Etusivu » atopik – kotimaista herkän ihon hoitoa!

atopik – kotimaista herkän ihon hoitoa!

Syksyllä hoidin ihoani vähän huonosti ja seurauksena oli herkistymistä ja punoitusta. Lomamatkallani havahduin ihoni kuntoon, joka oli syksyn kiireissä jäänyt retuperälle. Olin saanut syksyllä testiin Atopik -hoitolinjan tuotteita ja nyt oli oikea aika tutustua näihin herkän ihon tehotuotteisiin. 
Atopik on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan Helsingissä. Tuotteissa käytetään herkälle iholle ihanteellisia raaka-aineita, kuten rauhoittavaa luomukauraa, antioksidanttista metsämustikkaa ja ihon suojakerrosta tukevia prebiootteja. FI-Natura sertifioitu sarja on täysin vegaaninen ja gluteeniton. 

Rauhoittava kauraöljy on nimensä mukainen ihon superrauhoittaja. Öljyseoksessa on käytetty tehoraaka-aineena ainoastaan kauraöljyä, joten se sopii loistavasti herkälle iholla. Kauraöljy sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja. Tästä tuli suosikkini kertaheitolla. Täyteläinen kauraöljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja samalla vahvistaa sitä ulkoisia ärsykkeitä vastaan.
Minulla oli testattavana Sensitive hoitolinjan tuotteista; rauhoittava kauravoide, rauhoittava hoitoseerumi sekä Sensitive puhdistusemulsio. Näiden hellävaraisesti hoitavien tuotteiden teho perustuu suomalaiseen kauraan. Kaura tunnetaan sen ihoa rauhoittavista, kosteuttavista ja pehmentävistä ominaisuuksista. 

Suosikkini Sensitive -kaurapäivävoide on hajusteeton ja sisältää kaurauutteen lisäksi  kirkastavaa ruusuvettä ja ihosolujen uudistumista tukevaa mangovoita. Mukana on myös ihon luontaista kosteustasapainoa tukevaa hyaluronihappoa ja vastustuskykyä tukevia prebiootteja. Hyvä kombinaatio huikeita tehoaineita. 

Atopik -sarjan takaa löytyy vahvaa suomalaista Naviterin kosmetiikkaosaamista. Olen todella iloinen, että sarjassa hyödynnetään meidän suomalaisen luonnon tehoraaka-aineita, kuten villimustikoita ja luomukauraa. Atopik tuotteet rauhoittivat ihoani näiden tehotuotteiden ansiosta. Raaka-ainekoostumukset ovat näissä hyvin yksinkertaiset. Koostumuksissa on satsattu laatuun määrän sijasta.

Oma ensikosketukseni Atopik -sarjaan oli kesällä tämä superihana itseruskettava kasvovesi. Siellä ruudun takana on varmasti helmikuussa lomalle lähtijöitä. Tässä hyvä ja luonnollinen itseruskettaja tuomaan päivetystä iholle.
Olen huomannut, että ihoni herkistyy vähän kausiluontoisesti. Alkusyksystä työimun  imaisi mukaan ja taisin syödänkin vähän epäterveellisimmin. Atopik tuotteet palauttivat ihoni tasapainoon. Kiitos tuotteiden yksinkertaisten raaka-ainekoostumuksen, jotka hoitivat ja tukivat ihoni kosteustasapainoa. Nämä luonnolliset Atopik -tuotteet ovat saatavissa Apteekeista kautta maan.


Oletko sinä tutustunut jo Atopik -sarjaan?

-tuulanneli

//tuotteet saatu testiin pr-toimiston kautta //

12 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  14.1.2019 / 17:56

  Nimenä on todella tuttu, mutta en ainakaan muista mitään tuotteita testanneeni – vielä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.1.2019 / 18:56

   Suosittelen kokeilemaan. Laadukas kotimainen hoitolinja herkälle iholle!

 2. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  14.1.2019 / 17:59

  Mä oon kuullut paljon hyvää näistä tuotteista, mutta en ole ehtinyt itse vielä kokeilemaan. Kiinnostaa kovasti ja jossain vaiheessa täytyy kyllä testailla näitä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.1.2019 / 19:26

   Nämä tuotteet ovat huippuja. Tehokkaat yksinkertaiset raaka-ainekoostumukset, jotka eivät ärsytä ihoa vaan suojaavat & hoitavat tehokkaasti.

 3. HENNA
  Kirjoittaja
  14.1.2019 / 18:07

  Tuo kauraöljy pitää kyllä hankkia testiin! täällä kans nimittäin jokseenkin vaikea iho, niin tuosta voisi kyllä olla apua 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.1.2019 / 19:31

   Olen viimeisen vuoden aikana oppinut käyttämään kasvoöljyjä. Tästä Atopikin kauraöljystä tuli kerta heitolla suosikkini. Todella riittoisa ja ihoa rauhoittava öljy.

 4. Tiia/Lasten tapaan
  Kirjoittaja
  14.1.2019 / 18:39

  Tää oli mulle aivan uusi tuotesarja, kuulostaa kyllä erittäin hyvältä ja mielenkiintoiselta. Laitan ehdottomasti merkin muistiin!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.1.2019 / 19:33

   Kannattaa tutustua ja kokeilla, kun piipahtaa apteekissa. Tämä ihastuttava hoitolinja on saatavilla ympäri Suomea ja mikä parasta Atopik on kohtuuhintainen!

 5. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  14.1.2019 / 19:14

  Olen kokeillut näitä ja kirjoittanutkin niistä. Sarjassa on monia hyviä tuotteita ja nytkin on testissä uutuudet. On hienoa että suomalaista kosmetiikkaa tulee lisää markkinoille.
  Kivaa viikkoa Tuula!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.1.2019 / 19:52

   Kotimaisesta kosmetiikasta löytyy todella hyviä tuotteita ja hyvä niin! Meillä on jo itsessään luonnossa niin upeita raaka-aineita ja upeaa, että niitä hyödynnetään.

   Mukavaa talviviikkoa sinulle!

 6. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  16.1.2019 / 12:32

  Minulla on Atopikin öljysuihke vartalolle. On tullut tarpeeseen kun iho on heti kuivunut ja alkanut paikoin kutisemaan pakkaskelien alettua

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.1.2019 / 19:54

   Öljysuihke kuulostaa mielenkiintoiselta. Nyt pakkasilla iho on kovilla ja kosteutta tarvitaan todella paljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?