Etusivu » Helmikuun #lempivaate – käytännöllinen tikkiliivi

Helmikuun #lempivaate – käytännöllinen tikkiliivi

Hupsista tämä viikko sujahti ohi todella nopeasti. Tunne taitaa olla tuttu kaikille töihin palaamisen yhteydessä. Helmikuun loma oli tehnyt tehtävänsä ja eka aamuna palauttelin innoissani salasanojani mieleen. Olen katsellut helmikuun kuvia ja kyllä meillä olikin todella upea talvikuukausi. Luonto oli kauneimmillaan ja tämä asia antoi minulle paljon positiivista boostia kevään odottamiseen.

Helmikuun lempivaatteeksi valikoitui midimittainen Busnelin tikkiliivi. Olen aina tykännyt erilaisista liiveistä, koska ne ovat kerrospukeutumiseni kulmakiviä. Tunnen itseni puetuksi jakun, neuletakin tai liivin kanssa. 

Ensimmäisessä asukokonaisuudessa tikkiliivi on yhdistetty klassisesti mustan kanssa. Tämä on vaan niin superhelppo, musta peruspoolo ja mustat nahkahousut.
Valkoinen paitis on osa jokanaisen peruspuvustoa. Talvella olen käyttänyt todella vähän paitiksia. Olen vähän viluinen, joten neuleet valikoituivat useammin päälle. Näin keväällä valkoinen paitis toimii loistavasti jo tikkiliivin kanssa. Vihreä Cosin puuvillaneule on pelastettu kirppisvaatteiden joukosta. Neuleen väri matsaa täydellisesti tikkiliivin kanssa.
Ensimmäisen työviikon lemppariasussa yhdistin liivin sävy sävyyn Repeatin neulemekon kanssa. Näissä kuvissa olen laittanut suoralahkeiset nahkahousut neulemekon alle mutta töissä olen käyttänyt nahkaleggareita. Olen käyttänyt neulemekkoa myös paksujen mustien sukkahousujen ja maihareiden kanssa. Tämä yhdistelmä on ollut ihanan lämmin vilukissalle. Busnelin untuvatikkiliivi on mukavan ohut mutta siltikin lämmin. 

Odotan vähän lämpöisempiä kelejä niin pääsen yhdistämään tikkiliivin vaaleitten vaatteiden kanssa. Liivi menee todella pieneen tilaan, joten uskon sille olevan  käyttöä ympäri vuoden. Viileneviin kesäiltoihin mukava lisä esimerkiksi golfkentälle, eikä näin kevyt liivi haittaa pelaamista. Viimeisessä kuvassa olen yhdistänyt liivin rakkaan pitkän Busnelin neuletakin kanssa. Näin saan varmasti nopeasti neuletakin käyttöön tänä keväänä. 


Mukavaa viikonloppua kaikille!
Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme ?   
-tuulanneli

Looking for Something?