Etusivu » Vuoden 2019 suosituimmat postaukset

Vuoden 2019 suosituimmat postaukset

Heippa kaikille! Vuodenvaihteessa on kiva tehdä näitä vuosikoosteita kuluneelta vuodelta. Samalla tarjoutuu mahdollisuus tutkia mistä on tykätty ja mitkä aiheet ovat herättäneet kiinnostusta. Suosituimpien postauksien listalla ei ollut tällä kertaa superylläreitä. Tässä tarinoita tarinoiden takaa! Klikkaamalla otsikkoa pääset halutessa lukemaan postauksen. 

Mitä veriarvot kertovat terveydestäsi

Vuoden suosituin postaus oli pienoinen yllätys. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat kiinnostavat. Samalla nämä aiheet herättävä voimakkaita mielipiteitä puolesta ja vastaan. Tämä oli minulle ensimmäinen postaus, jonka kommentoinnin jouduin sulkemaan. Itse sain hyödyllistä tietoa omasta terveydentilastani ja se oli mielestäni se tärkein pointti! 

Pienissä häissä tyylikkäästi

Voi hitsi, olen niin onnellinen, että tämä postaus on näiden suosituimpien joukossa. Olen aina täpinöissä uuden näytöspostauksen äärellä. Samalla pääsen jakamaan asuinspiraatiota lukijoilleni. Näytökset ovat haastavia kuvata ja lopputuloksen näet vasta siinä vaiheessa, kun kuvat on ladattu koneelle. Pieniä perhosia on aina vatsassa katsoessani valokuvia läpi. Viime vuonna meni yhdet näytöskuvat täysin metsään, joten loppusaldo on vuoden osalta kohtuullinen.

Asuvinkkejä työ- ja juhlapukeutumiseen

Olen pikkasen suhtautunut epäilevästi näihin postaustilastoihin, koska usein kärkisijoilla ovat vuoden alun julkaisut. Alkuvuoden jutut saavat usein paljon klikkauksia vuoden aikana, jos ne on hyvin seo-optimoitu. Tämä postaus on julkaistu vasta joulukuun alussa mutta se on suosio on ollut huikea tähän mennessä. Todella kiva nähdä mitä klikkaukset ovat muutaman kuukauden päästä. 

Syksyn tyylihaaste – mistä tykkään ja mistä en

”Vaatteet ovat minun aatteet”. Tämän vuoden aikana on vahvistunut se, mikä on vahvuuteni. Tyylistä ja vaatteista on vaan niin helppo kirjoittaa. Yhdessä vaiheessa olin vähentämässä näitä asupostauksia mutta eihän seepra pääse raidoistaan. 

Epäsuositut mielipiteeni

Tätä postausta pähkäilin ja mietin kauan, että osallistunko haasteeseen. Aihe oli alkuvuodesta todella suosittu ja useampi bloggari tarttui aiheeseen. Pitkän harkinnan tein kuitenkin postauksen ja sitten heti samantien kaduin, että olin kirjoittanut  koko postauksen. Luonteeni ei ole kitenkaan antanut periksi poistaa postausta vaikka mieli teki. Negatiivisten asioiden käsittely ei vaan ole minulle niin tyypillistä.

Viisi viikon varrelta – mummina on superkiva olla

Meidän perheen viime vuoden huippujuttu ei ole varmaan jäänyt kenellekään epäselväksi. Tähän ei tarvitse enempää kommentoida!

marimekko – vahva luonnostaan

Marimekolla on varmasti oma paikkansa meidän suomalaisten sydämissä. Itse olen jälleen löytänyt Marimekon monen vuoden jälkeen. Tämä keväällä tehty postaus teemalla vahva luonnostaan oli myös oma suosikkini. Kevään vahvojen naisten mainosteema oli onnistunut ja kuvasti Marimekon sisintä hyvin. Marimekon historiaa nivoutuu lukuisia vahvoja naisia.

Mitä jos mikään ei estäisi sinua?

Tämä oli aiheena todella kiva. Mielikuvitus sai lentää asioissa, mitä sinä tekisit, jos mikään ei estäisi sinua. Nämä positiiviset aihealueet ovat sitä minun ominta aluetta. Näitä kirjoitettaessa tulee itsellekin hyvä mieli ja hymy nousee huulille. Tässä alkuvuoden postauksessa ovat kuvat syksyn 2018 reissulta. Listan seuraavan postauksen kuvat ovat tämän syksyn matkalta.

Viikon lomakuulumiset

Vuosien saatossa olen huomannut, että lomapostaukset keräväät klikkauksia kiitettävästi. Matkapostauksia on kiva kirjoitella paikan päältä. Tänä vuonna meillä oli jälleen superhauska ja rento loma meille uusilla hoodeilla. Tällä kertaa golf oli mukana myös pitkästä aikaa!

Ketogeeninen ruokavalio ja pudotetut kilot

Tämän vuoden isoin muutos elämässäni oli ruokavalioremontti. Toukokuussa tein radikaalin muutoksen ja lähdin mukaan ketovalmennukseen. Olin kärsinyt koko kevään väsymyksistä ja jotain oli tehtävä! Ketogeenisen ruokavalion myötä sain energisyyden takaisin ja samalla karistin 12 kiloa pois. 

Tässä minun vuoden suosituimmat postaukset. Lista oli minulle itselleni aika mielenkiintoinen. Ruokapostaukset loistavat poissaolollaan ja samoin kosmetiikka. Olen tietoisesti vähentänyt kosmetiikkaa pois blogistani keskittyen minulle vahvoihin aihealueisiin. Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan! Kiitos sinulle ihana lukijani, että olet matkannut kanssani. Olette kaikki tärkeitä, ilman teitä ei tätä blogia olisi olemassa?

Mistä aihealueista sinä haluaisit lukea blogissani? Sana on vapaa kommenttikentässä!

 -tuulanneli

8 Comments

 1. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  4.1.2020 / 06:30

  Sulla on tosi monipuolisia artikkeleja ja niitä on kiva lukea 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.1.2020 / 17:11

   Kaunis kiitos Diina-Maria :)¨

   monipuolisuus on aina ollut vahvuuteni!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  4.1.2020 / 09:34

  Näissä olikin paljon itselleni tuttuja postauksia 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.1.2020 / 17:13

   Kiva kun löysit tuttuja postauksia 🙂

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  4.1.2020 / 15:40

  Negatiivisiakin asioita on hyvä käsitellä. Mukavaa vuotta 2020 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.1.2020 / 17:15

   Olet niin oikeassa Melissa 🙂 Negatiivisuus ei vain ole minulle tyypillistä!

 4. Minna M
  Kirjoittaja
  5.1.2020 / 06:19

  Useampi tuttu postaus löytyi näiden suosituimpien joukosta. Minua ei juurikaan kiinnosta kosmetikkapostaukset, jos ne ovat vain tuote-esittelyjä. Asupostauksia taas tykkään katsoa ja lukea. Erilaiset haasteet ovat myös mielenkiintoista luettavaa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.1.2020 / 17:36

   Kiitos Minna 🙂

   Olen todellakin jättänyt kosmetiikkaesittelyt pois koska ne menevät usein vain tuote-esittelyksi. Asupostauksia on kiva tehdä 🙂


Looking for Something?