Etusivu » hyvinvointivalmennuksen kynnyksellä

hyvinvointivalmennuksen kynnyksellä

Heippa kaikille! Mitä kuuluu tuulannelin keittiöön hektisen kevään jälkeen? Huhtikuun kiireet haastoivat allekirjoittaneen ruokarytmiä ja lopputuloksena oli jälleen muutama lisäkilo. Tottakai erilaiset tapahtumat ja reissut ovat superkivoja, kun muistaisi vain sen kohtuuden ruokailun suhteen.  Meillä jokaisella on omia helmasyntejä. Kotona en syö karkkeja ollenkaan mutta en tiedä mikä ihmeen sokerihimo iskee reissussa.

Tämän ruokakaaoksen keskellä sain mielenkiintoisen yhteydenoton liittyen hyvinvointiin Your Choice Valmennuksen Emilialta ja Kasperilta. Ajoitus oli täydellinen. Huvittavinta asiassa on, että olen nyt viimeisen kuukauden aloittannut tätä valmennusta. Yksinkertaisen ruokapäiväkirjan täyttäminen osoittautui supervaikeaksi. Eiköhän tämä kerro sen, mikä on isoin haasteeni tällä hetkellä! 

Viime viikolla sain vihdoin täytettyä ruokapäiväkirjan joten kuten ja näin pääsimme alkuun valmennuksen kanssa tiistaina. Valmennuksen tärkeimmäksi tavoitteeksi asetin säännöllisen ja terveellisen ruokarytmin sekä arkiliikunnan. Tällä hetkellä on ihan turha tavoitella mitään suurempia juttuja. Olen tyytyväinen, kun löydän järkevän ruokarytmin ja herkuttelu jää sivuosaan.

Onneksi kesä on alkamassa ja golfkausi on ihan nurkan takana. Vielä en ole ehtinyt viheriöille kylmän kevään takia. Motivaatio pelaamiseen on paljon kovempi kuin viime vuonna. Viime kesänä täydet kierrokset jäivät alle 10 ja se on minulle todella vähän. Meillä on sovittuna muutaman golfkamun kanssa tällä kaudelle kierroshaaste, joka motivoi (toivottavasti) pelaamaan. 


Tähän postaukseen otin mukaan keittiöbravuurini eli kasviswokin, joka on helppo valmistaa kauden kasviksista. Itselläni on näitä eri variaatioita tästä perusruuasta runsaasti. Lihana käytän pääasiassa kanaa mutta wokkaan myös kasvisversioita. Tässä wokissa on mukana porkkanaa, keltaista ja punaista paprikaa sekä parsakaalta. Nykyisin käytän riisin sijaan täysjyväcouscousta, joka antaa hyvää rakennetta wokkiin. Mukana on myös kookosöljyn kanssa tehty kastike, jota lorautan pikkasen wokin päälle. (ehkä tuo kastike jätetään pois tämän ryhtiliikkeen myötä) 

Ensimmäisen viikon valmennusmateriaalin mukana sain kivoja reseptejä. Ruokakaapissa odottavat GoGreenin uutuudet, jotka sain mukaan BID – päiviltä. Eiköhän näillä eväillä saada vähän lisää aktiviteettia myös tuulannelin keittiöön!

Valmennuksen rakenne WhatApp -ryhmineen vaikuttaa inspiroivalta ja materiaali houkuttelee kokkailemaan ja liikkumaan, joten edessä on mielenkiintoiset 10 viikkoa. Palailen valmennuksen pariin lisää myöhemmin, kun kokemuksia on kertynyt enemmän ja toivottavasti myös tuloksia. Nyt opettelen täyttämään ruokapäiväkirjaa!-tuulanneli// Your Choice Valmennus on saatu bloginäkyvyyttä vastaan //

8 Comments

 1. Taru
  Kirjoittaja
  18.5.2017 / 09:52

  Onnea valmennukseen, mä niin tunnen onnistumisen fanfaarien äänen 🙂 Muiskuja!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.5.2017 / 09:00

   voi kiitos Taru kannustuksesta! Näitä tsemppihaleja tarvitaan 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  18.5.2017 / 10:36

  Sinulla on bravuurina kasviswokki ja minulla kanawokki. Herkullisen näköistä ruokaa olet loihtinut.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.5.2017 / 09:02

   Wokkiruuat ovat vaan parasta! Superhelppoja valmistaa. Taivas on vain rajana makuyhdistelmissä!

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  18.5.2017 / 11:09

  Ihan arkiliikunta onkin hyvästä. Kunhan säät vielä vähän lämpenevät, rupean ajamaan pyörällä töihin ainakin jonkun kerran viikossa. Viisi kilometriä suuntaansa on helppo tapa lisätä liikuntaa mukavalla tavalla.

  Huhtikuu menikin miltei hievahtamatta. Jalka oli sen verran huonona, että pitkiä matkoja ei tullut edes käveltyä. Vasta nyt huomaan käveleväni niin, ettei jalkaan tule kiinnitettyä huomiota ja vauhtikin alkaa taas olla normaali.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.5.2017 / 09:05

   Heippa Tuuli,

   Minulla kanssa tulee arkiliikuntaa nyt töiden alettua ihan huomaamattomasti. Ihan superjuttu!

   Huhtikuu oli minullekin todellinen herkkujen kuukausi ja se kyllä tuntui housun vyötärössä!
   Onneksi kesä on alkamassa ja viheriöt kutsuvat!

 4. Tinskun keittiössä & Tyynen kaa
  Kirjoittaja
  19.5.2017 / 08:15

  Tsemppiä! Seurailen edistymistäsi mielenkiinnolla. Tämänkin pitäisi ottaa kunnon ryhtiliike. Nyt kun kohta iltamenot helpottavat niin alkaa saari-aika glillailuineen. OhNou!! 😀 Mukavaa viikonloppua <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.5.2017 / 09:21

   Kiitos Tiina 🙂

   Nyt on korkea aika allekirjoittaneen aloittaa jälleen ryhtiliike! Tässä on viimesiten vuosien aikana päässyt vähän kunto rapisemaan!

   Aurinkoa viikkoosi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?