti ajatusmaailmaani ja antaa uutta perspektiiviä asioihin. Lounastapaamiset ja asukuvaussessiot Marin kanssa antavat minulle aina roppa kaupalla uutta energiaa. Kiitos Mari, olet inspiroiva persoona ?

Tässä kohtaan olisin voinut kirjoittaa pitkän maratonipostauksen monesta ihanasta bloggarista. Te kaikki blogikamut olette minulle tärkeitä ? 

Palataan vielä postauksen ensimmäiseen kysymykseen. Ketä sinä viimeksi kehuit? Nyt haastan teidät kaikki antamaan kiitosta ja kehuja läheisille, työkavereille, sille naapurille, tutuille tai tuntemattomille. Laitetaan hyvä kiertämään! ”When you see something beautiful in someone, tell them. It may take a second, but for them it could last a life time.”


-tuulanneli25 Comments

 1. Annukka
  Kirjoittaja
  28.3.2017 / 08:40

  Tässä muutaman päivän sisällä olen kehunut mm. nuorta sijoitusneuvojaa pankissa, Pentikin Sotkamon liikkeen iloista ja ystävällistä myyjää, Vuokatin hyvin hoidettuja hiihtolatuja, miestäni, poikiani ja myös itseäni (koska jaksoin niin hyvin hiihtää ja urheilla viime viikon :)).

  Kehujen antamiseen on mun mielestä tosi usein tilaisuus, kun sellaisia vaan haluaa nähdä. Ja aina tulee niin hyvä mieli siitä toisen hyvästä mielestä. Ja pikkuhiljaa olen opetellut itsekin ottamaan kehut vastaan kehuina, eikä aina sillä perinteisellä vaatimattomalla "mitäs mää mittään"-epäuskoisella tyylillä.

  Turhanruikutus ja kaikenlainen valittaminen ei vaan mahdu mun järkeen. Negatiivisuutta on maailmassa muutenkin ihan liikaa.

  Peukut tälle kampanjalle ehdottomasti!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.3.2017 / 13:43

   Heippa Annukka 🙂 Kiitos kannustavasta ja hienosta kommentista!

   Kehujen ja kiitoksen antaminen toiselle ei vaadi todellakaan paljoa ja ei ole mitenkään itseltä pois. Yritän aina muistaa kiittää hyvästä palvelusta, kun saan sitä. Olen ollut koko ikäni asiakaspalvelussa ja paras kiitos tulee aina asiakkailta. Se on loppujen lopuksi ihan pieni ele mutta jää saajalleen muistiin pitkäksi aikaa!

   Olen opetellut myös ottamaan vastaan kehuja, koska me ollaan jokainen uniikki tapaus. Turhaan sitä aliarvioi itseään.

   Laitetaan hyvä kiertämään. Aurinkoa sinun viikkoosi Annukka!

 2. Tuija
  Kirjoittaja
  28.3.2017 / 09:52

  Täältäkin peukut kampanjalle 🙂

  Tänään kehuin töissä oma-aloitteista siivoojaa. Ja kotona yritän kehua omiani tämän tästä, mutta valitettavasti väsymys tai joku muu saa sen monesti unohtumaan. Mutta uudessa työpaikassa on ihanan positiivinen tunnelma, joten täällä tulee kyllä kehuja annettua pienestäkin avuliaisuudesta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.3.2017 / 13:49

   Heippa Tuija 🙂

   Kuulostaa todella kivalta. Ihanaa, että olet löytänyt mukavan työpaikan ja alussa kaikki apu on varmasti tarpeen.

   Kotona kehujen antaminen meinaa joskus unohtua arjen kiireessä. Nyt varsinkin meillä on pyörinyt tuo pieni koirahauveli niin huomasin, etten ollut sanonut murulle pitkään aikaan kuinka paljon siitä tykkään! Nyt asia on korjattu 😉

   Laitetaan hyvä kiertämään ja muistetaan kehua lähimmäisiä!

   Aurinkoa sinunkin viikkoosi!

 3. Mari / Marin silmin
  Kirjoittaja
  28.3.2017 / 10:13

  Oih, kauniisti kirjoitettu <3, kiitos ihanista sanoistasi. Sait kyyneleen vierähtämään silmäkulmastani.

  Minä kehuin eilen töissä meidän työntekijöitä, jestas miten osaavia ja mahtavia tyyppejä kaikki. Sellaisessa työyhteisössä työskentely antaa paljon, kun kaikki tekevät sydämellään työtä. Lisäksi kehuin puolisoani. Ja meidän koiratyttöjä, niitäkin pitää kehua joka päivä, monta kertaa päivässä.

  Kehu päivässä pitää hymyn huulilla, sanon minä. Oikeasti meidän pitäisi enemmän huomioida toisiamme, ja kehua aina kun on aihetta. Ei ystävällisyys tästä maailmasta kesken lopu ja se on ilmaista kaikille.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.3.2017 / 13:57

   Voi Mari, kun on kauniisti kirjoitettu!

   Minun oli helppo valita sinut tähän kehuttavaksi. Olet ollut minulle tärkeä inspiraationlähde viime keväänä ja kesänä, kun kipuilin tämän blogini kanssa. Olet tärkeä tekijä siinä, että tämä blogi on vielä hengissä.

   Odotan innolla aina meidän treffejä 🙂

   Toisten kyräilyä ja negatiivisuutta on aivan liikaa meidän arjessa. Ystävällisyys on täysin ilmaista. Meille jokaiselle on tärkeää se oma hyvinvointi ja kanssaihmisillä on tärkeä rooli meidän onnellisuuden mittarissa.

   Kiitos Mari, kun olet olemassa!

 4. Nimetön
  Kirjoittaja
  28.3.2017 / 10:16

  Kun näin tämän ensimmisessä blogissa, ajattelin että onpa kiva että bloggaaja kehuu kollegojaan. Tajusin vasta muutamassa muussa blogissa samaan törmättyäni, että kyseessä on kaupallinen yhteustyö ja kehuista maksetaan. Pakko sanoa, että se kyllä hiukan latistaa juttua 🙁

  Marika

  • Mari / Marin silmin
   Kirjoittaja
   28.3.2017 / 11:02

   Hei Marika,

   pakko kommentoida viestiisi. Minulle ainakaan tästä ei välittynyt tunne että kehuista maksetaan ja että se olisi latistanut tunnelmaa. Dovehan on tehnyt paljon "itsetunnon kohotus" -mainoskampanjoita. Tässä tekstissä olin yksi kehun saaneista ja minun sydämeen kauniit sanat upposivat ihan yhtäkaikki, olipa siitä saatu rahallinen korvaus tai ei.

   Eikö tärkeämpää ole kampanjan sanoma kuin se, että se on tehty kaupallisessa yhteistyössä? Eikö kehu voi olla aito, jos se tehdään yhteistyössä?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.3.2017 / 14:15

   Heippa Marika 🙂

   Kiitos kommentistasi. Mielipiteesi on minulle tärkeä.

   Olisin voinut kirjoittaa tästä asiasta myös ilman yhteistyötä. Minulla on muuten luonnoksissa postaus aiheesta #omakehupäivä. Varmasti teen sen vielä tässä tulevina viikkoina. Tästä aiheesta riittää kirjoitettavaa muutamaan postaukseen.

   Nämä minun tähän valitsemat bloggarit ansaitsevat kehunsa. Heistä jokaisella on tärkeä rooli minun blogimaailmassa. Olen onnellinen, että olen saanut tutustua heihin henkilökohtaisesti. Puhtaalla omallatunnolla voin todeta heidän olevan rentoja ja aitoja upeita aikusia naisia.

   Valitettavasti blogimaailma on muuttunut ja joskus tärkeä asia saattaa hukkua kaupallisuuteen.
   Eikö ole hyvä, että löytyy vielä brändejä, jotka kantavat huolta meidän hyvinvoinnistamme.

   Laitetaan hyvä kiertämään! Muistetaan pienellä hymyllä ja kiitoksella lähimmäisiä!
   Pidetään myös huolta omasta hyvinvoinnistamme, olemme ansainneet kehumme!

   Aurinkoa sinunkin viikkoosi Marika 🙂

 5. Taru
  Kirjoittaja
  28.3.2017 / 12:47

  Ihana postaus ja tärkeä aihe.

  Minä kehuin tänään ystävää ja itse asiassa sain häneltäkin kehuja 😀 Viikonlopppuna kehuin ravintolan kokkia 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.3.2017 / 14:20

   Hei Elisa 🙂

   Kiitos kivasta kommentistasi 🙂 Eikö olekin kiva kehua ystäväänsä ja vielä saada vastakaikua!

   Minun helmasynti on, että annan todella harvoin kiitosta ravintolassa. Se unohtuu aina ja tiedän, että kokki tulisi varmasti iloiseksi pienestä kiitoksesta. Minä ainakin tulen kotona iloiseksi, kun ruokaani kehutaan!

   Aurinkoa sinunkin viikkoosi Elisa 🙂

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  Kirjoittaja
  28.3.2017 / 15:55

  Minäkin teen tätä Doven kampanjaa, ja minusta tämä oli mahtava ja haastava lähestymistapa. Kaupallinen kampanja ei minustakaan tehnyt kehuista sen huonompaa.

  Sinun blogistasi Tuula välittyy iloinen lady, joka tekee asioita suurella sydämellä, oli se sitten blogi, golf, koiranhoito tai juustokakku. Keep on going!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2017 / 07:51

   Heippa Marjukka 🙂

   Kiitos aivan ihanasta kommentistasi. Olen ylpeä, että olen mukana tässä kampanjassa ja voin levittää tätä sanomaa eteenpäin vaikka onkin osa kaupallista kampanjaa. Tästä aiheesta kirjoitan varmasti lisää myöhemmin.

   Jokainen kommentti asiaan on tärkeä ja minusta tämä keskustelu tästä kaupallisuudesta on hyvä pointti.

   Mikä yhteensattuma meillä olikaan näiden kehuttavien suhteen. Olen tutustunut Mariin henkilökohtaisesti ja hän on ihastuttava persoona myös livenä.

   Aurinkoista viikkoa sinulla ja laitetaan hyvä kiertämään! Odotan innolla BID-päiviä, todella kiva treffata teitä pitkästä aikaan!

 7. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  28.3.2017 / 15:58

  Voi kiitos ihanainen ❤
  Ei kaupallinen yhteistyö latistanut sanomaasi, olen otettu kehuista. Koetan itsekin muistaa kehua muita, on itsellekin kiva nähdä kuinka se ilahduttaa muita.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2017 / 07:55

   Hei Tuuli 🙂

   Sinä olet kyllä kehusi ansainnut. Nyt odotan taas innolla meidän seuraavia treffejä.

   Aurinkoa sinun viikkoosi ja laitetaan hyvä kiertämään tänäänkin!

 8. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  28.3.2017 / 19:43

  Mun synttärikaima Lumo on <3 ja Marjo on mun messengerpsykologi 🙂 Ihana postaus. Viimeksi itse kehuin työkavereitani, ihan huippumimmejä <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2017 / 07:58

   Heippa ihana Outi 🙂

   Te blogikamut olette kaikki ihania!!!!

   Jokaisella meillä on se oma huippujuttu ja olemme upeita kaikkine kurveineen. Ihana tuo kommenttisi, että Marjo on mesepsykologi – sopii Marjolle aivan loistavasti 🙂

   Aurinkoa sinun päivääsi ja laitetaan taas tänäänkin hyvä kiertämään!

 9. Marjo
  Kirjoittaja
  29.3.2017 / 06:08

  Oi Tuula ihanuus ❤ ehdin lukea tämän kehun/kiitoksen ja täytyy sanoa, että tippa tuli silmään! Kiitos/kehu on aina mukava kuulla ja varsinkin näin aamutuimaan. Piristää päivää kivasti. Itse kehun toisia melko usein ja minusta siinä ei ole mitään pahaa jos tämä on osa kaupallista yhteistyötä Doven kanssa. Miksi emme nostaisi toisen mielialaa ja antaisi hänelle syytä hymyyn tai ilonkyyneliin? Edesmennyt isoäiti sanoi aina "ettei kehuminen maksa mitään eikä ole pois itseltä". Viisaita sanoja joten muistetaan toisiamme tänään kehuilla/kiitoksilla ❤

  Tunnistin itseni hyvin tuosta analyysista 🙂 taidat tuntea minua!
  Aurinkoa päivääsi ihanuus ❤ ja Hans söpöläiselle rapsutuksia.

  PS. oli myös ihana kuulla, että olen Outin mesepsykologi 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.3.2017 / 08:14

   Heippa mesepyskologi 🙂

   Voi hitsi, tuo Outin kommentti oli kyllä niin osuva sinusta! Ihana Marjo!

   Kiitos ystävyydestäsi Marjo ja kyllä sielunsisko toisen tunnistaa. Olemme monta kertaa tästä asiasta jutelleet.

   Olette kaikki kehunne ansainneet ja jossain taisin jo mainita, teidät oli helppo valita, koska jokaisella on ollut tärkeä osa minun pomppuisella blogitaipaleella.

   Aurinkoa sinun päivääsi ja muistetaan tänäänkin kehua lähimmäisiä. Kiitos ei ole todellakaan itseltä pois!

 10. Tuija
  Kirjoittaja
  29.3.2017 / 18:25

  Hyvän mielen kampanja on oivallinen ja uskon sen saavan jatkoa myös niissä blogeissa, jotka eivät ole Doven kampanjassa mukana. Itse kehuin tänään spontaanisti kauniin naisen uutta kampausta ja hän ilahtui kovasti. Sain puolestani kehuja innostuksesta ja idearikkaudestani kollegaltani inspiroivan aivoriihen jälkeen. Hyviin tunnelmiin! Tuija

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.3.2017 / 06:22

   Hei Tuija 🙂

   Kiitos kivasta kommentista. Olen samaa mieltä, että tämä kampanja herättää meitä jokaista miettimään, kuinka huomioimme lähimmäiset. Pienen kiitoksen antaminen on niin helppo ja kuinka hyvä olo siitä tuleekaan itselle.

   Kuulostaa aivan upealta saamasi kehut. Ihan parasta!

   Aurinkoa sinun päivääsi Tuija ja laitetaan tänäänkin hyvä kiertämään!

 11. maiju
  Kirjoittaja
  29.3.2017 / 22:03

  Minä kehun ihmisiä ihan koko ajan. Aamubussissa töihin mennessä voin kehua naisia, jos heidän tyylinsä vaikka miellyttää silmääni. Usein poistumme bussista sekä kehuttu että kehuja hymy huulilla 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.3.2017 / 06:27

   Heippa maiju 🙂

   Sinä olet aina niin positiivinen ja todellakin jakamassa kiitosta toisille. Olen niin onnellinen, kun olen tutustunut sinuun.

   Usein ihan tuntemattomalta saatu kehu on se päivän huippujuttu.

   Keep up going maiju ja laitetaan tänäänkin hyvä kiertämään!

 12. Kati / Villa Valko
  Kirjoittaja
  30.3.2017 / 20:32

  Mä kehun nyt sua. Sulla on ihanat kuvat ja upea tyyli! ❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   31.3.2017 / 10:44

   Voi kiitos ihana Kati 🙂

   Meille molemmille on tärkeää visuualisus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?