Etusivu » Esse Skincare Sensitive – herkän ihon talvihoitoa

Esse Skincare Sensitive – herkän ihon talvihoitoa


Talven tuiskuissa ja kylmyydessä ihomme joutuu todella koetukselle. Tänä talvena olen suojannut ihoani kuuriluontoisesti Esse Skincaren Sensitive – tuotesarjalla. Esse Skincare on täysin luonnollinen ihonhoitosarja, jonka ihonhoitofilosofia perustuu tieteen uusiimpiin löytöihin mikrobiomian saralla. Esse pyrkii prebioottien ja probioottien avulla luomaan iholle suotuisan ympäristön, joka suosii hyödyllisten mikrobien kasvua. Probioottinen ihonhoito tuo takaisin säteilevän ja terveen ihon.

Hyvä kotihoito ja omalle iholle sopivat hoitotuotteet
luovat hyvän perustan meidän jokapäiväiselle ihonhoidolle. Kuitenkaan tämä ei
aina riitä vaan asiantuntijan tekemät hoidot ja ennenkaikkea toisen ihmisen
kosketus antavat meille lisäenergiaa ja vähentävät stressiä. Itse olen
huomannut hoitojen lisäävän omaa hyvää oloa ja antavan lisäboostia myös omiin
kotihoitoihin. Ammattilaisen hoito on vähimmillään kuin pieni lomamatka arjen keskellä.

Olen nyt sydäntalvella tehostanut ihonhoitoani asiantuntijan avustuksella. Minulla on ollut mahdollisuus tutustua Esse Skincare tehohoitoihin ja hoitojen jälkeen ihoni on ollut silkkisen pehmeä sekä talvisin vaivaava punoitus on ollut vähäisempää. 

Viimeisimpien hoitojen yhteydessä tammikuussa ihoni on saanut tehokosteutuksen Essen Professional hydroboost uutuusampulilla. Nämä tehoampullit ovat uusinta uutta Essen ammattilaishoidoissa. Samalla Jenni aktivoi hieronnan avulla ihon aineenvaihduntaa ja nestekiertoa sekä kosteuden imeyttämistä. Jennin taitavien käsien hieronnassa nukahdin täysin. Hoito rentoutti täydellisesti ja olin sen tarpeessa pitkän sairastelun jälkeen. Jenni tekee näitä Essen hoitoja Natural Goods Companyn Salon & Shop hoitolassa Helsingissä, Museokatu 15.

Kokemuksiani aikaisemmista Essen Skincaren hoidoista voit käydä lukemassa täältä (klik). Koulutettu Esse-asiantuntija Marika (Kikas Natural Green Beauty and Spa) teki minulla loistavan probioottisen Essen Anti-Ageing Facial Hoidon. 


Olen käyttänyt useamman vuoden ajan luonnonkosmetiikkaa herkistymisen takia. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta ihonhoito on iso kokonaisuus, johon vaikuttavat omat elämäntavat, laadukkaat tuotteet, ammattilaisten hoidot ja ravinto. Sokerittoman ja vehnättömän tammikuun kautta olen ottanut myös ravinnon mukaan tärkeänä osana ihonhoitoa. 

Esse Skincare on tuonut ihonhoitoon probiootit. Olemmekin tottuneet yhdistämään nämä ns. maitohappobakteerit suoliston hyvinvointiin. Probiooteilla on myös tärkeä funktio meidän taistellessa ihon ikääntymistä vastaan ja samalla ne auttavat ihoa säilyttämään tasapainoa. Probiootit ravitsevat ihon hyödyllistä mikrobikantaa ja hidastavat ihon ikääntymistä aiheuttavien mikrobilajien kasvua. 

Esse Skincaren Sensitive sarja on ollut tehokäytössä minulla, kuten varmaat huomaat tyhjäksi raavitusta voidepurkista. Tämän talven yksi tehokosteuttaja on ollut Sensitive sarjan Toner Plus -kasvovesi.  Tuote on helppo suihkauttaa iholle, jonka jälkeen seerumit imeytyvät tehokkaasti iholle. Olenkin oppinut nyt talvella käyttämään näitä kasvo- ja misellivesiä kosteuttamiseen.Onko sinulla suosikkituotteita meidän vaativiin talviolosuhteisiin?

-tuulanneli


//kasvohoito on saatu bloginäkyvyyttä vastaan ja tuotteet saatu testiin pr-näytteenä //

16 Comments

 1. JonnaH.
  Kirjoittaja
  8.2.2018 / 18:34

  Mä rakastan Essea, mutta vielä enemmän jos mahdollista sydän sykkii tälle Sensitive-sarjalle, putsari mulla on ollut jatkuvasti käytössä sen ilmestymisestä asti, en edes tiedä monesko pullollinen sitä on menossa. 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2018 / 09:35

   Esse on kyllä kuivan ja herkän ihon pelastaja 🙂

   Minulla ykköstuotteeksi on noussut tuo suihkutettava toner plus kasvovesi, se kosteuttaa ja valmistelee ihoa tehokkaasti!

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  8.2.2018 / 18:37

  Talvella ei ihoon riitä normivoiteet. Olen käyttänyt Lumenen tyrniöljyä, se on saanut ihon pysymään hyvänä. Ihania tällaiset tuotteet!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2018 / 09:43

   Olet ihan oikeassa, että talvella meidän iho tarvitsee extraboostia kuivuutta vastaan! Lumenen tyrniöljy kuulostaa loistavalta!

 3. marja 50+ eloa ja oloa
  Kirjoittaja
  8.2.2018 / 19:38

  Olen yleensä käyttänyt Yonkan tuotteita, joita on vain kosmetologituotteina. Vaikka en tykkää käydä kosmetologilla. Ehkä kerran kolmessa vuodessa. Haluan hoitaa ihoani itse. Itse tehdyillä tuoreilla kasvonaamioilla ja kerran viikossa kasvoharjalla poistamaan kuollutta solukkoa, jotta hoitoaineet imeytyväisivät paremmin. Uskon aika vahvasti siihen, että syöty ravinto vaikuttaa ihoon.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2018 / 09:54

   Olenkin kuullut paljon hyvää Yonkan tuotteista. Säännöllinen kotihoito on todella tärkeää ja vielä tärkeämmässä roolissa on ruokavalio!

   Kyllä ihomme kertoo, jos syömme epäterveellisesti ja varsinkin tässä iässä!

 4. Tiia / Littlebigthings
  Kirjoittaja
  8.2.2018 / 22:05

  Kuulostaa ihanilta tuotteilta. Tuntuu että tänä talvena olisi joku ihme tarvittu tähän ihoon! On tuntunut ettei mikään auta vaikka läträän öljyillä sen minkä kerkeän 😛

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2018 / 09:57

   Heippa Tiia 🙂

   Tämä talvi on ollut kyllä poikkeuksellinen mutta meillähän ei ole ollutkaan tälläistä talvea pitkään aikaan! Nyt on kyllä tehokosteuttajat tarpeen!

 5. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  9.2.2018 / 08:43

  Itse olen rakastunut korealaiseen kosmetiikkaan, ja siitä luonnonkosmetiikkasarjaan, Whamisaan. Ihoni ei ole koskaan voinut näin hyvin. Se on kimmoisa, kosteutettu ja eloisa.

  Esse on huippusarja myös.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2018 / 09:59

   Heippa Reetta 🙂

   Minulla Whamisan purnukat odottavat testiä. Availen purkkeja varmasti nyt viikonlopulla ja tutkistelen mitä niistä löytyy ja kuinka ne toimivat meidän vaativissa olosuhteissa 🙂

   Kiva kuulla, että Whamisa on toiminut sinulla 🙂

 6. Johnny
  Kirjoittaja
  9.2.2018 / 11:59

  Moi! Tosi kiva blogi kirjoitus ja on kyllä tosiaan talven vaikutukset kovat iholle varsinkin kun pyöräilen. Olisin vain kysellyt että sopisiko Esse myös miehille vai tämä tuote https://tinyurl.com/ycbe2v89 jonka löysin? Kiitos!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.2.2018 / 17:29

   Kiitos Johnny kommentistasi.

   Tietääkseni nämä Essen voiteet sopivat myös miehillekin. En ole asiaa varmistanut mutta uskoisin näin. Ainakin nämä sensitive sarjan voiteet sopivat usealle ihotyypille.

 7. Koivulan emäntä
  Kirjoittaja
  10.2.2018 / 05:09

  Enpä ole tästä sarjasta kuullutkaan. Täytyykin tutustua paremmin. Luonnonkosmetiikkaa pyrin muutoin suosimaan. ??

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.2.2018 / 17:30

   Suosittelen kokeilemaan, kun törmäät tähän sarjaan.

   Essen ihonhoitofilosofia on todellakin ainutlaatuinen!

 8. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  11.2.2018 / 08:46

  Todella kiinnostava postaus! Mä olen jo pitkään halunnut kokeilla Essen tuotteita, jotenkin se aina vaan on jäänyt. Nyt innostus taas heräsi ja täytyy kyllä ehdottomasti laittaa tilaukseen.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.2.2018 / 18:59

   Tämä sarja on todellakin testaamisen arvoinen. Oma couperosa on rauhoittunut ja ihon väri on tasoittunut.


Looking for Something?