Etusivu » happy mood

happy moodRento hyvä fiilis juuri nyt! Nämä viisi sanaa kuvastavat oloani  ja viime sunnuntaina otetut kuvat matsaavat hyvin teemaan. Olin vähän aikaan harmissani näiden kuvien laadusta. Kirkas auringonvalo ei ole parasta kuville. Unohdin asian aamutohinassa kun kävimme nopeasti nappaamassa kuvat ennen kuin hovikuvaaja karkasi kavereidensa kanssa mikroautoradalle Härmään. Tällä kertaa minä jäin suosiolla kotiin. Vuosi sitten olin kokeilemassa ajamista mutta ei ollut minun juttu. Olin autoni kanssa vain toisten jaloissa. 


Olen todella tykännyt tästä Cosin teepparista, joka on napakkaa triikota. Materiaalia on minulle vähän vieraampaa eli lyocellia (tencel), joka on hyvin laskeutuva muuntokuitu. Ammattitaitoinen myyjä informoi minua kassalla hyvin siitä kuinka minun tulee hoitaa tuotetta. Täydet pisteet tästä Cosille. Itse tykkään juuri tämän takia shoppailla kivijalkamyymälöissä, kun sinä saat palvelua, voit hypistellä tuotteita ja sinulle kerrotaan materiaalien hoidoista. Ja jos ei kerrota niin minä ainakin kysyn, jos olen vähänkin epävarma pesuohjeista. Muutaman kerran olen pilannut vaatteen, kun en ole tarkasti tutkinut pesuohjeita. 


Nyt kivaa päivän jatkoa ihanuudet! 


                         -tuulanneli

                      

grey t-shirt//Cos, pants//Sandwich, scarf//By Malene Birger, shoes//Vagabond, necklace//Efva Attling


5 Comments

 1. Go 4 it vol. 2 - Minttu
  Kirjoittaja
  11.8.2015 / 10:51

  COSin vaatteet on kyllä yleensä tosi hyviä! Hintaansa nähden laadukkaita materiaaleja ja aikuisellekin kropalle sopivat leikkaukset. Tosi kiva tuo sun sunnuntainen kokonaisuus – hopea kirkastaa ihanasti musta-harmaan ilmeen.

  Mutta olet niin oikeassa kirkkaassa auringonvalossa kuvaamisesta. Aikamoisen haasteellista puuhaa ja helposti tulee ikäviä varjoja kasvoille. Tosin näistä sun kuvista välittyy niin ihana kesäpäivän tunnelma, että en olisi tullut valaistusolosuhteita ajatelleeksi lainkaan, jos et olisi itse sanonut! 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  11.8.2015 / 15:21

  Teeppari on kyllä aivan ihana, viihtyisin hyvin itsekin tuollaisessa. Pidän väljistä vaatteissa joissa on mukavasti tilaa liikkua.
  Ihanaa alkuviikkoa!

 3. Nainen Talossa
  Kirjoittaja
  11.8.2015 / 16:21

  Kiva paita. Harmaa on alkanut viehättää silmääni nyt kun kesä kääntyy syksyn puolelle. Jotain harmaata pitää kyllä hankkia. Ehkäpä se olisi rento mekko. Nuo kengät tuovat asuun sopivasti blingblingiä. Sellainen sopii myös arkeen :).

 4. Life with Satu
  Kirjoittaja
  11.8.2015 / 17:17

  Oi kun kiva kokonaisuus!

 5. Nora/Norudemu
  Kirjoittaja
  12.8.2015 / 11:10

  Kiva asu 🙂 Itseäkin on alkanut harmaa väri kutsua, varmaan tämä lähestyvä syksy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?