Etusivu » Atopik uutuus aikuiselle iholle

Atopik uutuus aikuiselle iholle

//tuotteet saatu testiin pr-näytteenä //
Kotimainen Atopik on yksi suosikeistani luonnonkosmetiikan saralla. Atopik on kohtuuhintainen ja vaikuttavat aineosat ovat meidän omasta luonnosta peräisin. Samoin tuotesarjan raaka-ainekoostumukset ovat yksinkertaisen tehokkaita. Minun herkälle iholle ainakin liian monimutkaiset kasviuutesekoitukset saattavat aiheuttaa herkistymistä.

Viimeisempinä olen tutustunut Atopikin Anti-age sarjaan. Näissä tuotteissa on käytetty metsämustikkaa erittäin tehokkaassa ja ravintotiiviissä uutemuodossa. Sain juuri ennen matkaani pr-näytteenä Atopik uutuuden Anti-Age kiinteyttävän vartalovoiteen, joka sujahti matkakosmetiikan joukkoon itseoikeutetusti.

Samettinen vartalovoide kosteuttaa ja pehmentää ihoa laadukkaiden aktiiviaineosien avulla, kuten mm. metsämustikan siemenöljy ja hyaluronihappo. Vartalovoide imeytyy helposti jättäen iholle pehmeän tunteen. Voiteen tuoksu on mieto, mikä lisää vartalovoiteen miellyttävää lopputulosta. Voiteen ihoa kiinteyttävä vaikutus perustuu proliini-aminohappoon.
Sensitive puhdistusemulsiosta on luottotuotteeni. Se on vakiinnuttanut asemansa kylppärini hyllyllä. Puhdistuselmulsion pääraaka -aineena on kotimainen kaura, joka tunnetaan sen ihoa rauhoittavista, kosteuttavista ja pehmentävistä ominaisuuksista. Puhdistuemulsio pesee lian ja meikin lempeästi pois, ihoa kuivattamatta. Puhdistusemulsio on todella riittoisa ja pienikin nokare riittää!
Atopik -sarjan takaa löytyy vahvaa suomalaista Naviterin kosmetiikkaosaamista. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Atopikin omissa tiloissa Helsingissä. Olen todella iloinen siitä, että sarjassa hyödynnetään meidän suomalaisen luonnon tehoraaka-aineita, kuten villimustikoita ja luomukauraa. Tuotesarja on taatusti turvallista kotimaista luonnonkosmetiikaa. FI-Natura sertifioitu sarja on täysin vegaaninen ja gluteeniton. Tuotteet ovat saatavilla ympäri Suomea apteekeista.

 Oletko sinä jo tutustunut Atopikin -tuotesarjaan?

-tuulanneli

5 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  23.11.2019 / 08:49

  Vitsit miten kauniita kuvia 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.11.2019 / 20:04

   Kiitos Melissa 🙂

   Hyvää kotimaista luonnonkosmetiikkaa on kiva kuvata!

 2. Niina Juutilainen
  Kirjoittaja
  25.11.2019 / 10:32

  Kiitos Tuula! Kuulostaa hyvältä kosmetiikkasarjalta =) Upeita kuvia Tuula!!!

 3. Jane / Yhtä kuin - blogi
  Kirjoittaja
  25.11.2019 / 10:47

  Kotimaista on hyvä suosia 🙂

 4. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  26.11.2019 / 16:26

  Täytyykin tutustua tähän kosmetiikkasarjaan, kiitos vinkistä 🙂


Looking for Something?