Etusivu » Inika Organic -luonnolliset luottomeikit

Inika Organic -luonnolliset luottomeikit

//Postaus toteutettu yhteistyössä Twist Be -verkkokaupan kanssa//
//Postaus sisältää kaupallisia linkkejä*//
Kuluneen kesän suosikkituotteisiin ovat kuuluneet INIKAN meikkituotteet. Tämä luonnollisen hoitavan meikkisarjan tuotteita on löytynyt jo usean vuoden ajan meikkipussukastani. Tuotteet ovat tunnettuja toimivuudestaan ja raaka-aineet todellakin hoitavat meidän ihoamme.

Sain testavattavaksi keväällä TwisBe -verkkokaupan kautta INIKAN meikkituotteita. Tässä yhteistyössä yhdistyvät laadukas luonnollinen meikkisarja ja uudella konseptilla toimiva kotimainen verkkokauppa. TwistBe tärkeisiin arvoihin kuuluvat asiakaspalvelu ja asiakkaiden etujen puolustaminen. Verkkokaupan valikoimaan valitut tuotteet käyvät läpi tiukan seulan. 
Tämä Inikan meikkivoide on hurmannut minut totaalisesti. Meikkivoide levittyy tasaisesti jättäen kauniisti päivettyneen ihon hehkumaan. INIKA Organic meikkivoide* sisältää tehokosteuttavaa hyaluronihappoa, joka auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta. Aikuisen naisen iholle lisäkosteus antaa aina lisää hehkua ja kuulautta. Luin lisäksi, että veden sijaan meikkivoiteen pohjana on aloe vera, joka sisältää useita ihoa ravitsevia luomukasvisöljyjä kuten avockado- ja jojobaöljyä. 

Kesän aikana Inikan meikkivoide toiminut loistavasti. Se on peittänyt hyvin auringosta silloin tällöin aiheutuneen punaisuuden. Lopputulos on kevyt ja luonnollinen eli juuri sellainen kuin haluan. Inikan tuotteilla on helppo aikaansaada kaunis meikki niin arkeen kuin juhlaan.
Olen pitemmän aikaa etsinyt toimivaa ripsaria luonnonkosmetiikan saralta. INIKAN Long Lash* ripsiväri täyttää vaativammat vaatimukset. Ripsari erottelee, tuuheuttaa ja ravitsee. Tuotteen luonnolliset ja vegaaniset aineosat eivät ärsytä herkkiä silmiä. Mikä tärkeintä ripsari pysyy hyvin päivän tuohuissa eikä tarvitse pelätä pandasilmiä. Olen muutaman ripsarin kanssa törmännyt tähän, että päivän mittaan ne tummentavat silmänalusia. 
Olen todella laiska käyttämään huulipunaa. Suosin enemmän huulikiiltoja niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Nyt olen löytänyt itselleni uuden suosikin. INIKA Organic* huulipunakynä on hurmannut superhelppoudellaan. Lopputulos näyttää huulilla luonnolliselta ja huulet ovat huolitellut. Yllätyin kuinka hyvän pigmentin näillä huulipunakynillä saa ja sävy pysyy huulilla hyvin pitkään. Tämä huulipunakynä on paksumpi kuin tavallinen huulirajauskynä, joten sävy levittyy hyvin huulille. Minulla on ollut käytössä Inikan huulipunakynistä Pink Nude sävy, joka on kaunis vaaleanpunainen nude sävy ja juuri todella sopiva luonnolliseen kesämeikkiin.
Minulle luonnollisuus on ensiarvoisen tärkeää meikkaamisessa. Haluan lopputuloksen olevan huoliteltu muttei siltikään yliampuva. Inikan tuotteilla on upea pigmentti, joka peittää hyvin eikä iho näytä ylimeikatulta. Lisäksi tuotteiden aineosat ovat turvallisia ja luonnollisa sekä veganiisia. Näille annan kaikille ison peukun.

Oletko jo tutustunut TwistBe* -verkkokauppaan? TwistBe on kotimainen verkkokauppa, jonka takaa löytyvät alan ammattilaiset Kati ja Veera. TwistBe muodostuu sanoista ”The Way It’s Supposet to Be”. Verkkokaupassa myydään tuotteita ”niin kuin tuotteiden pitäisi olla”. Aidosti ihoa hoitavia, toimivia, hinta-laatusuhteeltaan ilman, että ne kuormittaisivat kehoa, ihoa tai ympäristöä. Heiltä löytyvät myös verkkovalmennukset ihonhoitoon. Kannattaa käydä tutustumassa tähän mielenkiintoiseen verkkokappaan. Nyt on juuri se aika vuodesta, kun meikkipussimme tarvitsee päivitystä!


Lopuksi haluan vinkata Inikan tarjouksesta TwistBe*-vekkokaupassa.
 Osta kaksi INIKA Organic-tuotetta, saat kaupan kaupan päälle
 INIKA Glow Kit* meikkisetin.
(mukana mm.poskipuna, aurinkopuuteri, siveltimet ja kaunis meikkipussi)

 
Kauneusterveisin!

-tuulanneli

5 Comments

 1. Life with Satu
  Kirjoittaja
  12.8.2020 / 09:39

  Eipä ollut tuttu verkkokauppa, mutta ehdottomasti sellainen johon aion tutustua. Luonnon kosmetiikka kiinnostaa valtavasti ja hiljalleen siihen siirrynkin jossain kohdassa, tuote kerrallaan.

 2. Minna M
  Kirjoittaja
  12.8.2020 / 19:43

  Sekä verkkokauppa että Inika ovat itselleni vieraita. Tällä hetkellä pyrin suosimaan oman kaupungin kivijalkamyymälää.

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  13.8.2020 / 18:09

  Jos sä olet laiska käyttämään huulipunaa, niin mä olen laiska meikkaamaan 😀

 4. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  17.8.2020 / 07:40

  Tämä olikin mulle uusi tuttavuus. Vaikuttavat hyviltä ?

 5. hannamaria
  Kirjoittaja
  17.8.2020 / 09:01

  Inika onkin semmoinen merkki, johon haluaisin ehdottomasti tutustua lisää! Heidän tämä huultenrajauskynä ainakin kerää jatkuvasti kehuja.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi


Looking for Something?