Etusivu » Instrumentarium – eurolla kehyksiä

Instrumentarium – eurolla kehyksiä


//postaus yhdessä Instrumentariumin kanssa //

Sain kutsun Instrumentariumilta tutustumaan heidän upeaan tarjoukseen eli kehyksiä 1 eurolla. Hinta kuulostaa ihan uskomattomalta ja kehyksiä oli tarjolla todella runsaasti. Tällä erikoishinnalla voisi hankkia itselleen vähän erilaisemmat kehykset piristimään asuja. Olen aina haaveillut, että minulla olisi muutamat erilaiset kehykset, joita voisi vaihdella. Itse käytän kaksiteholaseja ja niiden hankintahinta on aina korkeampi kuin peruslasien. Tämä tarjous mahdollistaa leikittelyn erilaisilla kehyksillä.

Olin kuin Liisa Ihmemaassa kun pyörin tarjouslasien ympärillä. Mikä valinnanvara ja kokeilin useita vaihtoehtoja. Näihin kuviin otin mukaan turvalliset vaihtoehdot. Täytyy myöntää, että ihan ne värikkäimmät oransin väriset linssit eivät minulla sopineet. Olisin voinut vähän räväyttää! Ruskea on aina varma valinta ja tykästyin myös tuohon yläkuvan kissamaiseen kehysmuotoon. Samoin alakuvan siniset kehykset puhuttelivat minua. 

Postauksen ensimmäisen kuvan mustat Guccit jäivät minulla mietintämyssyyn. Niissä on sitä tämän hetken suosittua pyöreyttä. Minulla ei ole ollut hetkeen tummia kehyksiä ja se voisi olla vaihteeksi yksi vaihtoehto. Lisää kivoja kehysvaihtoehtoja voit käydä kurkkaamassa Instrumentariumin sivuilta (klik)


-tuulanneli


3 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  13.12.2016 / 22:59

  Hyvältä näyttää pokat!
  Itse ihastuin Calvin Kleinin punaisiin pokiin!

 2. Annukka
  Kirjoittaja
  14.12.2016 / 10:58

  Kävin eilen just Instrussa ostamassa itselleni lasit. Tai siis linssit, koska kehykset tuli kaupan päälle. (Ja arvaa vaan, harmittelinko sitä, etten käyttänyt hyväkseni sitä lahjakorttimahdollisuutta, joka marraskuun alun inspiraatiopäivässä tarjoutui. Jäi vaan tekemättä se juttu).

  Mulla on aina ollut tosi huomaamamattomat ja matalat kehykset, mutta nyt valkkasin ruskeat ja aika isot. Ne on tosi kivat. Heritagen mallistosta muistaakseni. Melkein harmittaa, että mun ei tarvi pitää laseja koko ajan (no ei oikeasti harmita), vaan ainoastaan töissä. Ne kehykset tuo jotenkin ryhtiä kasvoihin, joten mieluusti olisin ryhdikäs aina 🙂

 3. Mia / Beauty Highlights
  Kirjoittaja
  14.12.2016 / 13:06

  Täytyypä käydä kurkkaamassa tarjoukseen kuuluva kehysvalikoima! Itse käytän laseja vain kotona koneella työskennellessäni, koska mulla on vain pikkuisen hajataittoa. Mutta eipä silmät väsy niin helposti ja lasithan on nykyään luokiteltavissa jo melkein asusteeksi, joita moni pitää, vaikkei laseja välttämättä tarvitsisi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?