Etusivu » 20 kysymystä – sitä sun tätä elämästä!

20 kysymystä – sitä sun tätä elämästä!Heippa kaikille! En tiedä painivatko muut tämän ”mitä kirjoittaa” -ongelman kanssa. Minulle blogi on ollut aina paikka missä rentoudun ja nollaan ajatuksiani. Kirjoitusblokkeja tulee ja menee mutta harvoin tulee eteen tilannetta, että miettii mistä on soveliasta kirjoittaa juuri nyt tässä tilanteessa. Positiivisena ihmisenä uskon pölyn laskeutumiseen ja meidän ihmisten haluun palata normaaleihin arkirutiineihin kaikesta huolimatta. Tänään vastauksia blogihaasteeseen, jonka löysin oman blogini arkistoista. Pieni irtiotto maailman polttavista aiheista ja tuskasta.

1. Mitkä kirjat hyllyssäsi huutavat luetuksi tulemista? Ajankohtainen kysymys ja minulla ei ole yhtään kirjaa odottamassa lukemista. Olen viimeisten vuosien aikana ollut todella laiska kirjojen suhteen. Nyt vähän harmittaa, koska olen lopen väsynyt televisioon ja tietokoneenruutuun!


2. Oletko tapojesi orja? Kyllä vai ei. Meillä jokaisella on tapoja, joista haluaa eroon tai sitten ei. Minulla ei riitä yksi mukillinen aamukahvia. Sitten rakastan torkuttaa herätyskelloa ja tätä mieheni rakastaa varsinkin sunnuntaiaamuisin!
3. Pidätkö siitä, että ihmiset puhuvat suoraan vai kaunistellen?
Pohjalainen luonteeni arvostaa suoruutta mutta elämä on opettanut allekirjoittanutta kaunistelemaan sanomisiani. Usein toivon, että itselleni sanottaisiin asiat niin kuin ne ovat vaikka se tuntuu joskus todella kipeältä. 

4. Missä asennossa nukut? Sikiöasennossa kyljelläni.

5. Mitkä ovat lempielokuvasi? Yksi klassikko elokuva hurmaa minut aina uudestaan ja uudestaan. Pretty Womanissa on vain sitä jotain ja tottakai Daniel Craig tiukassa Tom Fordin puvussa saa minut haukkomaan henkeä.

6. Onko sinulla tunnuslausetta? Näitä on useampia riippuen tilanteesta. ”Keep it simple” on pukeutumiseni ohjenuora. ”Muista iloita niistä arjen pienistä asioista” sopii hyvin tähän hetkeen.
7. Nimeä asia, joka ärsyttää sinua eniten? Elämme nyt todella poikkeuksellisessa olosuhteissa ja tottakai ihmiset tuijottavat vain omaan napaansa. Kauppojen tyhjiä hyllyjä en vain ymmärrä ja sitä älytöntä hamstraamista. Kerro minulle kuka syö ne kaikki säilykkeet?

8. Onko sinulla vanhoja kortteja tai kirjeitä? Kyllä minulla on tallessa poikien syntymäpäiväkortit. Kuulun myös siihen sukupolveen, joka on kirjoitellut nuorena kavereiden kanssa. Minulla on tallessa kaikki omalle murulle lähetetyt kirjeet armeijan harmaisiin tai siis ne ovat meidän yhteisessä tallessa, koska minulla on hänen lähettämät kirjeet minulle. Mitä nostalgiaa!


9. Kun olit lapsi miksi halusit tulla isona? Pikkutytön unelmissa halusin lentoemännäksi.
10. Pahe, josta nautit liikaa luopuaksesi siitä? Somemaailma vie joskus aivan liikaa aikaa! Nyt tämä hiton korona on liimannut totaalisesti ruudun ääreen!

11. Mitä sinun pitäisi tehdä enemmän? En harrasta koskaan liikaa liikuntaa. Kesää odotellessa, kaipuu golfviheriöille on hirmusen suuri!

12. Mikä on paras uutinen minkä olet saanut? Elli ilahduttaa mummia kuvaviestein säännöllisisti. Tänäänkin sain juuri tuossa kuvaviestin, jossa Elli on oppinut uuden naamanlyttäämisleikin retkisängyn kanssa. 

13. Luotatko ihmisiin? Valitettavasti luotan liian hyvin.
15. Asuisitko mieluummin kaupungissa vai maaseudulla? Tässä minulla on ajatusmaailma muuttunut vähän iän myötä. Haluan asua kaupungissa mutta ulkoilumaastot tulisi olla ihan kävelymatkan päässä. Ehkäpä tämä nykyinen asuinympäristö vastaa tätä.

16. Kuka elämässäsi on vaikuttanut sinuun eniten?
Aviomieheni / muru / elämäni rakkaus ???

17. Mikä on lempivitsisi? Tässä asiassa olen täysin huumoritajuton, en osaa koskaan kertoa vitsejä ollenkaan. Meidän perheen miehet osaavat vääntää huumoria ihan tarpeeksi päivän asioista ja se riittää minulle loistavasti.

18. Mikä eläin olisit? Vaikka olen koiraihminen ja omistan maailman ihanimman karvapalleron niin itse haluaisin olla pehmeästi kehräävä kissa. 

19. Jos saisit kokeilla mitä tahansa ammattia päivän, mitä kokeilisit? Tämä oli vaikea, koska voisin kokeilla ihan mitä tahansa vaikka sitä pikkutytön unelma-ammattia lentoemona tai sitten voisin olla the Big Ladyboss jossain muotifirmassa.

19. Mitä huomaat ensimmäisenä ihmisessä? Kaksikymmentä vuotta kenkäkauppiaana vaikuttaa tässä asiassa, joten huomioin ensimmäisenä kengät. Kuinka asukokonaisuus on rakennettu ja miten kengät istuvat lookiin. Ovatko kengät hoidettu? Siihen kiinnitän huomioni ihan varmasti. Tästä tavasta olen yrittänyt päästä irti viimeisten vuosien aikana mutta en voi itselleni mitään! Silmät vain eksyvät kenkiin!

20. Millaisista lomista pidät? Rennoista lomista sekoittuna sopivasti golfilla. Aikoinaan vietimme murun kanssa täyspäiväisiä golflomia. Eli tarkoittaa sitä, että joka aamu aikainen golfstartti, sitten illallinen ja aikaisin nukkumaan. Lomaviikko sisälsi siis joka päivä golfia. Tämmöisen viikon jälkeen oli usein kiva palata töihin lepäämään. Tänä päivänä en enää suostu tähän vaan loma pitää olla rento loma yhdistettynä muutamalla golfpäivällä.
Yllättikö joku vastauksistani sinut? Oliko kysymyksiä mihin vastaisit samalla tavalla? Nappaa haaste tästä!

Rentoa loppuviikkoa kaikille ihanuuksille siellä ruudun toisella puolella.
 Elämä kantaa!


-tuulanneli

8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  17.3.2020 / 18:53

  Ainakin muutamia uusia juttuja tuli vastaan 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.3.2020 / 10:41

   Kiva, kun löysit jotain uutta!

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  18.3.2020 / 05:07

  Muutama uusi juttu tekstistä löytyi 🙂 Ihanaa viikkoa sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.3.2020 / 10:42

   Kiitos, samoin sinulle mukavaa viikkoa!

 3. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  18.3.2020 / 10:14

  Eipä ole oikein ahkerasti matkaavana matkabloggaajana ollut pulaa aiheista, mutta nyt tänä keväänä voi kohta ollakin – mutta mietin silti, että "kannattaako" laajentaa oman tiukahkosti matkailuun liittyvän aiheen ulkopuolelle blogia.
  Tuo viimeisin kohtasi golflomasta toi mieleen muiston elämämme ensimmäisestä ja luultavasti viimeisestä vaelluslomasta – emme olleet tajunneet miten tiukasti ne ovatkin sitten vaelluslomia, noin yhtään nähtävyyttä ei matkaan sisältynyt vaan joka päivä vaan vaellettiin jossain kallioilla ja puskissa aamusta iltaan 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.3.2020 / 10:45

   Heippa Pirkko 🙂

   Enpä usko, että sinun kannattaa blogiasi lähteä viemään muille linjoille vaan teet sitä mitä sinä osaat parhaiten eli kirjoitat matka-aiheisia postauksia. Nojatuolimatkailu on nyt parasta, kun ei itse pääse reissuun.

   Silloin nuorempana tuon tyyppinen golfloma meni mutta enää en suostu tuollaiselle työleirille! Lomasta pitää nauttia ja samoin rennosta golfin pelaamisesta.

 4. hannamaria
  Kirjoittaja
  21.3.2020 / 18:02

  Kiva haaste! Ja miten söpöä että on tallessa vielä vanhoja kirjeitä, itseltä ei noita löydy juuri ollenkaan. Vain joitain kutsuja ja sellaisia!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   22.3.2020 / 10:46

   Kiitos hannamaria 🙂

   Kuulun siihen sukupolveen, että silloin ei ollut kännyköitä, joten murun kanssa kirjoiteltiin kirjeitä!


Looking for Something?