Etusivu » Carolan ja Rebeccan valinnat skandityyliin

Carolan ja Rebeccan valinnat skandityyliin

Pari viikkoa sitten kuvasimme Karisma Vaasan Carolan ja Rebeccan valintoja kevään uutuuksista. Otimme mukaan myös poimintoja talven alesta. Näin haluamme näyttää kuinka voit rakentaa upeita ajattomia asukokonaisuuksia eri sesongeista. Skandityylissä yhdistyy aina jotain uutta ja vanhaa tyylikkäästi.

Poimin tähän postaukseen omia suosikkejani, joita kommentoin muutamalla sanalla. Postauksessa annan asukuvien puhua puolestaan. Nauttikaamme Carolan ja Rebeccan ammattitaitoisista stailauksista.

Tällä valkoisella nahkatakilla et takuulla jää huomiotta. By Malene Birgerin nahkajakussa on todella sitä jotain!

Tiger Of Sweden on business pukeutumisen aatelia! Tätä asukokonaisuutta kuvatessa mietimme, että joko tänä keväänä pääsemme normaalin elämän rytmiin.

By Malene Birgerin Vannah oversize huivia olen ihastellut koko talven.Tässä asukokonaisuudessa stailattuna se näyttää todella hyvälle.

By Malene Birgerin villakangastakin kohdalla en voi muuta kuin huokailla ihastuksesta. Täydellinen väri, silhouetti ja hyvä laskeutuvuus!

Täydellinen kokomusta asukokonaisuus on aina varma valinta ja tyylikäs!

Jälleen By Malene Birger on tuonut kevään mallistoon jotain ainutlaatuista, jolla voit säväyttää. Vai mitä mieltä olet mustavalkoista seeprakuosista?

Kiitos Carola ja Rebecca mielenkiintoisesta kuvausessiosta. Sain paljon uusia ideoita jälleen omaan pukeutumiseeni. Carola on ollut minulle inspiraationlähde pukeutumisessa jo usean vuoden ajan. Parhaat ja toimivat ideat tyyliini ovat löytyneet useasti Carolan valinnoista.  Tämän Ladyn makuun luotan ? 


Kaikki loput asukokonaisuudet ja tuotetiedot löytyvät Karisma Vaasan Journalista täältä (klik).

7 Comments

 1. 23.2.2022 / 07:34

  Aivan ihania kokonaisuuksia! Leveät housut ja vaaleanruskea neule, ai että, upea!

  Minna

 2. 23.2.2022 / 16:56

  Nyt menee ihan mun värimaailmaan! ?
  On kyllä tosi hyvin laskeutuvan näköinen villakangastakki.

 3. 23.2.2022 / 17:43

  Upeita valintoja kaikki!!

 4. 24.2.2022 / 07:38

  Osui ja upposi! Ihanaa tyyliä ja kauniita asuja. Ammattilainen on ammattilainen ? Malene Birger on hyvä merkki, tykkään.

 5. Viivi/@viivus.ka
  24.2.2022 / 18:31

  Ihania valintoja?

 6. 25.2.2022 / 16:44

  Ihania asuja! ?

 7. 10.3.2022 / 09:11

  Upeita kokonaisuuksia, kauniita laukkuja.


Looking for Something?