Etusivu » Hyvinvointihaaste ja lukijakilpailu Vierumäelle!

Hyvinvointihaaste ja lukijakilpailu Vierumäelle!

Heippa kaikille! Minulle tarjoui joulukuussa aivan upea mahdollisuus osallistua Indiedaysin ja OP:n yhteistyöhön, jonka tiimoilta pääsin mukaan uuden OP:n Syke-vakuutuksen pilottivaiheeseen. Ensimmäisen postauksen voit käydä lukemassa täällä (klik). Postauksessa on tarkempaa tietoa eri vaihtoehdoista. Kyseessä on täysin uudenlainen vakuutuskonsepti, joka haastaa jokaisen meistä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistamme ja myös palkitsee siitä. 


OP Sykkeen vakuutuehdot mahtuvat älypuhelimen ruudulle ja se sisältää normaalia laajemman tapaturmavakutuuksen sekä omasairaalapalvelut pilotin ajaksi eli toukokuun loppuun asti. Vakuutuksen hinta on vain 15 euroa kuukaudessa pilottivaiheessa ja sitä pystyy alentamaan vielä omalla aktiivisuudellaan. Omaksi hyvinvointihaasteeksi valikoitui Meallogger ruokapäiväkirja. Tämän haasteen tarkoituksena on syödä vähintään 5 annosta / kourallista kasviksia, hedelmiä ja marjoja päivittäin. Päivän aikana ruokailut kirjataan puhelimessa olevaan sovellutukseen ja samalla sinä voit halutessa ottaa kuvan. Kuukauden lopussa MealLogger toimittaa OP:lle tiedon, että kirjasitko Syke tavoitteen mukaiset annokset. 


Täytyy tunnustaa, että kaikkia ruoka-annoksia en ole ehtinyt kuvailemaan. Olen kyllä ahkerasti kirjannut kaikki annokset ylös. Kuluneen kuukauden aikana olen pysytynyt järkeistämään ruokailutottomuksiani. Kasvikset ja hedelmät ovat palanneet takaisin ruokavalioni pääosaan. Sen lisäksi olen opetellut tekemään tuorepuuroja, jotka ovat kiireisen aamuni pelastus. Olen tehnyt näitä puuroja myös välipalaksi mukaan ja näin olen pystynyt vähentämään turhan leivän syöntiä. Nämä pienten askelten muutokset näkyvät jo puntarillakin. Tähän samaan sovellutukseen pysytyy kirjaamaan myös urheilusuoritukset. Toivottavasti jatkossa sovellutusta kehitetään niin, että liikunta ja ruokailu linkitetään yhteen. Tämä on kuitenkin se tärkein kombinaatio, millä saavutetaan tuloksia. 
OP:n Syke haluaa kutsua kaikki blogilukijat mukaan vakututuksen pilottivaiheeseen edulliseen 15€ kuukausihintaan. Pilottivaihe kestää toukokuun loppuun asti ja vakuutuksen voi irtisanoa pilotin aikana milloin vain. Pilotti toimii kattavan vakuutuksen lisäksi hyvänä tsempparina esimerkiksi kuntoprojektissa tai elämänmuutoksessa. 


Ja sitten ihan huikeaan lukijakilpailuun. Miltä kuulostaisi hyvinvointiviikonloppu Vierumäellä? Vastaamalla alla olevaan kysymykseen sinulla on mahdollisuus voittaa 250 €n arvoinen lahjakortti Vierumäelle. Kaikkien kampanjaan kuuluvien bloggaajien postauksia kommentoneiden kesken arvotaan yksi lahjakortti.

Minkälaisia ajatuksia sinussa herättää OP:n Sykkeen kaltainen pilotti, joka yhdistää vakuutuksen ja hyvinvoinnin?


Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen. Anonyymit jättäkää selvä nimimerkki. Onnea kaikille arvontaan, joka päättyy 5.2.2016. Kilpailun säännöt löydät täältä (klik)!
                                 -tuulanneli
10 Comments

 1. Annukka
  Kirjoittaja
  27.1.2016 / 11:22

  Terveellisiin elämäntapoihin kannustavan Sykkeen periaate kuulostaa mun mielestä erittäinkin huipulta. Joskin ehkä käyttäjän näkövinkkelistä vähän työläältä. Sitä kun joutuu päivän aikana kirjaamaan jo niin montaa muutakin asiaa sinne sun tänne. Mutta siis ilman muuta kannatan kaikkea, missä panostetaan mieluummin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin kuin sairauksien hoitoon. Itse kuulun siinä suhteessa niihin onnekkaisiin, joiden liikuntaharrastuksia työnantaja tukee. Ei oo tarvinnut käyttää rahaa sairauspoissaoloihin sen paremmin kuin lääkärikäynteihinkään 🙂

  PS. Vierumäki on yks meidän lemppariviikonloppukohteista, jonne on aina yhtä kiva mennä. Eli pistän peukut pystyyn itselleni 🙂

 2. Nimetön
  Kirjoittaja
  27.1.2016 / 19:17

  Kannatan terveiden elämäntapojen esillä pitämistä ja oman osuuden tukemista siinä. Monesti ei sairastaminen vaan ole itsestä kiinni.
  Vakuutusyhtiöiden vakuutuksien sisältöjä, ehtoja ja maksuja kannattanee myös vertailla. Kun meillä naisilla ikää kertyy, kohoaa monesti myös vakuutusmaksu.
  Elämä on ainutkertainen, hyvä lahja, sitä kannattaa kohdella sen mukaisesti.
  Valoisaa ja hyvää alkaneen vuoden jatkoa!

 3. Nimetön
  Kirjoittaja
  27.1.2016 / 19:45

  Hienoa, että vakuutusmarkkinoille tulee uusia ratkaisuja. Etenkin se, että huomioidaan itse oman osuutensa terveydestä huolehtivat.KR

 4. Nimetön
  Kirjoittaja
  29.1.2016 / 11:59

  Saskia,
  Mielenkiintoinen uusi tuttavuus vakuutusmarkkinoilla. Vastannee nykyajan huutoon terveiden elämäntapojen puolesta.

 5. Nimetön
  Kirjoittaja
  31.1.2016 / 19:25

  Mielenkiintoinen konsepti kyllä.Mietin lähinnä sitä, miten työlästä käyttäjän kannalta. Ehkä siinä vielä hiomisen varaa 😉
  T. Nelliina
  nelliina(@)yahoo.com

 6. Sunday
  Kirjoittaja
  31.1.2016 / 19:31

  Kyllä mä näen tuon hyvänä asiana. Enemmänkin pitäis kannustaa ihmisiä pitämään itsestään huolta paremmin, eli työpaikoilla palkita pitkästä saikuttomasta jaksosta tms. Joskus mietityttää, että onko se oikein kuin liikalihavuudenkin haitat maksatetaan yhteiskunnalla. (Karrikoin nyt vähän, mutta monet vaivat vois oikeesti välttää, kun pitäis parempaa huolta itsestään.)

 7. Hippohiiri
  Kirjoittaja
  31.1.2016 / 19:45

  Ihan hyvältähän tuo kuulostaa. Kyllä kai uusia konsepteja aina mukaan mahtuu. 🙂

  hippohiiri at gmail.com

 8. Nimetön
  Kirjoittaja
  3.2.2016 / 11:05

  Heip! Kiva että vihdoinkin huomioidaan itsestä huolta pitävät! [email protected]

 9. Nimetön
  Kirjoittaja
  5.2.2016 / 18:00

  Minun mielestä tosi hienoa yhdistää hyvinvointi ja terveet elämäntavat myös vakuutuksiin. [email protected]

 10. Nimetön
  Kirjoittaja
  5.2.2016 / 21:13

  Hyvä avaus! Varmaan vielä hioutuu matkan varrella 🙂 afningrid @ gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?