Etusivu » Eco by Sonya – turvallista rusketusta ja hehkua ihollesi!

Eco by Sonya – turvallista rusketusta ja hehkua ihollesi!

// sisältöyhteistyö Kika´s Natural Green Beauty and Spa //


Saamme päivittäin lukea ihosairauksista, harmittomista luomista tai näpyistä, jotka saattavat olla ihosyöpien esiasteita. Meitä muistutetaan auringon säteiden vaarallisuudesta. Siltikin meistä jokainen palvoo jossain muodossa aurinkoa ja ihon suojaaminen unohtuu kaunista päivetystä jahdatessa. Omalla kohdallani onneksi ikä on tuonut pikkasen järkeä mukaan. Olen siirtynyt käyttämään pääosin itseruskettavia tuotteita päivetykseen. 

Tutustuin viime kesänä eka kerran rusketusvesiin. Ihastuin ensi kosketuksella näihin kevyesti ja luonnollisesti ruskettaviin kasvovesiin. Kerrankin itseruskettava tuote, jossa ei ole sitä pistävää tuoksua. Samoin päivetys oli luonnollisen tuntuinen ja ennen kaikkea turvallinen. Kasvovesia käytettäessä ei ole pelkoa siitä, että jälki olisi epätasainen ja laikukas. Erityisesti sain kauniin rusketuksen decolteen alueelle. Golfkentällä suojaan herkän decolteen alueen napittamalla paidat ylös asti. Olen nuoruudessani polttanut decolteen pariin otteeseen, joten ihon alue ruskettuu todella hitaasti.
Eco by Sonya on 100% luonnollinen ja luomusertifioitu itseruskettava sarja. Tuotesarjan takaa löytyy australialainen Sonya Driver, jonka sisko sairastui melanoomaan vain 30-vuotiaana. Kaunis rusketus on australialaiselle naiselle todella tärkeä osa kaunedenhoitoa. Driverin sisarusten tinkimätön halu löytää parhaat luonnolliset aineosat johti lopulta täysin uudenlaisen sarjan syntymiseen. 

Sonja Driverin kehittämän sarjan itseruskettavien kaunis hehku on peräisin kaakaosta, yrteistä, kukka- ja hedelmäuutteista sekä kamomillasta. Hoitavien koostumksien ohella rusketus on kauniin sävyinen ilman oranssin vivahteita. Australiassa sarja on luonnollisten itseruskettavien numero 1.

Tuote on helppo käyttää. Levitän 2-3 kertaa vanulapulla puhtaalle iholle. Tässä on kahta koulukuntaa. Eco by Soyan omissa esitteissä neuvotaan levittämään rusketusvesi ihan käsin. Levitän tuotteen mieluummin vanulapulla. 
Kuukausi sitten tutustuin After Work Beauty illassa myös toiseen Eco by Sonya -sarjan tuotteeseen. Inika make-up artisti Maria Norrman rauhoitti ihoani Eco by Sonya Glory Oil -tuotteella.  Erityisesti arpien ja hienojen juonteiden tasoittamiseen kehitetty ihoöljy palauttaa iholle luonnollisen hehkun. 

Minulla oli ollut todella kiireinen päivä ja tulin iltatilaisuuteen posket hehkuen. Parilla tuotteella Maria sai ihoni rauhoittumaan. Toinen näistä oli Eco by Sonya Glory Oil ja toinen Inikan klassikko Mineral Foundation Mineral puuteri. 

Glory Oil on todella riittoisa ja siitä riittää ihan vain tippa tuomaan hehkua kasvoille. Ihoöljy on luomusiemenistä valmistettu uniikki öljysekoitus, jossa tehoaineina ovat inca inchi, acai ja kurpitsansiemenöljy.

Luonnonkosmetiikka kehittyy tänä päivänä ja uusia tuoteinnovaatioita syntyy jatkuvasti. Jokaiselle löytyy omat vaihtoehdot. Nyt juuri tärkeintä meille jokaiselle on oikea suojautuminen auringolta. Herkkä vaalea ihomme vaatii ne korkeimmat aurinkosuojat. Muistetaan pitää huolta arvokkaimmasta!

 Oletko sinä jo muuten tutustunut rusketusvesiin?

-tuulanneli


Lisäinfoa Eco by Sonya tuotteista löydät Kika´sin kotivuilta täältä (klik)

Looking for Something?