Etusivu » viisi viikon parasta asiaa!

viisi viikon parasta asiaa!

Heippa kaikki te ihanat lukijat! Ihan huomaamatta tuli parin päivän radiohiljaisuus täällä blogissa. Näin kesän kynnyksellä postaustahdin harveneminen on ihan normaalia. Kesäisin olen pitänyt jopa pientä blogilomaa jossain vaiheessa. Katsotaan mitä tämä kesä tuo tullessaan. Nyt ainakin kuluneet viikot ovat olleet yhtä haipakkaa. Toivottavasti jostain löytyy aikaa edes pikkasen tälle rakkaalle harrastukselle.Viikon rakkautta ensi silmäyksellä By Malene Birgerin collariin. Tämä oversize collari on todella kiva ja rento työvaate. Edessä oleva teksti antaa sopivasti asennetta lookiin ja tekee collarista mielenkiintoisen. Googlain tuota Wanderlust sanaa ja englanninkielessä siihen liittyy kuvailu voimakkaasta halusta matkustamiseen. Ystävänkirjani salainen haaveeni olikin lähteä reppumatkalle ilman mitään tarkkaa suunnitelmaa. Olisiko tämä jokin enne jostain ihan uudesta elämänvaiheesta?
Viikon huippuhetki oli, kun tajusin voittaneeni oman sarjani golfkilpailussa. Siinä kohtaan sydän taisi heittää pari volttia. Sanotaan näin, että ei se voitto ole aina se tärkein juttu kilpailussa mutta se tunne, kun tajuat olevasi ykkönen kaikkien sähläämisten jälkeen. Minulla oli mielettömän upea kilpapäivä yhdessä mukavien pelikaverien kanssa ja kaiken kruunasi voitto. Pelikausi ei ole edes starttanut kunnolla käyntiin ja minulla on jo yksi finaalipaikka plakkarissa. 
Viikon kivoimmat hetket liittyvät tähän kuvaan. Viime lauantaina vietimme aivan ihastuttavan illan Raippaluodossa Marjon mökillä ja teimme #stylebykarisma -kuvaukset Karisman blogiin. Marjo ja Carola olivat suunnitelleet etukäteen aivan loistavan ”käsikirjoituksen” postaukselle ja asukokonaisuudet oli mietitty tarkasti. Meillä oli ihan super huippuilta. Postauksen löydät Karisma Vaasan blogista täältä (klik).
Viikon seesteisin hetki. Voi hitsi, kun meri voikin olla rauhallinen ja kaunis kesäillalla. Toukokuu on ollut ilmojen suhteen ihan uskomaton. Meillä on varsinainen kesä vasta edessä ja jopa kolme kuukautta aikaa pelata golfia hyvissä olosuhteissa.

Viikon hauskin hetki liittyy aamupalaan. Tänä aamuna tapahtui jotain ihan uskomatonta puuroa keittäessä. Pudotin kännykkäni puuroon! Tehokkaana aamuihmisenä selasin instagramia samalla, kun sekoitin puuroa ja sitten puhelin lipesi käsistä. Onneksi ei käynyt kuinkaan ja puhelin toimii normaalista. Vähän aikaan naureskelin itselleni ja omalle someriippuvuudelleni. Täytyyhän sitä heti aamusta mitä yöllä on instassa tapahtunut!


Näiden kuvahetkien myötä aurinkoa päivääsi!

-tuulanneli


20 Comments

 1. Melissa
  Kirjoittaja
  29.5.2018 / 15:58

  Ihanat viikon parhaat <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2018 / 17:46

   Kiitos Melissa 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2018 / 17:47

   Ihastuin itsekin tuohon collariin heti 🙂 viikkoon kuului paljon kivoja juttuja ja näin viikkokoosteeseen on mukava koota niitä.

 2. Nina / Merikapteenin vaimo
  Kirjoittaja
  29.5.2018 / 17:43

  Ihania hetkiä <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2018 / 17:48

   Kiitos Nina 🙂

 3. Karoliina
  Kirjoittaja
  29.5.2018 / 19:24

  Onneksi olkoon sarjavoitosta golfkilpailussa! Onneksi puhelimelle ei käynyt kuinkaan – voisin kuvitella samanlaista tilannetta omaan aamuun 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2018 / 17:53

   Kiitos Karoliina 🙂

   Se hetki, kun puhelin putosi sinne puuroon oli kyllä jotenkin uskomaton! en tiedä mitä tapahtui! Onneksi reaktiot pelasi ja nostin puhelimen nopeasti pois sieltä!

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  29.5.2018 / 19:29

  Ihana collari sinulle ja just hyvän pirteät värit.
  Miten ihmeessä kännykkä voi pudota puuroon….nauroin ihan vedet silmissä 😀
  Olet NIIN somekouussa 😉 pakko myöntää, että täälläkin päässä kännykkä välillä mukana mitä ihmeellisemmissä paikoissa. Ja parempi puurossa kun vaikka lavuaarissa.
  Kauniita kuvia olet ottanut.
  Hyvää viikon jatkoa ja Hansille rapsuja <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2018 / 17:58

   Kiitos Marjo 🙂

   No se puhelin voi todellakin pudota sinne puuroon, kun sinä sähellät sen kanssa! Jotenkin se vain lipesi käsistä ja puhelin taisi olla vielä oikeassa kädessä (olen vasenkätinen). sydän siinä vähän hypahti mutta nopaesti otin puhelimen pois. Nauroin koko päivän tapahtumalle myös itsekin!

   Aurinkoista viikkoa sinulle 🙂

 5. SusanCaritaStyle
  Kirjoittaja
  29.5.2018 / 19:48

  Kuulostaa ihan huippu kivalta viikolta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2018 / 17:59

   Kiitos SusanCarita 🙂

   viikkoon mahtui kivoja juttuja!

 6. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  29.5.2018 / 20:32

  Huh mikä puuro-/kännykkäepisodi heti aamusta. Onnea golf voitosta.
  Ihanaa viikkoa sinulle Tuula <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   30.5.2018 / 18:04

   Joo pikkasen siinä säikähti sen puuron ja puhelimen kanssa. Tänä aamuna olin varovaisempi 😉

   Kiitos Outi kannustuksesta ja aurinkoista viikkoa myös sinulle!

 7. Tuuli x Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  29.5.2018 / 21:08

  Onneksi puuro ei pilannut puhelinta!

  Olen täälläkin aamuin illoin ihaillut tyyntä merta ja reititkin kulkenut niin, että näen mahdollisimman paljon paljon merta.

  Kesällä kuvaan enemmän kuin talvella kun kaikki on niin kaunista, toisaalta en paljoa jaksaisi kirjoittaa tai editoida kuvia. Blogitaukoa pidän ainakin kesäreissun ajan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 14:05

   Selvisin ihan säikähdyksellä puhelimen suhteen, olisi voinut käydä todella huonosti.

   Minulla on ollut nyt sellainen vaihe, etten ole ehtinyt edes kuvailemaan ja se vähän harmittaa. Toivottavasti ensi kuussa helpottaisi vähän näiden kiireidne kanssa.

 8. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  30.5.2018 / 07:21

  Kävin heti kurkkaamassa Karismalle ottamasi kuvasi. Ihan huippukivoja kuvia, upeita malleja ja rentoja kauniita vaatteita. Hienoja olivat! Varmasti mielenkiintoinen projekti.
  Mua vähän ärsyttää, kun tulee myös kurkittua tuota puhelinta vähän liian ahkeraan ja olenkin nyt tietoisesti pitänyt taukoja.
  Otan yhteyttä sitten, kun olemme taas mökillä <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 14:09

   Kiitos Maarit, meillä oli todella hauskaa kuvaussessio tyttöjen kanssa. Naurettiin ja pidettiin hauskaa ja minä kuvasin.

   Olen joskus todella someriippuvainen ja nyt vielä työssänikin huolehdin yrityksen viestinnästä mukaan lukien somen niin tuntuu, että puhelin koko ajan käytössä.

   Ollaan yhteydessä meidän kesätreffeistä 🙂

 9. La La Lilja
  Kirjoittaja
  30.5.2018 / 08:03

  Ihania kuvia ja ilonhetkiä! Meren äärellä sielu kyllä lepää. Onnittelut golf-voitosta 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2018 / 14:09

   Kiitos Piia, meri on aivan mieletön näin kesällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?