Etusivu » zao – essence of nature

zao – essence of nature

// postaus on toteutettu yhdessä Zao- maahantuojan kanssa //

Instaseuraajani ovatkin jo tutustuneet uusimpaan kosmetiikkarakkauteeni. Törmäsin ihan vahingossa tähän mielenkiintoiseen Zao – värikosmetiikkasarjaan I love me – messuilla. Sarja on ammattilaisten käyttöön suunniteltu mutta nyt myös yksityisten kuluttajien saatavilla. Kiinnostuin sarjasta, koska tämän tuotesarjan sisältämät aineosat ovat 100% luonnon alkuperää. Kosmetiikkasarja on saanut Ecocert ja Cruelty free sertifioinnit. Sarjan tuotteet on pakattu kivoihin ekologisiin bambupakkauksiin, jotka ovat myös kierrätettäviä täyttöpakkauksia.

Tämä innovatiivinen tuotesarja sisältää todella tarkasti valittuja aineosia kuten esimerkiksi bambuvarsijauhetta ja piioksidia, jotka parantavat ihon kimmoisuutta. Luonnollisena säilöntäaineena tuotteissa on antibakteetinen ja anseptinen mikronisoitu hopea. Zao – sarjaa kuuluu yli 100 tuotetta ja minulla on ollut nyt testissä luomivärit ja rajauskynä eli ne meikkituotteet, jotka ovat aiheuttaneet minulle eniten ongelmia viime vuosina. 
Nyt kuukauden testailun jälkeen olen tyyyväinen tuotteisiin. Luomiväreissä on paljon väripigmenttejä ja niiden käyttökestävyys on hyvä. Eye Shadow on myös talkiton luomiväri, jossa on raaka-aineena riisijauhetta. Tuotesarjalla on myös kätevät vähän isommat meikkirasiat, joihon voit customoida omat suosikkisi esimerkiksi luomiväreistä ja peiteväristä. Upeaa, että markkinoille alkaa ilmestyä enemmän näitä kosmetiikkasarjoja, joille ekologisuus, eettisyys ja luonnollisuus ovat kantavia yritysarvoja. Iso peukku tälle asialle!Mitä mietteitä sinulle herättää Zao – kosmetiikkatuotteet, kiinnostuitko ja mitä mieltä olet bamburasioista? Lisäinfoa tuotteista löydät täältä kauneudella .fi.


                          -tuulanneli

4 Comments

 1. maiju
  Kirjoittaja
  5.11.2015 / 19:28

  Näissä on kyllä niin upeat nämä ekologiset rasiat. Hyviä tuotteita.

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  5.11.2015 / 20:20

  Rakastuin noihin rasioihin ja meikeistä olen kuullut pelkkää hyvää.

 3. Belladonna
  Kirjoittaja
  5.11.2015 / 20:58

  Kiinnostuin! Niin itse tuotteet kuin bamburasiatkin kuulostavat hyviltä.

 4. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  6.11.2015 / 06:35

  Upea sarja ja nuo rasiat. Lisäksi, että sopi sulle niin hyvin on mahtavaa! <3 Iloa viikonloppuun <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?