Etusivu » Black Caviar – väsyneen ihon voimacocktail

Black Caviar – väsyneen ihon voimacocktail

Näin joulukuussa on jo hyvä varautua tuleviin pakkasiin ja tuiskuihin hoitamalla ihoa talvikuntoon. Sain jo yli kuukausi sitten testattavaksi Être Bellen Black Caviar tuotteita ja tarkoitukseni oli kirjoittaa aikaisemmin näistä ylellisistä tuotteista. Taisi tuo joulu vähän sotkea suunnitelmia.

Mielenkiintoinen pakkaus sisälsi mustaa kaviaaria ja aktiivihiiltä sisältävät kuitukangasnaamiot, raikkaan tehoseerumin ja 24h tehovoiteen. Nämä tuotteet eivät ole ihan tyypillistä luonnonkosmetiikkaa, joten tiedustelin tarkasti ennen kokeilua niiden sopivuuden herkälle iholleni. 

Onneksi huoli sopimattomuudesta oli ihan turhaa. Tuotteiden sisältämät raaka-aineet: meren mineralit ja hivenaineet antavat väsyneelle iholle uutta energiaa ja sopivat iholleni loistavasti. Ihon kosteustasopaino on ollut hyvä viime viikkojen ajan sekä ihoni on ollut himpun verran kirkkaampi kuin aikaisemmin. Pakkauksessa oli kaksi kuitukangasnaamiota, joista toista kokeilin juuri ennen DOPPin aleshoppailujuttua. Kuvissa ihoni näyttää todella tasaiselta. Toisen naamion säästän jotain erityistilaisuutta varten.

Minulle tämä saksalainen Être Belle oli kiva uusi tuttavuus. Heidän monipuoliseen ja laadukkaaseen ihonhoitosarjaan pääset tutustumaan täällä (klik). Onko tuotesarja sinulle tuttu?
-tuulanneli// tuotteet saatu pr-näytteenä testiin //


8 Comments

 1. Anu
  Kirjoittaja
  29.12.2016 / 08:28

  Ihan uusi tuttavuus tämä sarja, kasvot kyllä kaipaisivat jotain tehohoitoa ja virkistystä, niin on nuutuneen näköinen ilmestys aina aamuisin peilissä vastassa… Mukavaa loppu vuotta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.1.2017 / 11:58

   Heippa Anu 🙂

   Tämä talviaika on todella haastava meidän iholle. Kylmyys, tuulet, tuiskut ja pimeys herkistävät ihoammme. Onneksi on tarjolla näitä voimacoctaileja, joilla voi piristää ihoaan!

   Kivaa viikonjatkoa sinulle 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  29.12.2016 / 10:06

  Uusi tuttavuus myös minulle, mutta kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.1.2017 / 11:59

   Moikka Outi 🙂

   Tämä oli minulle myös mielenkiintoinen uutuus. Pikkasen mietin, kun eka kerran laitoin mustaa seerumia mutta sehän toimi iholla aivan loistavasti!

   Kivaa viikon jatkoa sinulle 🙂

 3. JonnaH.
  Kirjoittaja
  29.12.2016 / 12:48

  Etre Bellellä on kyllä aivan ihania tuotteita, mitä olen niihin vähän tutustunut. Todella kekseliäitä ja innovatiivisia. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.1.2017 / 12:00

   Heippa Jonna 🙂

   Allekirjoitan ihan saman. Todella innovatiivisia kauneudenhoitotuotteita!

 4. Belladonna
  Kirjoittaja
  29.12.2016 / 19:08

  Uusi tuttavuus myös minulle, mutta kuulostaa kokeilemisen arvoisilta tuotteilta. Hyvää loppuvuotta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.1.2017 / 12:01

   Moikka Belladonna 🙂

   Todella tutustumisen arvoinen tuotesarja ja heiltä löytyy todella laaja valikoima erilaisia tuotteita.

   Kivaa viikon jatkoa sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?