Etusivu » Viisi viikon varrelta puhelimen kautta

Viisi viikon varrelta puhelimen kautta

Lauantaina tutustuin aivan ihastuttavaan pop-up myymälään meidän uudistetussa Espen kauppakeskuksessa. Tittimadii oli pullollaan kaikkea kivaa pikku sälää niin jouluun kuin ympärivuotiseen sisustukseen. En ole pitkään aikaan innostunut mistään sisustamiseen liittyvästä mutta tässä putiikissa hypistelin tavaroita into piukassa.

Liikkeen takaa löytyy Lena, joka kutsui itseään pienenä tyttönä Tittimadiksi. Kesäisin hän pyörittää meille vaasalaisille tuttua Kukkatoria. Nyt hän on avannut joulun ajaksi pop-up putiikin Kauppakeskus Espeniin. Liikkeestä huokuu Lenan rakkaus viherkasveihin, sisustamiseen ja käsitöihin. Samoin liikkeen yksilöllisyydessä näkyy Norjassa vietetyt vuodet. Luonto huokuu myymälässä.

Aivan ihastuttava yksityiskohta Tittimadiin liikkeessä. 

Kotikaupunkini uusimman kauppakeskuksen tyylikkyyttä. Näitä tämän joulun suosikkipalloja oli useampia mutta tähän kuvaan halusin vain tämän yhden kokonaisuuden. Espen Shopping on todella kiva piristysruiske meidän kaupungin keskustalle. 

Viime päivinä on paljon keskusteltu kauppakeskuksien määrästä ja niiden kannattavuudesta. Vaasan ongelmana on ollut viime vuosien aikana vahvistuva kauppakeskittymä kaupungin ulkopuolella. Espen on onnistunut kaupallinen kokonaisuus, jossa on kiva asioida. 
Joulun ensimmäiset kukat ovat tässä. Tittimadiista löysin lauantaina aivan ihastuttavan valkoisen joulukaktuksen. Olen jo useana jouluna ihaillut kaktusta. Nyt onnistuin löytämään kauniin yksilön ilahduttamaan joulunodotusta. 

Siitä en mene takuuseen, kuinka kauan meidän yhteiselo jatkuu. Olen vähän huono kukkien kasvattaja. Tittimadin Lenaa lainatakseni; ”Viherkasvit tekevät meidät onnelliseksi” , siksi uudet kasvit ovat aina päivän piristys!

Viikon luontokuva on kaunis aamun sarastus matkalla töihin. Olen loman jälkeen kävellyt raippaasti melkein joka päivä töihin. Nyt on ollut viikon verran todella upeat ulkoilusäät aamuisin ja iltapäivisin. Tästä on kiva jatkaa eteenpäin kevyesti jälleen kuntoilun ja hyötyliikunnan merkeissä.  Tästä ansaitsen itselleni papukaijamerkin.Kivaa viikonjatkoa sinulle ihana lukijani!

-tuulanneli


// kuvat on otettu testiin saadulla Huawei Pro20 -luurilla //

12 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  27.11.2018 / 08:16

  Mä olen myös ihan onneton kasvien kanssa, mutta aina välillä pitää testata 😀 Hyasintti pitää ehdottomasti joulukukaksi hankkia <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2018 / 19:36

   Kukat ovat niin kauniita ja tekevät onnelliseksi 🙂 mutta kun vain saisi ne elämään jotenkin pitempään!

 2. Riikka M
  Kirjoittaja
  27.11.2018 / 08:38

  Oi että! Pienet sisustusliikket ovat ihan mahtavia 🙂 Usein niistä löytyy kaikkea pientä kivaa, jota ketjuista ei löydä. "Viherkasvit tekevät meidät onnelliseksi" taidan itsekin uskoa tuohon.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2018 / 20:14

   En ole pitkään aikaa innostunut sisustusliikkeistä! Tittimadii on raikas tuulahdus ja insprioivan ainutlaatuinen. Liike puhutteli minua todella!

 3. Kaisa
  Kirjoittaja
  27.11.2018 / 10:13

  Oi, miten ihastuttava putiikki!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2018 / 20:15

   Eikö olekin aivan ihana 🙂

 4. Jasu
  Kirjoittaja
  27.11.2018 / 13:16

  Puhelimen kautta -postaukset on mun mielestä tosi kivoja 🙂 Kivalta näyttää!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2018 / 20:15

   Kiitos, näihin postauksiin on kiva kerätä erilaisia tapahtumia viikon varrelta 🙂

 5. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  27.11.2018 / 20:04

  Ihania kuvia ja aivan ihana sisustusliike <3 Minä ajattelin tänä vuonna ostaa joulukukaksi amarylliksen.
  Kivaa iltaa sinulle Tuula <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2018 / 20:17

   Kiitos Outi 🙂 Minäkin ostan Amaryllikset lähempänä joulua! Joulun kaunein kukka!

 6. Melissa
  Kirjoittaja
  28.11.2018 / 16:19

  Suloinen kauppa 🙂 Itse tulee käytyä todella vähän missään sisustusliikkeessä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.12.2018 / 20:18

   Tässä kaupassa viihtyy kyllä pitempään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?