Etusivu » Instrumentarium ja uusi tyylisivusto TrendWalk

Instrumentarium ja uusi tyylisivusto TrendWalk

// Postaus yhdessä Instrumentariumin kanssa //

Pari viikkoa sitten Blogger´s Inspiration Day – tapahtumassa minulla oli mahdollisuus tutkailla Instrumentariumin kehysuutuuksia. Nykyiset kehykset minulla on ollut jo pari vuotta ja nyt tuntuu, että kaipaisin vähän vaihtelua. Jotain uutta ja erilaista. Instaseuraajat ovat jo nähdeet muutamia vaihtoehtoja, joita olen pyöritellyt.

Kehysuutuuksien lisäksi esillä oli tällä kertaa uusi Instrun lanseeraama TrendWalk -niminen nettisivusto. TrendWalk on tyylisivusto, josta löytyy Lontoon, Milanon ja Pariisin kaduilta napattua inspiraatiota meille jokaiselle ja jokaiseen makuun. Sivuilla pääset tutustumaan ajan ilmiöihin mielenkiintoisen ihmisten kautta. Sivusto ei keskity pelkästään aurinko- ja silmälaseihin vaan kokoaa monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia muodista, pukeutumisesta ja tyylistä. Mielenkiintoinen konsepti kannattaa tutustua.Kuvausvalintani oli tällä kertaa Fendin värikkäät kehykset.  Valinta oli luonnollinen minulle, koska olen vankkumaton Milano fani, vaikkakin Fendi on alkujaan lähtöisin Roomasta. Edellisessä postauksessani kirjoittelinkin tästä Milanon ja Rooman erilaisuudesta. Italia on minulle inspiraation lähde monessa asiassa. Näissä kehyksissä innostuin roosan värisistä sangoista. Aika mielenkiintoinen yksityiskohta. Lisää kivoja kehysmalleja voit käydä kurkkaamassa Instrun sivuilta.

”Yksilöllisyys ja asusteilla leikittely tulevat takaisin. Kehykset, korut, kengät ja laukut ova tulevana talvena asun tärkein fashion statement. Asukokonaisuus on parhaimmillaan upea sommitelma, joka tuo esiin oman tyylin ja kropan parhaat puolet”


”Muoti ei synny tyhjiössä. Siinä on aina vaikutteita edellisten vuosikymmenten linjoista. Viime vuosina muodissa on ollut selkeitä vivahteita 1980-luvusta. Nyt myös 1990-luku alkaa näkyä selkeämmin ainakin isojen muotitalojen catwalkeilla.” 

Allekirjoitan edellisen ajatuksen. Kaikki kiertää ympyrää. Onneksi kuitenkin trendeihin tulee päivitys nykypäivään. Silmälasien käyttäjänä olen enemmän kuin tyytyväinen kehysmallistojen monipuolisuuteen ja siihen, että lasit ovat tärkeä osa pukeutumista. Asukokonaisuus tuo esille käyttäjänsä persoonansa. 


-tuulanneli


Postauksen fiiliskuva Instrun pisteellä // Sanni Riihimäki
Postauksen kehyskuvat // Instrumentarium

2 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  18.11.2016 / 13:44

  Nykyään on kyllä niin paljon hyvännäköisiä pokia.
  Näytät upealta kuvassa.
  Ihanaa viikonloppua <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.11.2016 / 08:28

   Kiitos Outi 🙂

   Nyt on todella paljon valinnavaraa erilaisten kehyksien kanssa.

   Pieni valinnanvaikeus, että minkälaiset pokat haluaisi juuri nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?