Etusivu » vintageneule ja kesäsuunnitelmia

vintageneule ja kesäsuunnitelmia

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! Kyllä meitä hellitään ihan uskomattomalla lämmöllä juuri nyt. Olin eilen perinteisessä sunnuntaipäivän juhannuskisassa. Huh, huh mikä päivä oli, kun vietettiin kuusi tuntia paahtavassa auringossa. Meillä oli pelimuotona aikaavievä pariscramble, jossa saattaa vierähtää aikaa todellakin useampi tunti. Illalla menin aikaisin nukkumaan sen verran nukahtanut olin paahtavasta päivästä. 
Tämä Massimo Dutin neule on jostain syystä hautautunut vaatekaapin syövereihin. Olen hankkinut neuleen jo vuosia sitten lomareissun yhteydessä. Ihastuin aikoinaan neuleen kauniiseen beigen sävyyn ja hapsuihin. Tästä en ole onneksi leikannut niitä hapsuja pois, mitä tein aikoinaan sille ihanalle Malene Birgerin juhlapaidalle. 

Neuleen neulos on ryhdikäs ja sen alle ei tarvitse laittaa mitää alustoppia. Samoin neuleen olkalinja laskeutuu kauniisti peittäen paljaat olkapäät. Tänä päivänä en enää tykkää hihattomista paidoista tai neuleista. Neule istuu parhaiten näin leveälahkeisten valkoisten farkkujen kanssa. Valkoisen kanssa kaikki vaaleat neuleet näyttävät kauniilta.
Tein viime vuonna ensimmäisen kerran oman kesän bucket-listan, josta osa toteutui ja osa ei. Katsotaan mitä tänä kesänä on mielen päällä;
golf – olen nyt jo kesäkuun aikana tuplannut viime vuoden kierrosmäärän. Olen löytänyt jälleen rakkaan harrastuksen ja murun kanssa olemme etsineet palloja niin metsästä kuin viheriöilta.

hyötyliikunta – yritän lisätä hyötyliikuntaa arjessa ja kulkea edes työmatkat pyörällä. Tässä on paljon parannettavaa juuri nyt. Autolla on vaan niin helppo lähteä aamulla töihin.

ruokavalio – heinäkuussa aion ottaa pienen kuurin ketoilun parissa. Viimeisten kuukausien kiire on tehnyt pieniä tepposia ja olen lipsunut ruokavaliossani höttöhiilarien puolelle. Nyt on oikea ottaa pieni tiukkakuuri. Heinäkuu on tänä vuonna töiden osalta rennompi ja työarki rullaa (toivottavasti) kesätyötekijöiden kanssa normaalisti.

olla armollinen itselle – Aion laiskotella, jos olen sillä päällä. Vapaapäivinä aion majoittua terassin lepolasseille ja vaikka kuunnella muutaman äänikirjan. Heinäkuussa on aika antaan aikaa omalle hyvinvoinnille.

*kesäretki saaristoon – olemme asuneet nyt melkein viisitoista vuotta saariston äärellä. Teimme toukokuussa jo retken Svedjehamniin mutta voisimme lähteä vielä uudelleen retkelle samoille seuduille. Merenkurkun saaristo on niin ainutlaatuisen kaunis.

*pieni blogiloma – nyt hiljennän tahtiani blogin kanssa tulevien kuukausien aikana. Haluan antaa aikaa yhdessäololle, golfille ja omalle hyvinvoinnille. Talven pimeinä iltoina on sitten taas kiva kirjoitella tiivimpään tahtiin. 

Eiköhän tässä ollut ihan tarpeeksi. Meidän kesä on loppujen lopuksi niin lyhyt, ettei sitä kannata aikatauluttaa kokonaan. Usein me syyllistytään siihen, että me ladataan suuria odotuksia ja suunnitelmia kesään varten. Nyt poikkeusolojen jälkeen kaikki pienet asiat tuntuvat luksukselta. Itse en kaipaa kesällä ulkomaille. Tänä syksynä emme luultavasti lähde marraskuussa aurinkoon, joten nyt pitää keskittyä tähän meidän upeaan suveen ja kerätä aurinkoenergiaa varastoon.

Miltä sinun kesäsi näyttää, oletko jo tehnyt suunnitelmia?

-tuulanneli

4 Comments

 1. Minna M
  Kirjoittaja
  23.6.2020 / 18:09

  Tuo hapsuneule on ihana! Sopii hyvin valkoisten housujen kanssa. Kesälistasi kuulostaa hyvältä ja toteuttamiskelpoiselta. Aurinkoista ja rentoa kesää!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  24.6.2020 / 08:55

  Tuo itselleen armollisuus olisi niin tärkeätä muistaa 🙂

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  24.6.2020 / 20:34

  Aivan ihana hapsuneule. Ihan mun tyylinenkin 🙂

 4. Riitta reissaa
  Kirjoittaja
  24.6.2020 / 21:17

  Kiva Duttin neule! Tosi toimiva kesävaate. Kesäsi kuulostaa juuri sellaiselta, jostta saa ammennettua energiaa talveksi. Hyvää kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?