Etusivu » kehystrendejä vintage inspiraatiolla

kehystrendejä vintage inspiraatiolla


Kuva // ANNIEVELIINA
Tänään ihastellaan vintage -kehyksiä yhdessä Instrumentariumin kanssa. Kehystrendit niin kuin vaatetrendit kulkevat tietyissä sykleissä ja aina uudessa on mukana ripaus jotain menneiltä vuosikymmeniltä. 

Spectacles of time –  mallisto on hakenut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä. Mallisto on yhdistelmä nostalgiaa ja modernia muotokieltä. Malliston kehykset ja aurinkolasit on valmistettu kiiltävästä asetaatista ja sen kuviot jäljittelevät luonnon elementtejä. Spectacles of time malliston kehykset ja aurinkolasit on kaikki valmistettu Italiassa kuuluisalla Mazzuchellin tehtaalla.


Instrun osastolla oli näytillä alkuperäisiä vintagekehyksiä. Juttelinkin heidän kanssaan näistä kehyksistä. He kertoivat näiden olevan todella pieniä ja kapeita. Ihmiset ovat olleet menneillä vuosikymmenillä huomattavasti kapeakasvoisimpia kuin tänä päivänä. 

Itse en ole ihastunut tietyn vuosikymmenen tyyliin vaan inspiroiduin tunnetuista tyyli-ikoneista. Olen aina ihastellut Audrey Hepburnin tyyliä. Hänen minimalistinen tyylinsä toimii täydellisesti vielä tänä päivänäkin. Jokaisella meillä on muistikuva hänen tyköistuvasta mustasta coctailmekosta valkoisilla helmillä. Puhumattakaan niistä isoista mustista aurinkolaseista!

Kuva // Sanni Riihimäki
Mikä sattuma! Yhteiskuvaan tallentui samantyyliset klassikkolasit. Kevään kunniaksi valitsimme tietenkin aurinkolasit. Heritage on italialainen kehys- ja aurinkolasibrändi, joka edustaa ajatonta tyylikkyyttä. Mallistossa yhdistyy ainutlaatuiset yksityiskohdat ja hyvä hinta/laatusuhde. Kiitos blogisiskot Marjo ja Tuuli heittäytymisestä hetkeksi alppimaisemiin!


-tuulanneli
4 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  8.5.2017 / 19:22

  Toi kuva teistä kolmesta = täydellinen ❤️❤️❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.5.2017 / 09:15

   Kiitos Outi ♡♡♡♡

 2. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  8.5.2017 / 19:24

  Te ihanat ladyt! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.5.2017 / 09:20

   Kiitos Marina ♡♡♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?