Etusivu » viisi poimintaa brunssinäytöksestä

viisi poimintaa brunssinäytöksestä

Moikka kaikille! Tänään terkut Muotia ja Brunssia tapahtumasta. Pääsimme järjestämään syksyn toisen tapahtuman viikko sitten. Kiitos tästä alueemme rauhoittuneelle koronatilanteelle. Tottakai olemme varpaillaan tilanteen suhteen. Itse olen nyt käyttänyt jo kaksi kuukautta maskia töissä ja julkisilla paikoilla. Yllättävästi sitä vain tottuu uusiin asioihin. En voisi kuvitella meneväni kauppaan ilman maskia. 

Valitsin viisi ajankohtaista tyyliä näytöksestä. Nämä ihastuttavat asukokonaisuudet ovat Karisma Vaasan mallistoista.

//kimonojakku//

Tämä Malenen kimonojakku on yksi ehdottamasti yksi kauneimmista, mihin olen törmännyt. Asustamalla siihen saa aina uuden ilmeen. Tänään Carola oli stailannut kimonojakun pitkien saapikkaiden kanssa. Kimonojakku toimii myös nahkaleggareiden ja lenkkareiden kanssa. 

//hopea//

Vähän glitteriä meidän arkeen! Näitä asukuvia katsellessa mietin sitä, koska pääsemme taas vähän kilistelemään pikkujoulujen kunniaksi ystävien ja työkavereiden kanssa.  

//pyjamalook//

Tälle pyjamatyylille sanoin pari kuukautta sitten jyrkästi ”ei”. Olen vierastanut erilaisia kuosimiksauksia ja en ole kokenut niitä omakseni. Syksyn aikana Malene on saanut minut vähän lämpiämään tälle tyylille. Varsinkin ruskeassa vaihtoehdossa on jotain, mikä puhuttelee myös minua kuosikammoista. 

//pikku musta//

Kaunis yksinkertainen pikku musta toimii vuodesta toiseen. Malenen mekon glitterkuosi on hyvin ajaton. Tämän mekon voisin itsekin kotiuttaa itselleni. Yhdistettynä nahkatakin tai neuleen kanssa asukokonaisuus voisi toimia myös muulloinkin kuin juhlassa. Ainakin minä voisin käyttää mekkoa arkimenoissa. Materiaalien miksaamisella syntyy aina jännittäviä asukokonaisuuksia ja varsinkin mustan värimaailmassa ne toimivat tyylikkäästi.

//suklaakakku//

Postaus on kiva lopettaa tähän herkulliseen suklaakakkuun. Henkilökohtaisesti en ole näin makean suklaakakun ystävä mutta kyllä tämän kanssa vesi herahtaa kielelle. Onneksi herkuttelu ei ole rajoitettujen asioiden listalla meidän poikkeuksellisessa arjessa.
 

Rentoa viikonloppua ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli


Postauksen asutiedot ja loput kauniit asukokonaisuudet löydät 
Karisma Vaasan Journalista löydät täältä (klik)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?