Etusivu » Ihana talvipäivä ja kuinka se vuoden eka viikko sujui?

Ihana talvipäivä ja kuinka se vuoden eka viikko sujui?

Pirtsakat pakkaset taitavat olla tällä kertaa takana. Eilen kävimme ulkoilemassa todella upeassa talvisäässä. Vaikka rakastan lämpöä ja aurinkoa yli kaiken, niin kyllä luminen talvimaisema on yhtä huippua myös. Raikas ja puhdas, ihan kuin startti uuteen vuoteen.

Tammikuu on tunnetusti kaikkien kieltojen kuukausi. Onkohan vuodessa mitään muuta kuukautta, jolloin niin moni asia on kielletty. Me tehdään niitä ei saa syödä eikä tehdä sitä -listoja. Usein puhutaan siitä, että meidän pienet aivonystyrät eivät välttämättä ymmärrä sitä ei – sanan merkitystä. Sen minkä kiellät itseltäsi, sitä himoitset.
Itselläni on menossa sokeriton tammikuu eli vältän valkoista sokeria. Tein tämän saman viime vuonna. Silloin jo huomasin, että valkoisen sokerin välttely ei ollut loppujen lopuksi vaikeaa. Meillä on paljon muita makeita vaihtoehtoja käytettävänä. Joskus mietin, että onko sokeriton kuukausi tarpeen. Onko se kohtuukäytön opettelu niin vaikeaa?

Omalla kohdallani olen päätynyt, että tämä tammikuu on sokeriton kuukausi. Haluan saada makeanhimolle vähän shokkihoitoa ja samalla vähän puhdistuta keholle. Tämä viikko on sujunut helposti tämän sokerijutun kanssa. Liikunnan kanssa tuli pieni paussi pakkasten takia. Nyt onneksi on luvattu kivaa talvisäätä, joten pääsen taas ulkoilemaan. Tipattomuus kovi kolauksen tänään naisten lätkäillassa. Vaasan Sport hävisi ottelun mutta meillä oli sen verran hauska ilta kutsuvieraina, että menköön! Miten sinun uuden vuoden alku on sujunut? -tuulanneli

6 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  7.1.2017 / 21:18

  Oikein mukavissa merkeissä on mennyt. Ihanaa on ollut olla lomalla, suoraan sanottuna töihin paluu ei kiinnosta sitten yhtään maanantaina. On ollut todella rentouttavaa touhuta omia juttuja, ilman kiireen tuntua.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.1.2017 / 11:21

   Heippa Outi 🙂

   Kuulostaa todella kivalta ja rentouttavalta lomalta 🙂

 2. Sara S.
  Kirjoittaja
  8.1.2017 / 12:41

  Ihanan talvisia kuvia 🙂 Vuoden alku on sujunut lomaillen, huippua.

  Suloista sunnuntaita !

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.1.2017 / 11:22

   Heippa Sara 🙂

   Meidän talvimaisemat ovat huippua!

   Kivaa viikonjatkoa sinulle 🙂

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  8.1.2017 / 19:11

  Ihania talvikuvia ja kiva karvareunuksellinen takki sinulla. Töihin paluu lomien jälkeen on sujunut ihan mukavasti ja sain uuden kollegan myös 🙂
  Tsemppiä uuteen viikkoon ihanuus ❤

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.1.2017 / 11:24

   Kiitos Marjo 🙂

   Tuo minun karvareunustakki on Trussardin ihanuus Milanosta. Se on aina ihana ottaa esille, kun on oikein kylmää!

   Kivaa työviikkoa sinulle ihanuus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?