Etusivu » Harkittua ihonhoitoa ja kolme täsmätuotetta

Harkittua ihonhoitoa ja kolme täsmätuotetta

Olen viimeisen vuoden aikana miettinyt paljon omia kulutustottumuksia. Tähän kategoriaan ovat kuuluneet myös erilaiset yhteistyöt ja pr-lahjat. Olen tietoisesti karsinut turhaa tavaraa pois nurkista ja kaapeista. Mitä vähemmän tätä tavaraa on kaapeissa sitä kevyempi olo on. Tämä on minun pieni henkilökohtainen eleeni kestävän kulutuksen suuntaan. 

Toinen painava syy erilaisten kosmetiikkatestausten vähentämiseen on herkkä ihoni. Olen huomannut, että ihoni kestää paremmin tuotteiden vaihdon, jos se tapahtuu asteittain. Ihonhoituote vaihtuu yksi kerrallaan. Rakastan kosmetiikkaa ja tottakai testailen uutuuksia jatkossakin. Teen sitä harkiten ja ihoni ehdoilla. Mieluummin käytän tuotteen loppuun. Huipputuotteen osuessa kohdalla hankin vaikka sitten uuden tilalle! Tässä kolme loistavaa täsmätuotetta kuluneelta syksyltä;

// tuotteet saatu pr-näytteenä//
// tuotelinkit eivät ole mainoslinkkejä//

1. Nude finish tinted moisturizing cream

Yksi tärkeimmistä meikkituotteista minulle on meikkivoide. Olen minimalistinen meikkaaja, joten toimiva meikkivoide on minulle tärkeä. Sain tämän innovatiivisen être bellen Nude Finish Tinted Moisturizing Creamin testiin marraskuun lopussa. Aluksi ajattelin, että kuinka ohut voide peittää mutta tuote on osoittautunut  todelliseksi arkiaamujen pelastajaksi. Sävyttävä kosteusvoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja sulautuu täydellisesti ihon sävyyn. 

Iän karttuessa olen oppinut arvostamaan meikkivoiteita, joiden lopputulos on mahdollisimman luonnollinen. être bellen sävyttävä meikkivoide lunastaa lupaukset täydellisesti. Olen aikaisemminkin käyttänyt heidän meikkivoiteitaan ja enkä ole pettynyt kertaakaan. 

Lisäinfoa tuotteestä löydät täältä (klik).

2. YA naturae kasvoöljy

Jos etsit tehokosteuttavaa kasvoöljyä talvi-iholle, niin tässä sinulle hyvä vaihtoehto. Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja YA Naturae lanseerasi syksyllä kasvoöljyn, joka on juuri oikea tuote meidän talveen ja on suunniteltu erityisesti kuivalle iholle. Kasvoöljy imeytyy nopeasti. Ihan pieni tippa riittää ja tuote on riittoisa. Kasvoöljy on vegaaninen ja ecosertifioitu.

Käytän kasvoöljyjä melkein vuoden ympäri. Viimeksi ollessani meikattavana niin ihoni kosteutta ihailtiin. Aikuisen naisen iho tarvitsee paljon kosteutta. Rypyille emme voi mitään mutta hyvä keino vähentää niiden syntymistä on antaa iholle ravitsevia öljyjä. Näitä kasvoöljyjä ei varmasti tule koskaan käytettyä liikaa.

Lisäinfoa tästä kasvoöljystä löydät täältä (klik)

3. Absolution L’Essence Botanique Éclat

Syksyn paras kosmetiikkalöytö! Olen totaalisesti rakastunut tähän Absolutionin kirkastavaa hoitonesteeseen. Tuote on kasvoveden ja ravinteikkaan seerumin yhdistelmä. Absolution Essence on saanut inspiraationsa korealaisesta ihonhoidosta. Tämä ihoa kirkastava, vesimäinen ohut geeli pohjautuu tarkasti valittuihin luomulaatuisiin aineosiin. Tuote sopii käytettäväksi aamuin ja illoin. Minun herkälle iholle tämä on ollut loisto tuote! Olen ollut iloisesti yllättynyt myös tuotteen riittoisuudesta. Katsotaan tuleeko tästä luottotuotteeni ihon puhdistusrutiineihin Atopikin rinnalle.

Lisäinfoa tästä hoitonesteestä löydät täältä (klik).

Oletko sinä tutustunut näihin tuotteisiin? Mukavaa viikon jatkoa kaikille teille ihanuuksille!

-tuulanneli

4 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  16.1.2020 / 05:06

  Ei ole tuttuja nämä tuotteet kyllä yhtään. Käytän muutoinkin hyvin vähän kauppojen valikoimaa, teen itse useimmiten.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  16.1.2020 / 05:42

  être bellen tuotteet ovat itselleni tuttuja vuosien takaa, olisikin mielenkiintoista kokeilla millaisia ne ovat nyt 🙂

 3. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  16.1.2020 / 08:01

  Nämä olivat minulle ihan uusia tuttavuuksia. Vaikuttavat laadukkailta ja hyviltä 🙂

 4. souliina
  Kirjoittaja
  19.1.2020 / 08:18

  Uusia tuttavuuksia minullekin ja tuo kasvoöljy kuulostaa sellaiselta, jota voisin testata:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?