Etusivu » 3 – vuotias tuulannelin blogi

3 – vuotias tuulannelin blogi

Heipparallaa kaikille! Tasan kolme vuotta sitten julkaisin ensimmäisen blogikirjoitukseni. Voi sitä jännityksen määrää, kun painoin eka kerran julkaise – nappia. Muistan ne sydämen tykytykset, kun lukijalaskuriin tuli ensimmäiset lukemat. Joku oli tosiaankin käynyt blogissani ja lukenut tekstiäni. Hui kauheaa!

Nuo alkutunnelmat ovat syöpyneet mieleeni. Olin niin kauan miettinyt blogin perustamista, että se aloittaminen oli minulle iso juttu. Haluan ehdottamasti säilyttää nuo muistot. Fiilikset aloittamisen rohkeudesta ovat ikimuistoiset.


Torstai 17. HUHTIKUUTA 2014

Tästä se lähtee.

Golf – Lifestyle – Wellness

Blogin kirjoittamista olen suunnitellut kauan ja nyt on aika siihen otollinen.

On astuttava rohkeasti ulos omalta mukavuusalueeltaan toteuttamaan unelmiaan.
Haave on pitää kuva- ja ajatuspäiväkirjaa asioista, jotka ovat minulle tärkeitä.
Haastetta näin aluksi asettavat nämä blogin asetukset mutta varmasti ne salat
aukeavat tässä matkalla. Mitä tästä blogista tulee, sitä en tiedä itsekään, 
antaa ajan näyttää mitä tapahtuu.

Otsikossa mainutut asiat ovat kuitenkin ne ykkösjutut ja siitä lähdetään liikkeelle.
Hyvinvointi on onneksi niin laaja käsite, että se kattaa lähes kaiken mikä vaan tuottaa
mielihyvää, inspiraatiota ja lisää motivaatiota elämään. Golfjutut lisääntyvät kesän lähestyessä.

Itse olen löytänyt viimeisen puolen aikana aivan uuden maailman blogimaailmasta. tutustunut uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin virtuaalisesti, saanut uusia ideoita sisustamiseen, kokkaamiseen ja pukeutumiseen.
Nyt katsotaan mihinkä asti minun siipeni riittävät ja ennen kaikkea riittääkö
se motivaatio ylläpitämään blogia.

Uskomattoman nopeasti nämä kolme vuotta ovat kuluneet. Ihme ja kumma se motivaatio on kantanut tänne asti. Viime kesänä koin ensimmäisen todellisen kriisin tämän blogin kanssa mutta kaikesta huolimatta blogi säilyi hengissä. Olisin varmasti katunut sitä, jos olisin sulkenut blogini. Pieni matalalento teki hyvää ja syksyllä olin taas uutta intoa täynnä. 

Näihin vuosiin on mahtunut paljon jänniä asioita. Aluksi minun oli tarkoitus pitää vain kuva- ja ajatuspäiväkirjaa pienelle piirille. Hyvien ystävien palaute sai minut miettimään sitä, mikä oli minun vahvuus ja mistä lukijani olisivat kiinnostuneita. Kukkia ja mehiläisiä – teema vaihtui intohimooni eli pukeutumiseen ja kaikkeen muuhun naisten hömppään. 30 vuotta työtä muodin parissa oli tehnyt tehtävänsä ja en voinut noin vain hylätä alaa vaikka työrintamalla puhalsivat jo ihan uudet tuulet.


Mitä bloggaaminen on tuonut minulle näiden vuosien aikana? Olen ollut positiivisesti yllättynyt somemaailman sosiaalisuudesta. Bloggaaminen ei ole todellakaan yksinäistä puurtamista ruudun takana.  Olen tutustunut aivan huipputyyppeihin ympäri Suomea ja saanut tehdä yhteistyötä mielenkiintoisten tuotebrändien kanssa. Olen aina intoa täynnä, kun minulla on mahdollisuus tavata blogisiskoja livenä. 

Bloggaaminen on opettanut minulle paljon somemaailman kiemuroista. Olen tyytyväinen, että lähdin tutustumaan virtuaalimaailmaan vielä näin varttuneemmalla iällä. Matkan varrella on tullut moni digitaalinen asia tutuksi. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa bloggaamista. Jos sinä mietit siellä ruudun aloittamista, niin aina kannattaa kokeilla! Kyllä ne tietotekniikan salat aukeavat, kun ottaa asioista selvää ja kokeilee rohkeasti uusia juttuja.


Entä tulevaisuus ja blogin linja jatkossa? Olimme tänään ulkoilemassa ja hakemassa mustikanvarpuja maljakkoon. Otin kamerani mukaan tarkoituksena ottaa vähän kuvia metsästä ja Hansista. Muru napsi muutaman kuvan minusta Hansin kanssa. Näissä kuvissa tiivistyy tulevaisuuden visioni blogin suhteen. 

Ympyrä on sulkeutumassa ja olen palaamassa takaisin lähtöruutuun. Haluan tuoda rentoutta ja hyvää oloa lisää tänne blogiin. Tottakai tulen jatkossakin tekemään asujuttuja ja varsinkin näytöspostauksia mutta haluan blogini olevan enemmän lifestyle painotteinen. Elämän arvoni on muuttuneet tässä vuosien kuluessa. Mietin kuluttamistani ja ostokäyttäytymistäni tarkemmin. Enää se uusi paitis kevään muotiväreissä ei ole tärkein, kun sinulla voi olla se viime kevään paitis rakkaampi. Miksi ostaa uusi? 

Paljon puhutaan blogimaailman kiiltokuvamaisuudesta. Kuinka arkitodellisuus on kaukana blogikuvissa. Tässäkin asiassa on kaksi puolta. Tykkään kauniista ja visuaalisista kuvista mutta rakastan myös arkisia kuvia, joista huokuu elämänilo ja aitous. Blogissani tulen jatkamaan tällä kiiltokuvan ja arjen yhdistelmällä. Visuaalisena ihmisenä tykkään asetella aamiaiskulhoja, ruoka-annoksia ja tehdä kosmetiikkapurnukka- asetelmia kukkien kanssa. Blogeista haetaan sitä arkiluksusta ja inspiraatiota omaan elämään. Blogeista löytyy loppujen lopuksi enemmän tarttumapintaa arkielämään kuin useammasta naisten lehdestä. Kannattaa siis valita ne omat mieluisat ja omaa arvomaailmaa lähellä olevat blogit lukulistalle. Eläköön valinnavapaus ja blogimaailman rikkaus!Kiitos sinulle, että piipahdit jälleen hetken kanssani. Jokainen teistä on minulle tärkeä!


-tuulanneli


27 Comments

 1. AnniK
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 05:55

  Onnea kolmivuotiaalle! Blogisi on sopivassa suhteessa tuotepostauksia, muotia ja elämää yleensä. Sellaiset blogit, joissa vain mainostetaan tuotteita, eivät minua pitkään jaksa kiinnostaa. Hans tuo kivan lisän blogiisi. Hurmaavan Koirakaverin kasvua ja touhuja onkin kiva seurata! Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinne!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.4.2017 / 17:55

   Kiitos Anni 🙂

   Todella kiva kuulla, että olet viihtynyt seurassani. Itse en kanssa jaksa lukea blogeja, joissa on jatkuvasti vain tuotepostauksia. Muutama hyvä kosmetiikkablogi tekee tässä säännöstä poikkeuksen.

   Hans on kiva kaveri asukuvauksiin ja samalla saan rentoutta kuviin. Hansista on tullut oleellinen osa blogia lyhyessä ajassa! Kivaa alkavaa uutta viikkoa!

 2. Vintagentti
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 06:00

  Osut kyllä ihan ytimeen, että blogeissa on enemmän tarttumapintaa lukijalle kuin useimmissa naisten lehtien jutuissa. Juuri se on tämänkin blogin vahvuus ja syy miksi vierailulla täällä käyn. Kiva että jatkoit, ja ajatus palata yhä enemmän alkulähteille kuulostaa hyvälle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.4.2017 / 18:10

   Kiitos kannustavasta kommentistasi 🙂

   Todella ihana kuulla, että viihdyt blogini parissa. Olen aina pyrkinyt pitämään arjen mukana blogissa vaikka tykkään tehdä niitä kiiltokuvamaisia asetelmapostauksia. Ehkä se arki näkyy parhaiten pukeutumisessa. Kaikki asukokonaisuudet ovat sitä, mitä minulla päällä ihan normi arjessa.

   Aikoinaan yksi syy miksi aloin bloggaamaan oli juuri se, että aikakausilehdet ovat unohtaneet meidät ihan tavalliset vähän pyöreämmät naiset. Moni aikausilehti on vaan niin kaukana arjesta. Tottakai meillä on liuta näitä kiiltokuvablogeja mutta meillä on valinnanvapaus lukea sitä mitä haluamme!

   Tällä hetkellä lähintä sydäntä ovat hyvinvointiasiat ja kaikki muu mikä liittyy siihen. Samalla taas valmistaudun kesään, että ei tule aikakriisiä blogin kanssa 😉

 3. Taru
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 08:02

  Onnea ja iloa blogille ja sen äidille!! Mäkin komppaan Vintagenttia ja sinua; blogeissa on enemmän tarttumapintaa lukijalle kuin useimmissa naisten lehtien jutuissa. Sitä minä arvostan ja sitä sinulla on.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.4.2017 / 18:15

   Voi kiitos Taru ihanasta kommentistasi 🙂

   Ihana kuulla, että se mitä haluan blogillani viestittää myös välittyy teille lukijoille.

   Tästä on kiva jatkaa eteenpäin, katsotaan mitä seuraavat kolme vuotta tuo tullessaan.

   Kivaa alkavaa viikkoa sinulle ihanuus!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 08:17

  Onnea kolmivuotiaalle! Oli hyvää pohdintaa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.4.2017 / 18:15

   Kiitos ihana Marjukka 🙂

   Sinä olet aina ollut minulle esikuva ja perässä tullaan!

 5. Tuija
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 08:49

  Onnea kolmivuotissynttäreiden johdosta <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.4.2017 / 18:16

   Kiitos ihana Tuija 🙂

 6. Unknown
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 09:53

  Lämpimät onnittelut kolmevuotiaalle blogille <3 Kauniit kuvat ja miellyttävät tekstit ovat blogisi valttikortit. Tykkään blogityylistäsi kovasti.
  Hauska sattuma tässä myös: Oma blogini täytti kolme vuotta 14.4. Samoihin aikoihin olemme aloittaneet 🙂

  Oikein ihanaa kevään jatkoa ja Hansille paljon rapsutuksia!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.4.2017 / 18:28

   Heippa ja kiitos kivasta kommentistasi 🙂 Lämmittää sydäntä todella paljon.

   Todella jännä sattuma, että ollaan aloitettu samoihin aikoihin. Aika on kulunut vaan todella nopeasti ja paljon kaikkea jännää on vuosien saatossa tapahtunut.

   Hans kiittää rapsutuksista ja aurinkoista viikkoa sinulle myös!

 7. JonnaH.
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 10:04

  Onnea 3-vuotiaalle blogille!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.4.2017 / 18:29

   Kiitos ihana Jonna 🙂

 8. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 10:23

  Onnea kolmevuotiaalle ja monia iloisia blogivuosia lisää!

  Blogin kiemuroihin -niin teknisiin kuin sisältöön ja inspiraatioonkin- löytyy apua bloggaajakavereilta kuin googlaamallakin. Moneen tekniseen ongelmaan olen löytänyt googlaamala avun ja minnepä muuallekaan olisi google ohjannut kuin blogeihin joissa on ystävällisesti vinkattu kuinka vaikka blogin ulkonäköä saa viilattua.

  Todella harvoin 7,5 blogivuoden aikana olen potenut motivaation puutetta, mutta tänä keväänä hetken oli paras inspiraatio hukassa. Venytin muutaman viikon ajan suosiolla normaalista parista päivästä postausten väliä kertaan pariin viikossa ja nyt aiheita olisikin vaikka kuinka taas niin ruoista, matkoista, meikkaamisesta, ensi kevään muodista… kun vaan ehtisi ahertaa postaukset kasaan.

 9. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 10:30

  Onnea kolmevuotiaalle ja monia iloisia blogivuosia lisää!

  Vuorovaikutus tässä onkin parasta, kuinka moniin mukaviin ihmisin olen tutustunut bloggaamisen kautta ihan livenäkin! Jos inspis on hukassa tai tekniset ongelmat askarruttavat, niihinkin saa muilta bloggaajilta vastauksia ja tukea, joko googlaamalla (googlen vastaukset vievät usein blogeihin) tai suoraan kysymällä.

  7,5 blogivuoden aikana olen harvoin potenut inspiksen puutetta, mutta tänä kevänä oli hetki, ettei aiheita tuntunut löytyvän. Suosiolla venytin vähän postausten väliä ja nyt aiheita on kasassa niin ruoasta, kattauksesta, matkoista, ensi kevään muodista ja meikkaamisestakin, kunhan vain ehtisin naputella ne kasaan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.4.2017 / 18:50

   Kaksikerroin kiitokset kommenteistasi 🙂

   Julkaisin ne molemmat, koska kaikki kommentit ovat minulle tärkeitä. Vuorovaikutus muiden bloggareiden kanssa on juuri parasta. Samanhenkisten ihmisten kanssa on kiva vaihtaa mielipiteitä ja saada inspiraatiota omaan blogiin.

   Googlaamalla löytyy moneen ongelmaan ratkaisu ja kyselemällä saa apua. Onneksi minulla on myös tuota nuorisoa auttamassa. Vaihdoin aikoinaan blogipohjaa parin kuukauden bloggaamisen jälkeen ja nuoriso auttoi.

   Olen kanssa oppinut oppinut pitämään nyt taukoja, jos inspiraatio on hukassa. Jos tekstiä ei synny niin silloin laitan koneen kiinni suosiolla.

   Aurinkoista viikkoa sinulle ja toivottavasti treffataan BID -päivillä lauantaina 🙂

 10. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 17:33

  Onnea kolme vuotiaalle. Paljon on blogisi alusta muuttunut, mutta sehän on vain hyvä. Katselin oman blogini alkua myös, huh mitän vähän nolotti ne alun lyhyet tekstit ja megamuokatut sumeat kuvat. Blogin pidossa parasta on juuri se, että tekemällä kehittyy ja blogi on tekijänsä näköinen. On ollut ilo tutustua blogiisi ja sinuun ihmisenä. Olet kyllä hurjan ihana <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.4.2017 / 19:01

   Moikka Outi ja kiitos onnitteluista 🙂

   Olen itse sulkenut ihan ensimmäiset postaukseni, koska olen pariin kertaan vaihtanut blogpohjaa ja kuvat ovat ihan vinksin vonksin. Tekstit olivat aluksi todella lyhkäsiä ja kuvat pieniä. Muistan kuitenkin nuo aloittamisen fiilikset vielä ja sen jännityksen määrän, kun julkaisin ekan postauksen. Täytyy sanoa, että pitkälle on tultu.

   On todellakin ollut kiva tutustua sinuun Outiin 🙂

   Aurinkoa viikkoosi ihanuus 🙂

 11. Kati / Villa Valko
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 18:03

  Onnea kolmevuotiaalle. Hauskaa, mä postailin tänään samasta aiheesta, oma blogini täytti nimittäin vastikään kolme. Eli samoihin aikoihin on aloitettu. Ja samoin ajatuksin jatketaa. Ihana tuo Hans! ❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.4.2017 / 19:08

   Heippa Kati 🙂

   Waude mikä sattuma! Jännä, että ollaan aloitettu samoihin aikoihin. Kyllä me jatketaan vahvasti vielä seuraavat kolme vuotta. Onnea paljon myös sinulle ja tsemppiä bloggaamiseen.

   Hans on kyllä aikamoinen hurmuripoika 🙂

   Aurinkoista viikkoa sinulle!

 12. Tuija
  Kirjoittaja
  17.4.2017 / 20:09

  Onnea! Yllätyin, kun luulin sinun tuikkineen blogitaivaalla jo pidempään. Kevätiloja! Tuija

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.4.2017 / 04:53

   Kiitos Tuija 🙂

   Olen ollut "vasta" kolme vuotta täällä, kyllä sekin aika tuntuu jo ikuisuudelta.
   Aika vaan kuluu todella nopeasti!

   Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle myös!

 13. Annukka
  Kirjoittaja
  18.4.2017 / 12:32

  Niinkuin tiedätkin, olen ollut matkassa mukana alusta lähtien ja täällä pysyn 🙂

  Ja vaikka olen sen ennenkin sanonut, niin sanon nyt kumminkin uudelleen senkin, että tykkään, kun osaat niin sujuvasti sovittaa sen "ihan tavallisen" ja luksuksen samaan pakettiin (blogiin) niin, että mikään ei tunnu irralliselta, vaan kaikki on ihan sun näköistä.

  Ja nyt kun kävin tarkistamassa, niin itse olen kirjoittanut ensimmäisen postauksen nykyiseen blogiini 16.4.2017, joten melkein on synttärit samaan aikaan. Onnea siitä molemmille <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.4.2017 / 05:00

   Heippa Annukka 🙂

   Ihanaa, että olet ollut matkassa alusta lähtien ja meidän yhteinen matka jatkuu! Aion myös pysyä täällä sinnikkäästi ja nyt toivottavasti tänä kesänä ei kriiseillä.

   Jännä tämä kevät aika, koska aika monella on näihin aikoihin vuosisynttärit. Kevät on kaiken uuden alku!

   Hurjasti onnea myös sinulle ja Aurinkoisia kevätpäiviä 🙂

 14. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  18.4.2017 / 18:01

  Ihana Tuulaanneli, sydämelliset onnittelut ja on ollut ilo saada tutustua sinuun kasvotustenkin. Sinussa on sitä jotakin, sellaista lämpöä, joka sulatti oman sydämen jo ensi tapaamisella. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.4.2017 / 05:03

   Kiitos tuhannesti ihana Tiia kauniista sanoistasi 🙂

   Ilo on ihan molemminpuolinen. Sinussa on jotain niin sydämellistä ja olen niin onnellinen, kun olen tutustunut sinuun. Aurinkoisia kevätpäiviä ja ensi viikolla treffataan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?