Etusivu » 10 x suosikit vuonna 2016

10 x suosikit vuonna 2016

Heipparallaa kaikille! Palataan vielä hetkeksi takaisin viime vuoteen suosikkipostauksien muodossa. Tämä on kiva tapa palata hetkeksi vuoden 2016 huippuhetkiin.

Suosituimmat postaukset liittyivät pukeutumiseen ja muotiin. Ylivoimainen ykkönen oli syksyn Karisma Fashion & Cocktail Show. Onnistuin todella hyvin kuvakerronnassa. Juuri sopiva määrä kuvia, koska hyvään näytöspostaukseen bloggari osaa valita ne juuri oikeat asut. 

Miten vältän asukriisin oli mielenkiintoinen postaus. DOPPin Kata piti I Love Me – messuilla luennon meidän perusvaatekaapista. Mitä siellä pitää olla ja mitä sieltä pitää poistaa. Itse sain todella paljon vinkkejä omaan garderooppiin. Samalla lailla Kata ravisteli minun pukeutumiskäsityksiä Aikuinen nainen aleshoppailee -postauksessa. Nämä viimeksimainitut aihealueet ovat varmasti sellaisia joihin palaan myöhemmin. Kävijämäärät näissä postauksissa olivat huikeat.
Viime vuonna aktivoiduin bloggamaan myös ruokajuttuja. Näiden muutaman postauksen vastaanotto oli niin huikea, että pakko tätä on jatkaa. Anopin vaaleat piparit olivat ehdoton ykkönen. Terveysintoilijan porkkanakakku tuli ihan kannoilla ja Herkullinen vanilja-kookos tuorepuuro kolkutteli ihan samoissa lukemissa edellisten kanssa. Mitään gourmeeruokien bloggaria minusta ei tule mutta tykkään leipoa ja tehdä jotain terveyshifistelyjuttuja.

Blogiani jo pidempään lukeneet tietävät, että tykkään tehdä erilaisia listoja ja rakastan yli kaiken haasteita. Viime vuoden kymmenen luetuimman postauksen mahtui yksi näistä ns. listapostauksista. 10 – pientä asiaa, jotka tekevät älyttömän onnelliseksi -postaus oli myös omia suosikkejani. Kevät/kesäkaudelta ei mahtunut kuin kaksi postausta listalle mutta onneksi saatiin edes yksi kesäkuva tähän postaukseen. 

Asupostauksia vähensin todella radikaalisti. Näillä linjoilla tulen jatkamaan jatkossa, koska minimoin vaatekaappiani. Haluan myös satsata laatuun ja ajattomuuteen hankinnoissani. Syksyn suosituin asupostaus oli Positiivinen neuleyllätys ruokakaupasta. Nämä Lidlin kasmirneuleet olivat paljon esillä täällä blogeissa, joten hankin myös omani. Neule on ollut nimensä mukaisesti laadultaan positiivinen yllätys.
Syksyn ykkösneule ja otsikko hukassa – postauksen aurinkoiset kuvat ovat ihana muisto meidän syksyn Rooman matkalta. 

Toinen keväältä suosittujen mukaan mahtunut postaus oli Sormuksen kunnostus, puhdistus ja rodinointi.  Tämä toivepostaus mieheni töistä oli kauan odotettu ja toivottavasti meillä löytyisi lisää aikaa tehdä näitä. Tiedän monen lukijan olevan kiinnostunut näkemään kultasepän upeita asiakastöitä ja niiden työvaiheita.

Tässä olivat viime vuoden suosituimmat. Blogivuosi oli minulle kaksijakoinen. Kevään ja kesän painiskelin motivaation kanssa, mikä näkyi ihan selvästi lukijatilastoissa. Syksyllä löysin punaisen lankan bloggaamiseen ja se näkyi kirjoittamisen ilona sekä lukijamäärien kasvuna. Toivottavasti tämä heijastui myös sinulle ihana lukijani. 


Lämmin kiitos ihanat lukijat ja yhteistyökumppanit viime vuodesta. Tervetuloa vuosi 2017 ja uudet seikkailut!-tuulanneli

6 Comments

 1. Johanna
  Kirjoittaja
  2.1.2017 / 20:05

  Blogiasi on ilo lukea, super laadukkaita kuvia ja mielenkiintoisesti kirjoitettuja postauksia, tykkään! Hyvää Uutta vuotta! ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.1.2017 / 16:21

   Kiitos Johanna kauniista sanoistasi 🙂

   Kiva, että olet viihtynyt blogini parissa ja toivottavasti meillä on paljon yhteisiä hetkiä edessä!

   Suloista Uutta Vuotta sinulle myös!

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  2.1.2017 / 20:57

  Sinulla on niin mukava blogi, että mielellään täällä aina tovin viipyy <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.1.2017 / 16:22

   Kiitos Outi 🙂

   Toivottavasti matkamme jatkuu vielä pitkään!

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  3.1.2017 / 11:19

  Ihana Tuulanneli ja ihana blogi 🙂 Mukava piipahtaa ja lukea mitä sinulle kuuluu ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.1.2017 / 16:23

   Kiitos Marjo 🙂

   Yritän itsekin nyt aktivoitua tämän kommentoimisen kanssa 🙂

   Kivaa viikonjakoa sinulle!


Looking for Something?