Etusivu » Dermaroller – mikroneulaushoitoa kotioloissa

Dermaroller – mikroneulaushoitoa kotioloissa

Sain muutama kuukausi sitten testiin Dermarollerin, joka on tarkoitettu kotioloissa tehtävään mikroneulaukseen. Kävin viime syksynä ensimmäisen kerran hoitolassa mikroneulauksessa. Hoitolakäynnin jälkeen ihoni oli todella pehmeä ja kirkas, joten aloitin mielenkiinnolla tämän testauksen. 

Ikääntymisen myötä ihon uudistumisen kierto hidastuu. Tämän huomaan itselläni ihon pintakerroksen kuivumisena ja ihon värin summentumisena. Vaikka kuinka ihoa kosteuttaisi niin harmaa eloton pintakerros ei poistu. Siksi kaikki keinot ihon kirkkauden lisäämiseksi ovat tervetulleita.

Tässä kotihoitoon tarkoitussa Dermarollerissa neulojen pituus on 0,02 mm. Muistutan tässä vaiheessa, että muut pituudet on tarkoitettu ehdottamasti hoitolaolosuhteisiin. Dermaroller C8 on ainoana Suomessa saanut lääkinnällisen CE-merkinnän ja sen neulat on valmistettu erikoislujasta kirurgisesta teräksestä. Tämä selittää myös hintaeron markkinoilla oleviin edullisempiin laitteisiin. 
Mikroneulauksessa boostataan ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostumista. Dermarolleria suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa yhdessä mukana tulevan Lipopeptidin kanssa. Kotihoidon yhteydessä on hyvä muistaa hyvä hygienia; puhdas iho, puhtaat kädet sekä rollerin puhdistus ja desifiointi joka käyttökerran jälkeen. Rollerille luvataan näin vuoden käyttöikä, jonka jälkeen se hävitetään asianmukaisesti ja hankitaan uusi tilalle.

Mikroneulaus kannattaa aloittaa vähitellen. Minulla on iän myötä lisääntynyt couperosa poskipäillä, joten hellävaraisuus hoidon alussa oli ensiarvoisen tärkeää. Rollerilla rullataan kevyesti kasvojen ja kaulan alueet neljästi edestakaisin  niin vaaka- kuin pystysuuntaan. Aluksi minulla tuntui pientä kirvelyä ja punoistusta mutta olen nyt huomannut yli kuukauden käytön jälkeen ihon vahvistuneen.
Olenko huomannut muutoksia ihossani viimeisen kuukauden aikana? Ihoni on tasaantunut. Couperosa ei ole kokonaan hävinnyt mutta se on nyt paremmin hallittavissa. Meikkivoide levittyy kauniisti ja iho on astetta heleämpi kuin aikaisemmin.

Mikroneulauksen avulla jumpataan ihon soluja, siksi on tärkeää käyttää laadukkaita seerumeja tehostamaan hoitoa. Tämä hoitomuoto vaatii pitkäjänteisyyttä, sillä tulokset eivät tule yhdessä yössä. Huomasin itselläni ensimmäisiä tuloksia vasta noin kolmen viikon jälkeen. 

Dermaroller on lunastanut paikkansa ihonhoitorutiineissani. Hoitonaamioilla pystytään vielä tehostamaan tuloksia. Esimerkiksi Golden Skin Hydrogel Gold Maskilla sain upean tuloksen iltameikin alle. Tämä intensiivisesti hoitava 24 karaatin kultanaamio sisältää mm. hunajaa, kuningatarhyytelöä, aloe veraa ja kollageenia. Tehokkaat kasviperäiset aineosat kosteuttavat ihoa tehokkaasti. -tuulanneli


//Lisäinfoa Dermaroller C-8 löydät täältä (klik)// 


// tuotteet saatu pr-näytteenä //

8 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  18.4.2017 / 19:00

  Iho ei ole enää niin kimmoisa kun nuorempana, sen kyllä huomaan. Tästä voisi olla apua myös minulle, mielenkiintoinen laite.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2017 / 09:42

   Meidän iho tarvitsee enemmän hoitoa näin varttuneemmalla iällä. Dermaroller on lunastanut paikan minun kauneudenhoitorutiineissa.

 2. Anu
  Kirjoittaja
  19.4.2017 / 06:09

  Olisipa mielenkiintoista kokeilla tuota vekotinta, samaa olen huomannut täällä, että iho on jotenkin sumentunut…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2017 / 09:44

   Tämä oli minullekin mielenkiintoinen testijakso, joka yllätti positiivisesti.

 3. Tuula
  Kirjoittaja
  19.4.2017 / 10:07

  Vitsit, että kutkuttaisi kokeilla tuota mikroneulausta 🙂 Oon lueskellut asiasta useammasta blogista ja alan himoita tuota vehjettä yhä enemmän. Levitetäänkö nuo hoitavat aineet samaan aikaan kun mikroneulataan, vai vasta neulauksen jälkeen?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2017 / 09:45

   Mikroneulaus tehdään puhdistetulle iholle ja hoitoaineet levitetään neulauksen jälkeen. Olen tehostanut vielä hoitoa seuraavana aamuna hoitavalla naamiolla. Näin olen saanut todella hehkeän ihon tärkeisiin menoihin.

 4. Saaranlautasella
  Kirjoittaja
  19.4.2017 / 14:21

  Tyttäreni (kosmetologi) oli juuri viime viikolla koulutuksessa ja oli ihan innoissaan. Olisihan nuo hoidot aivan ihania, mutta harmillisen hintaisia, kun kuulemma 1-2 kertaa ei vielä oikein auta. Täytyypä kysellä häneltä lisää tuosta laitteestasi, alkoi kiinnostamaan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2017 / 09:47

   Hoitolassa tehtävät mikroneulaukset ovat tehokkaampia kuin tämä kotilaite. Tottakai hoitokertoja tarvitaan useampia kuten tämän laitteen kanssa myös. Tulokset syntyvät vasta useamman hoitokerran jälkeen.


Looking for Something?