Etusivu » JOIK Organic – Viron luonnonkosmetiikan helmi

JOIK Organic – Viron luonnonkosmetiikan helmi

// postaus sisältää saatuja pr-tuotteitta //

Sain testattavaksi mielenkiintoisen kosmetiikkasarjan naapurimaasta. JOIK Organic kuuluu Viron vanhimpiin luonnonkosmetiikkasarjoihin. JOIK Organic tunnetaan laadukkaista raaka-aineista, luonnonmukaisista kosmetiikkatuotteista, joiden hinta- ja laatusuhde on hyvä. Tuotekehityksessä on otettu huomioon pohjoisen ilmaston asettamat vaatimukset ihonhoidolle. Tuotesarjasta huokuu ylellinen minimalistisuus ja kauniit lasipullot hivelevät silmiä. 
JOIK Organic Moisturising Day Cream lupaa tehokasta kosteutusta iholle. Mielestäni tämä lupaus täyttyy vaativalla aikuisella ihollani. Näin talvella ihomme on todella kovilla pakkasten ja kuivan sisäilman vuoksi. Voide sisältää erilaisia hoitavia kasviöljyjä kuten argan-, jojoba-, tyrniöljyä. Lisänä tehoa tuomassa on myös ruusunmarja -uute, joka sisältää luontaista retinolia.

JOIK Organic Skin Perfecting BB-voide on toiminut todella hyvin päivävoiteen kanssa. BB-voide on tuonut tasaisen sävyn ja pinnan. Tätä voidetta voi käyttää yksinään tai meikkivoiteen alla. Itse tarvitsen talvella vähän peittävämpää tulosta mutta uskon, että kesällä tämä toimii loistavasti yksinään. Kesällä pärjään kevyemmillä sävyttävillä meikkivoiteilla. Tuotteen kosteuttavana aineosana on luomuauringonkukan siemenöljy.
JOIK Organic Instant Rejuvenating Beauty Elixir on ylellistä kauneutta aikuiselle iholle. Tässä seerumissa on käytetty luonnon tehoaineita. Seerumi on vakuutti minut tehollaan. Hyaluronihappo tehokosteuttaa ihoani ja luomu sacha inchi öljy ravitsee ja tuo lisää elastisuutta iholle. Rypyistäni en pääse eroon tällä ikää mutta näiden avulla kosteutan ja hoidan ihoani. Aikuinen iho on parhaimmillaan silloin, kun se on kosteutettu kunnolla.

Valoa heijastavat minefraalit ovat lisänä kaunistamassa ja tasoittamassa ihon sävyä. Samalla nämä luonnolliset minefraalit tuovat hehkua kasvoille.
JOIK Organic Refreshing Facial Toner tuo virkistystä kasvoillesi. Olen huomannut, että varsinkin näin talvisin ihoni tarvitsee paljon kosteutusta. Olen käyttänyt hoito- ja kasvovesiä säännöllisesti osana ilta- ja aamurutiineja. Iltaisin puhdistuksen jälkeen viimeistelemään ihonpuhdistusta ja aamuisin herättämään iho päivän hoitotuotteita varten. Kasvoveden tehoaine luomu tyrniuute antaa tuotteelle tehon lisäksi kauniin värin.

Näihin tuotteisiin tutustuessani voin allekirjoittaa JOIKin sloganin ”Natural Luxury”. Tuotteiden raaka-aineisiin on kiinnitetty todella huomiota. Tiesitkö, että JOIK on saanut alkunsa soijavahakynttilöistä jo vuonna 2005. Nämä kynttilät löytyvät heidän valikoimistaan edelleen. JOIK Organic on ECOCERT -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja ja suurin osa tuotteista on vegaanisia. Laajasta valikoimasta löytyvät ihonhoitotuotteet meille jokaiselle. 


Kauneusterveisin ?
 -tuulanneli

//Tuotteet ovat saatavilla johtavissa luonnonkosmetiikan nettikaupoista.//

Looking for Something?