Etusivu » Keskiviikon lista ja kuulumiset

Keskiviikon lista ja kuulumiset

//postaus sisältää mainoslinkkejä*** ja saatuja tuotteita//

Follow my blog with Bloglovin

Mikä oli viikon paras juttu? – Se oli ehdottamasti tämä, että ehdin pitkästä aikaa myös tänne blogin puolelle puolentoista viikon tauon jälkeen. Olen kaivannut tätä kirjoittamista. Toinen mukava tapahtuma oli lauantain Muotia ja Brunssia puolen vuoden tauon jälkeen. Ehkäpä olemme pikku hiljaa matkalla kohti normaalia elämää.

Mikä yllätti viikolla? – Liittyy olennaisesti edelliseen kohtaan. Olen kantanut jonkin asteista pientä stressin poikasta tästä blogitauosta. Olen pohjimmiltani kuitenkin vanhan koulukunna bloggaaja. Vaikka postaustahtini on tällä hetkellä hidas, niin en siltikään ole jättämässä tätä blogiani. Joskus tulee taa hetki, kun tälle rakkaalle harrastukselle on enemmän aikaa.

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Menneelle viikolle sattui paljon kivoja juttuja, ettei nyt tule mieleen yhtään mieltä pahoittanutta asiaa.

Arvosana menneelle viikolle? – Mukiinmenevä viikko arvosanalla 9+

Viikon asu? – Minun kesämekkoni on tänä vuonna yksivärinen. Löysin yhteistyön merkeissä aivan ihastuttavan mekon Cellbesin nettikaupasta*** . Tässä mekossa on kaikki kohdallaan; pituus, malli ja värisävy. Rakastan tummansinistä väriä kesäisin, koska se on pikkasen pehmeämpi tumma väri kuin esimerkiksi musta. Ainakin kesällä suosin paljon pukeutumisessa sinistä niin töissä kuin vapaa-ajalla. Mekko on vuoritettu, joten se on todella ryhdikäs ja mukava pitää!

Alennuskoodilla JK21 saatte vielä toukokuun loppun asti 15% alennuksen Cellbesin tavaramerkin normaalihintaisista tuotteista. Kannattaa tutustua!

Tämä mekko on helppo asustaa ja se mallaa loistavasti esimerkiksi safari- tai farkkutakin kanssa. Kauneimillaan mekko on tietenkin ilman mitään takkeja. Toivottavasti kesä tulisi pian niin saisin antaa helmojen heilua kesän tuulissa. Tällä kertaa asustin mekon teknisillä lenkkareilla. New Balance -lenkkarit ovat olleet kevään yksi parhaimmista hankinnoista. En yhtään ihmettele, että merkin lestiä kehutaan!

Viimeisin hankinta? – Yksivärisen mekon vastapainoksi hankin golfkentälle seeprakuosia. Minusta golfkentällä on kiva pukeutua vähän räväkämmin. Käytän useasti värejäkin enemmän golfpukeutumisessa.

Miten olet voinut? – Nyt en ole ihan tyytyväinen elämänlaatuuni mutta näitä jaksoja tulee meille jokaiselle. Huomaan kiireen vievän elämääni huonoon suuntaan. Tarvitsen palautumishetkiä ja nyt ne ovat olleet aivan liian lyhyitä jaksoja. Ehkäpä ikäkin vaikuttaa tässä asiassa. Onneksi parin viikon kuluttua helpottaa, kun kesätyöntekijät aloittavat.

Millä fiiliksellä tuleviin päiviin? – Ihan positiivisella mielellä vaikka onkin älytön kiire. Viihdyn työssäni ja se antaa boostia intensiivisiin päiviin. Alussa mainitisin, että stressiä aiheuttaa enemmän se, että en ehdi paljon hääriä täällä somessa. Joudun usein muistuttamaan itseäni siitä, että millä ne laskuni loppujen lopuksi maksan ja mikä kerryttää eläkettäni. Päivätyö on kuitenkin se tärkein ja somettaminen rakas harrastus!

Mukavaa viikonjatkoa kaikille ihanille!

Röyhelomekko // Cellbes***

Sinivalkoinen neule // Zara

Sneakerit // New Balance

5 Comments

 1. Tarja
  20.5.2021 / 18:42

  Tosi kiva mekko,taidanpa mennä ja katsoa lytyisikö itsellekkin jotain kivaa.
  Aina kannataa hydyntää ale koodit, kiitos siitä.
  Sinun postauksia on aina tosi mukava lukea ja saada ihania vinkkejä.

 2. 21.5.2021 / 06:42

  Suloinen mekko. Tulisi kesä jo pian…Tämä sade saisi siis jo loppua.

 3. 22.5.2021 / 10:25

  Mukava hyvänmielen postaus ja aivan ihana tuo mekko. Täytyykin hypätä Cellbesin sivuille – sieltä olen monet vaatteet ostanut 🙂

 4. 22.5.2021 / 10:57

  Ihana mekko! Viime viikolla meilläpäin olikin jo kesäisen lämmintä. Pukeuduin mekkoihin ja kävin suppaamassa. Tämä viikonloppu menee kylmemmissä tunnelmissa. Haaveilen pienestä siivous- ja kodinjärjestely inspiraatiosta.

  Rentoa viikonloppua!


Looking for Something?