Etusivu » viikonloppukuulumiset – ja mitä sinulle kuuluu?

viikonloppukuulumiset – ja mitä sinulle kuuluu?

Mikä oli viikon paras juttu? – Ystävänpäivä ? Olen pikku hiljaa lämmennyt tälle ystävänpäivän hypelle (siis ihan pikkasen). Toisaalta olen sitä mieltä on jokainen päivä pitäisi olla ystävänpäivä. Tässä meidän kiireisessä elämänrytmissä unohdamme usein ne face to face -kohtaamiset. Toisaalta parjattu some tarjoaa meille hyvän ja nopean kommunikointikavanavan pitää yhteyttä. Itse olen löytänyt monta ystävää takaisin elämään somen avulla.

Arvosana kuluneelle viikolle? – tällä kertaa se on 9+. Viikko on sujunut nappiin ja ehkäpä tuo ystävänpäivä toi extra-positiivisuutta viikolle. Kyllä vuodessa yksi vaaleanpunainen päivä pitää olla.
Mikä yllätti kuluneella viikolla? – Ehkäpä se suuri yllätys liittyy siihen, että talvi ei taidakaan tulla tänä vuonna. Jossain mielensopukoissa sitä vielä odottaa takatalvea. Meteorologit ovat esittäneet hyvin päteviä syitä siihen miksei se talvi tule ja kyllä perustelut tuntuvat ihan järkeviltä. Meri on meillä pääosin sula, joten se kyllä nopeuttaa kevään tuloa.

Miten olet voinut? – Kiitos todella hyvin. Olen ollut nyt lomalla pari viikkoa. Olen ottanut ihan rennosti ja nauttinut helmikuun päivistä. Helmikuulla on minulle aina erityinen merkitys. Meidän perheen esikoinen on syntynyt helmikuussa ja olemme murun kanssa tavanneet myös helmikuussa yli kolmekymmentäviisi vuotta sitten.

Mitä olet tehnyt viikonlopulla – Perjantain kävimme murun kanssa vähän juhlistamassa ystävänpäivää. Lauantaina sain houkuteltua murun mukaan teatteriin. Kävimme ensi-illassa katsomassa hersyävän polittiisen komedian pohjalaisittain. Kekkosen tytär -näytelmä oli täynnä satiiria, yllätyksiä ja pureutumista ajankohtaisiin aiheisiin. 
Mitä on ”to do” -listalla? – Sunnuntaina jatkan kaappien siivousta. Minulla on kirppispöytä vuokrattuna ja nyt lähtee taas tavaraa kiertoon. Järjestyksessä olevat kaapit ovat ilo silmälle ja kiertoon laitetut turhat tavarat tuovat mielenrauhan. Se on harmi, että sitä tavaraa on kertynyt vuosien aikana niin paljon ja osa on vaan laitettava suoraan roskiin. Onneksi se tavaran kertyminen on vähentynyt huomattavasti viimeisten vuosien aikana. Jotain olen oppinut tässä matkan varrella.  

Millä fiiliksellä seuraavaan viikkoon? – ihan positiivisella mielellä. Tiedossa ihan kotihommia, blogin kirjoittamista, valokuvaamista ja päikkäreitä. Ensi viikko on viimeinen lomaviikko kotona, koska seuraavan viikon reissaan Tampere-Helsinki akselilla. Silloin on tiedossa pari päivää mummin prinsessan kanssa. Aivan huippua viettää rauhassa muutama päivä meidän touhukkaan tytön kanssa. Elli nousi pari päivää sitten itse omin avuin pystyyn ja nyt kurotellaan kaikkea mitä ylempänä löytyy. Niin se aika vaan kuluu nopeasti. Sehän oli vasta eilen, kun Elli oli pieni käärö ?


Kuinka sinun viikonloppu on sujunut?
-tuulanneli

12 Comments

 1. Sari Riekkola
  Kirjoittaja
  16.2.2020 / 13:08

  Kivalta kuulostavat viikkosi, ihanaa olla rauhassa, ilman velvotteita!
  Lapsenlapsi kasvaa täälläkin kovaa vauhtia, eilen vietiin tyttären kanssa hänen pieneksi menneitä vaatteita kirpparille.

  Mukavaa lomaa sulle Tuula ♥

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.2.2020 / 19:03

   Kiitos paljon Sari, olen yrittänyt pitää lomani todella rentona, koska kohta taas mennään työn kanssa sata lasissa!

   Lapsenlapset ovat vaan niin ihania! Odotan innolla lomaani Ellin kanssa!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  16.2.2020 / 16:02

  Viikonloppu on hurahtanut jälleen kerran ihan hirmuista vauhtia vaikkei olevinaan mitään niin ihmeellistä olekaan ollut 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.2.2020 / 19:10

   Niin nämä viikonlput hurahtavat aina nopeasti ohi! Voisipa joskus pysäyttää kellon hetkeksi juuri viiknlopulla!

 3. Annukka Vuorela | HappyAnnukka
  Kirjoittaja
  16.2.2020 / 17:11

  Tulin juuri viikonloppuna Lappiin töihin pariksi kuukaudeksi ja viikonloppu on mennyt uuteen työpaikkaan ja ympäristöön totutellessa. Ihanaa tulevaa viikkoa sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.2.2020 / 19:16

   Moikka Annukka 🙂

   Kuulostaa aivan huipulta! Sinulle todella mukavaa työrupeamaa Lapissa!

 4. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  16.2.2020 / 17:16

  Minustakin tuntuu, että juurihan sinusta tuli mummi! Kyllä aika rientää. Kiva että sinulla on mahdollisuus olla heidän luonaan pari päivää, kun tuntuu että pallerot kasvavat silmissä. En ole juuri kotoa poistunut muuta kuin vanhempieni luo kahville. On ollut ja on edelleen niin järisyttävä myrsky ettei ole tehnyt mieli lähteä uloskaan. Mutta sekin on joskus niin ihanaa, olla hyvällä syyllä kotona ja touhuta kaikenlaista. Leivoin tänään tonnikalapiirakan Helin ohjeella, ja jestas miten hyvää siitä tuli!
  Olen suunnitellut vähän tulevia blogikirjoituksia ja aina välissä täyttänyt pesukonetta. Kiva päivä tällaisenaan!
  Ihanaa lomailua! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   16.2.2020 / 19:26

   Heippa Maarit 🙂

   Tämä aika menee niin nopeasti. Elli on todellinen touhu tyttö! Odotan innolla meidän yhteistä lomaa ensi viikolla.

   Minulla on kanssa ollut tänään todella leppoisa päivä. Huomenna menen käymään vähän töissä, sitten olen taas koko loppuviikon kotona. Olen nauttinut tästä lomastani nyt täysin siemauksin. Joskus on vaan mukava olla siinä omassa kuplassa ihan omine ajatuksineen. Ladata näitä akkuja. Ensi viikosta lähtien taas mennään sata lasissa!

   Mukavaa helmikuun jatkoa myös sinulle 🙂

 5. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  17.2.2020 / 08:51

  Oikein ihana viikko sinulla ollut 🙂
  Me leivottiin perheen kanssa perjantaina laskiaispullia ja lauantaina käytiin mieheni kanssa ulkona syömässä. Eilen oli siivouspäivä ja katsoin elokuvia 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.2.2020 / 20:54

   Sinunkin viikonloppusi kuulostaa aivan ihanalta! Yhdessä tekeminen on aina huippua!

 6. Tuula's life
  Kirjoittaja
  17.2.2020 / 19:24

  Sinulla on ollut kiva viikko!
  Meillä on myös monia syntymäpäiviä helmikuussa. Kipparin poika täytti vuosia ja samoin pojantytär – vietettiin yhteisiä synttäreitä.
  Me kävimme myös teatterissa. Ryhmäteatterissa eka kertaa elämässäni. Ja tänään on kahviteltu 🙂 Synttäreitäni.
  Mukavaa viikkoa Tuulanneli ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.2.2020 / 14:50

   Kiitos Tuula 🙂

   Helmikuussa on paljon kivoja juhlia. Itse odotan kaikkein eniten ensi viikkoa ja hetkiä yhdessä prinsessan kanssa.

   Mukavaa viikonjatkoa sinulle 🙂


Looking for Something?