Etusivu » viikon parhaat räpsyt

viikon parhaat räpsytViikon paras ostos – & Other Storiesin paitis hurmasi minut Hesan reissulla. Myymälästä oli kokoni loppu mutta onneksi nettikaupasta löytyi. Olen alkusyksyn etsinyt itselleni kuosipaitista huonolla menestyksellä. Olen kokeillut erilaisia kukkaversioita, ruutua ja raitaa mutta tämä pantterikuosin muunnelma oli ehdottamasti paras. Musta pohja on aina rauhallinen ja siihen vain yksi tehosteväri. Tässä combossa on tarpeeksi kuosia allekirjoittaneelle.

Tottakai kävin tsekkaamassa myös Lidlin Heidi Klum malliston pantterijutut. Ostin suurella innolla edullisen pantterikuosisen rusettipaitiksen. Kotona sovitellassani paitaa muistin, miksi pantteria ei löydy vaatekaapistani. Se ei vaan ole minun juttu, vaikka olisi kuinka edullinen. Kävin vasta illalla töiden jälkeen hypistelemässä näitä tuotteita ja yllättävän paljon niitä oli jäljellä ainakin täällä Vaasassa. Tällä kertaa ei tullut ostohysteriaa.Viikon paras drinkki parhaassa seurassa – Olimme yrittäjänaisten kanssa viettämässä ihanaa syyskuista iltaa Kalle´s Innissä. Tämä upea paikka sijaitsee Raippaluodossa. Söderudden on Suomen läntisin kolkka, jossa tämä suosittu yritysten koulutus- ja virkistystapahtumien viettopaikka sijaitsee. Minulle tämä oli ensimmäisen vierailu tänne, vaikka olen asunut jo parikymmentä vuotta Vaasan seudulla. Vierailu oli todella tyrnicoctailin arvoinen. 


Viikon herkullisimman aamupalan nautin Natcos Nordicin vieraana.


Viikon mielenkiintoisin tapahtuma oli innovatiivisen ihonhoitosarjan Esse Skincaren perustajan, etelä-afrikkalaisen Trevor Steyn luento ja hänen tapaaminen ihan livenä. Hän on yhtä karismaattinen kuin hänen kehittämänsä tuotesarja. Hän kertoi viimeisimmistä uutista probioottisessa ihonhoidossa. Palaan aiheeseen myöhemmin blogissa tarkemmin.

Viikon toinen mielenkiintoinen tapaaminen oli Stefan Richterin kanssa. Vaasan ravintomaailma uudistuu toden teolla tämän syksyn aikana. Piipahdin Restamaxin järjestämässä pressitapahtumassa kuulemassa heidän suunnitelmistaan kotikaupungissa ja Stefan valmisti meille tilaisuudessa pieniä herkkupaloja. Jippii mekin saamme kunnon pihviravintolan Vaasaan, kun Stefan´s Steakhouse rantautuu meille. Kaikkea kivaa on siis tulossa kaupunkiin!

Viikon luontokuva – Kaunis auringonlasku Söderuddenissa. Nämä suositut viikkokoosteet ovat jääneet viime viikkoina vähän paitsioon. Tässä sillisalaatissa oli mukana räpsyjä jopa parin viikon takaa mutta jatkossa yritän päästä normaaliin viikkorytmiin.


Kivaa viikonjatkoa kaikille ihanille lukijoilleni! 

-tuulanneli

2 Comments

 1. Marjo
  Kirjoittaja
  21.9.2017 / 06:13

  Tuo sinun paitis näytti luonnossa vielä paremmalta kuin kuvassa! Upeasti sopi sinulle 🙂
  Oli kiva nähdä kaffella ja höpötellä. Ensi kerralla sitten vähän pidemmällä kaavalla.
  Rapsuja Hansille <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2017 / 11:36

   Kiitoa Marjo 🙂

   toivottavasti ehtisin viikonlopulla ottamaan asukuvia, jolloin tuo paitis tulisi oikeuksiinsa. Tuon paitiksen jälkeen Lidlin pantteri ei todellakaan istunut päälle.

   Seuravaalla kerralla sitten pidemmän kaavan mukaan!

   Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?